- 22 Şubat 2023
- 9.620
- 10.670
- 37
Kızlar bu sabah 15. Gün olduğu için kan verdim hiç umudum yoktu . Ama az önce peçeteye pembemsi akıntı geldi . Bu yerleşme kanaması olabilir mi ? İnanılmaz heyecanlandım . Kan sonucun yarına çıkacak nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Canım çok sınırda. Yeni yükselmeye başlamış da olabilir ne sevin ne üzül inşallah umut var canımMerhaba tekrar sonucum çıkmış okadar arada bir rakam ki kafam allak bullak oldu . 4.54 bhcg bu ne şimdi var mı yok mu pembe akıntı da geldi napacagim doktorumu aradım az önce çok umitlenme yarına kadar regl olmazsan bir daha kan ver dedi
Canım aramıza hoşgeldin. İlk defa yatışlı aşılama gördüm canım. Hakkında hayırlısı olsun. Bebek haberlerini alalım inşallah. Hangi yumurta geliştirici ilacı kullandın ve kaç yumurtan oldu kuzum? Seni tabloya ekliyorum.Kızlar merhaba ben de ilk aşılamamı yaptırıyorum inşallah bugün akşam 7 de yatışım olacak eşim 10 da verecek spermi yarın aşılama olacak dedi doktor. Sizlerle paylaşmak beklemek istedim hayırlısı olsun hakkımızda. 5 yıllık evliyim hiç gebelik öyküm yok ve pcoluyum
Hayırlı uğurlu olsun kuzum. Evet ağrı iğneden dolayı oluyor çok normal kuzumedahandro aşılamam oldu bugün. Duaların için çok teşekkür ederim. İnşallah kucaklarımız bebeklerimzle dolar. Hafif bir yumurtlama ağrım var. Dün geceden beri başladı. Doktora sordum normal dedi. Gün aşırı ilişki dedi. Yani yarın değil cumartesi ilşki dedi. Bana saçma geldi. Asıl önemli olan yarın. Çatlamayan da o zaman çatlar. Bir de Progestron verdi. Alttan kullan dedi. Progrstron hemen vücuttan atılmıyor. Cincel ilişki de spermi engeller mi acaba ?
Cumartesiye iş işten geçiyor gibi geliyor bana da. Ben üst üste üç gün değerlendiriyorum sonra bir dolu bir boş ilerliyorum kuzum.
Progestan hep öyle veriliyor kuzum. Engel olup olmadığını ben de merak ediyorum doğrusu.
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Üç tane geçen aydan yumurta gördü içerde ona rağmen klomen kullanıyorum. Normalde büyütüyor diye vermiyordu verdi bu sefer. Şaşırdım. Boyutları küçük diye verdi sanırım. Klomen kulanıyorum bu ay. M minadilda Safransari