Evet üzülmek yok. Olursa ama sonsuuuuzzz çok çok çok sevineceğiizz. Allah en güzelini verecektirAyy sorma kuzum yaa içim kıpır kıpır şimdiden kendimi yarınki teste hazırlıyorum iğnemin etkisi olabilir üzülmek yok diye inşallah rabbim bilir herşeyi inşallah rabbim nasip etmiştir şuan aşırı duygusalım ne hissedeceğimi bilmez haldeyim
Canım şimdi biraz heyecanın vardır diye tahmin ediyorum, yarın doktorun seni güzel güzel yönlendirecektirCanim benim ilk asilamam.
Pazartesi doktora gideceğim, ne ilaç verecek hiç bilmiyorum.
Paylaşırım bu bilgileri öğrenince.
Hepimiz bebek sahibi olalım insallah
Amin canım benim iyili varsın bu süreçte gerçekten insan destek istiyor ve bu süreci yaşamayan hiçkimse anlamıyor Allah senden razı olsun herkesi çok rahatlatıyorsun rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin şeninde benim gibi yaş 35 beni çok iyi anladığımı düşünüyorumEvet üzülmek yok. Olursa ama sonsuuuuzzz çok çok çok sevineceğiizz. Allah en güzelini verecektirhakkında hayırlısı olsun.
Wauuww ne kadar pahalıymış. Gerçekten gonalf la üst üste aşılama yaptırmaktansa tüp bebek mantıklı kızlar. Klomen 80tlydi. Şimdi 120 olmuş. Devede kulak kadarcık. Gonal-F çok pahalıymış.Evet pahalı 4 kutu gonalf iğnelerine 10.500 ödedim 10.000 de Aşılama Sonuç koca bir 0 birdaha Aşılama yaptırmam boşa zaman ve para kaybı tutma şansida düşük %15 direk tubbebek yaptircam biraz ara verdim
Allah sizlerden de razı olsun kuzum. İnan ben de sizin sayenizde ayaktayım, sizlerden güç alıyorum, yalnız olmadığımı görmek beni rahatlatıyorAmin canım benim iyili varsın bu süreçte gerçekten insan destek istiyor ve bu süreci yaşamayan hiçkimse anlamıyor Allah senden razı olsun herkesi çok rahatlatıyorsun rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin şeninde benim gibi yaş 35 beni çok iyi anladığımı düşünüyorum
Ayy bende öyle hissediyorum hakikatten koz bende ocak 11 doğumluyum sende bir oğlak kadınısınAllah sizlerden de razı olsun kuzum. İnan ben de sizin sayenizde ayaktayım, sizlerden güç alıyorum, yalnız olmadığımı görmek beni rahatlatıyoriyiki varsınız canım ah 35 yaşı bilmem mi, zamanla yarışıyor gibi hissediyorum kendimi. Ocak doğuluyum. Ocakta 36 olacağım ve treni kaçırıyor hissi gerçekten çok yıpratıcı. Rabbim nasip ederse inşallah kuzum bu ay kavuşacağız meleklerimize
Ben kovayım, yükseln burcum oğlak. Ve kovadan çok oğlak burcu özellikleri gösteririmAyy bende öyle hissediyorum hakikatten koz bende ocak 11 doğumluyum sende bir oğlak kadınısın
Canım geçmiş olsun benimde tutmadı hakkımzda hayırlı olsun üzülmeBen elendim arkadaşlarAşılamamın 13. günü itibariyle adet olmuş bulunmaktayım.
Bu zamana kadar erken hamilelik belirtilerine aldırış etmemeyi zaten öğrendim.Ama bu aşılamayla kendi adıma şunu öğrendim ki progestan çok daha fazla belirti yaşatabiliyor, onları da çok dikkate almamak lazımmış.
Ya maşallah hadi bize güzel haberler gelsin morel olsun inşallahKızlar ben test yaptımeşimin yokluğunu fırsat bilip kör olunacak kadar silik bir çizgi var ama zar zor görünüyor inşallah vardır ya
İnşallah kuzum bakalım yarın sabah testi tekrarlayacağım inşallah daha belirgin bir çizgi görürümYa maşallah hadi bize güzel haberler gelsin morel olsun inşallah
Benim de 37 yasimAmin canım benim iyili varsın bu süreçte gerçekten insan destek istiyor ve bu süreci yaşamayan hiçkimse anlamıyor Allah senden razı olsun herkesi çok rahatlatıyorsun rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin şeninde benim gibi yaş 35 beni çok iyi anladığımı düşünüyorum
Öyle düşünme sakın canım neden tren kaçsın.Allah sizlerden de razı olsun kuzum. İnan ben de sizin sayenizde ayaktayım, sizlerden güç alıyorum, yalnız olmadığımı görmek beni rahatlatıyoriyiki varsınız canım ah 35 yaşı bilmem mi, zamanla yarışıyor gibi hissediyorum kendimi. Ocak doğuluyum. Ocakta 36 olacağım ve treni kaçırıyor hissi gerçekten çok yıpratıcı. Rabbim nasip ederse inşallah kuzum bu ay kavuşacağız meleklerimize
Öyle düşünme sakın canım neden tren kaçsın.Allah sizlerden de razı olsun kuzum. İnan ben de sizin sayenizde ayaktayım, sizlerden güç alıyorum, yalnız olmadığımı görmek beni rahatlatıyoriyiki varsınız canım ah 35 yaşı bilmem mi, zamanla yarışıyor gibi hissediyorum kendimi. Ocak doğuluyum. Ocakta 36 olacağım ve treni kaçırıyor hissi gerçekten çok yıpratıcı. Rabbim nasip ederse inşallah kuzum bu ay kavuşacağız meleklerimize
Kaçıncı gün yaptınız testi ?İnşallah kuzum bakalım yarın sabah testi tekrarlayacağım inşallah daha belirgin bir çizgi görürüm
İnşallah kuzum dediğin gibi olur. Ben 28 yaşında evlendim ama o zamanlar bebiş düşünmemiştik. Sanıyordum ki isteyince hemen olacak. Malesef Öğrendim ki isteyince hemen olmuyormuşÖyle düşünme sakın canım neden tren kaçsın.
Ben geç evlendim çevreme gore, geç bir yaşta atandim, Aralık'ta 38 oluyorum, 6 ay oldu atanali mesela
Cevremdekileri iyiki dinlememisim.bu yaştan sonra olmaz diyenleri.
İnşallah gebelikte de bu ay istediğimiz haberi alırız
Aminnnnİnşallah kuzum dediğin gibi olur. Ben 28 yaşında evlendim ama o zamanlar bebiş düşünmemiştik. Sanıyordum ki isteyince hemen olacak. Malesef Öğrendim ki isteyince hemen olmuyormuşönemli olan sağlıkla hayırla gelmesi Rabbim doğru zamanda kavuşturacaktır elbet bizleri bebişlerimizle
Oy ne güzel kuzum bir evladın varAminnnn
Ben de 29 yaşında anne oldum şükürler olsun
İstediğim ilk ay hamile kalınca öyle olacak sandım 35 kadar sıkı sıkı korundum. Sonra gördüm ki olmuyor 1.5 senedir
Aşılama vesile olur inşallah.
10. Gün yaptım canımÖyle düşünme sakın canım neden tren kaçsın.
Ben geç evlendim çevreme gore, geç bir yaşta atandim, Aralık'ta 38 oluyorum, 6 ay oldu atanali mesela
Cevremdekileri iyiki dinlememisim.bu yaştan sonra olmaz diyenleri.
İnşallah gebelikte de bu ay istediğimiz
Kaçıncı gün yaptınız testi ?
İnsllah canım hissediyorum olumlu olacak inşallahİnşallah kuzum bakalım yarın sabah testi tekrarlayacağım inşallah daha belirgin bir çizgi görürüm
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra reglim gelir hep. Hiç 14 u bulmaz. Aşılama bunu etkiler mi acaba ?10. Gün yaptım canım
İnşallah canım benimİnsllah canım hissediyorum olumlu olacak inşallah