- 3 Eylül 2023
- 1.099
- 867
- 30
Uyduğum zaman adetim falan gecikmeden olmuştu. Hamilelik icinde 3 ay kullanılması lazım zaten. Ama ben uyamıyorum o sürece sabah 9 akşam 9 vitamin alıyordum. Diyetisyen ayarlamıstım kendime beslenme planı falan hazırlandı sürekli iketişim halindeydik diyetisyenle ama uyamadım yaniEş paketimi aldın canım sen ondan alıcaz biz bakalım inşallah şifası olur
İnşaAllah gelecek ay pozitifi görürüz, umudunu kaybetme...Kızlar aşılamadan sonra 12. Gün. Testim negatif artık dönmeyecektir. Muhtemelen 4. Aşılamamı olacağım. Destekleriniz için teşekkürler@sumeyye 1306 I iftade @minadilda meirda Sincapgiller @turuncummm Y yenibirhayal Safransari
Merhaba canım sen pozitifi gördün mü?Sabah kendi şokumu atlatamadığım için sana destek olamamıştımben inanıyorum ki bu gruptan en az 2-3 arkadaşım daha pozitifi görecek
Bebişim bunu hassasiyeti çok yok 2 3 gün dqha bekle bu testi yapcaksanKızlar aşılamadan sonra 12. Gün. Testim negatif artık dönmeyecektir. Muhtemelen 4. Aşılamamı olacağım. Destekleriniz için teşekkürler@sumeyye 1306 I iftade @minadilda meirda Sincapgiller @turuncummm Y yenibirhayal Safransari
Yok kuzum negatif malesefMerhaba canım sen pozitifi gördün mü?
Tamam canım yarın da yapacağım. Biraz önce yaptım gene negatif. Nasip bakalım.Bebişim bunu hassasiyeti çok yok 2 3 gün dqha bekle bu testi yapcaksan
Bu çok geç pozitif çıkarıyor o yüzden bence reglin gecikince anca çıkar. Ben iğne yapıldığı gün yaptım onda bile silikti baya. Ki diğer testler baya belirgin çıkartıyorTamam canım yarın da yapacağım. Biraz önce yaptım gene negatif. Nasip bakalım.
Hemen modun düşmesin diye diyorum bebişim yoksa yoktur zaten ama şu an yok diyemeyiz şu an göstermiyorTamam canım yarın da yapacağım. Biraz önce yaptım gene negatif. Nasip bakalım.
Ya öyle mi diyorsun. Ben çok umutsuzdum. Labo için bir arkadaş daha aynı yorumu yapmıştı. O da geç öğrenmiş bu testle. Tabi çok umutlanmıyorum ama adet gelene kadar umut vardır heraldeTamam canım yarın da yapacağım. Biraz önce yaptım gene negatif. Nasip bakalım.
Olmuştu canım 10. Günde özellikle hatırlıyorum hatta şüphelenip test yapmıştım çok silik pozitif geldi o gün.
Bende dün arada bir geliyordu, bugün sıklaştı. Test yapmak da istemiyorum korktuğum içinOlmuştu canım 10. Günde özellikle hatırlıyorum hatta şüphelenip test yapmıştım çok silik pozitif geldi o gün.
Umut her zaman var, inşaAllah pozitife dönerYa öyle mi diyorsun. Ben çok umutsuzdum. Labo için bir arkadaş daha aynı yorumu yapmıştı. O da geç öğrenmiş bu testle. Tabi çok umutlanmıyorum ama adet gelene kadar umut vardır heraldesağol kuzum desteğin için
D vitamini ne zaman nasıl kullanıyorsun canım ?Evet eş paketi aldım. Sonra 1 set daha aldım. Çok düzenli kullanmadım tabii d vitaminini kullanıyorum. Doktorun dediği gibi kahvaltı tabağına uyup sağlıklı beslenince birde günde 5 bin adım demişti onlara uyunca zaten herşey yolunda gidiyor. Hatta ben yanında sirkeden de almıstım birde adalis le evenus athena almıstım extra
Kesinlikle umutsuzluk yok bebişimYa öyle mi diyorsun. Ben çok umutsuzdum. Labo için bir arkadaş daha aynı yorumu yapmıştı. O da geç öğrenmiş bu testle. Tabi çok umutlanmıyorum ama adet gelene kadar umut vardır heraldesağol kuzum desteğin için
Sabah 1 akşam 1 kullanıyorumD vitamini ne zaman nasıl kullanıyorsun canım ?
Canım sen bu sabah yap. Gece idrarı çıkarmamış olabilir. Bi de bak moral için şunları buldum. Adet gelmediği sürece mucizemiz bizi bulabilirBen de az önce dayanamayıp test yaptım, negatif. Erken gebelik testi yapmıştım...
Az önce tekrar yaptım, yine negatif... Yarın yine de gidip kan vereceğim.Canım sen bu sabah yap. Gece idrarı çıkarmamış olabilir. Bi de bak moral için şunları buldum. Adet gelmediği sürece mucizemiz bizi bulabilir