- 22 Şubat 2023
- 9.626
- 10.687
- 37
Bence aşılama yaptırarak iyi yapmışsın kuzum. Boş geçememen iyi olmuş. Sevindim ben senin adına. Evet psikolojik olarak yorucu ama napalım boş durmak daha da stresli oluyor. Tatil de iyi gelir hem inşalah güzel sonuçlarını alırızCanım Rabbim hayırlı evlatlar yazsın kaderimize hepimiz kendimizi parcalıyoruz cabalıyoruz acılar cekiyoruz ama elden birsey gelmşyor. Ben türkiyeye anca birkac ay sonra gidebilirim. Tüp bebek transferi icin. Gecen ay zaten kist yüzünden iptal olmustu ara verincede bu strese daha girmek istemedim ağır geldi aslında bana. Eşim ısrar etti gidelim deneyelim türkiyeye gidene kadar boşa gecmesin dedi. Burda 6 aşılama olacak ki tüp bebeğe yönlendirsinler. Bu sefer gittiğimde tüp bebeği sordum. Türkiyede tüp bebek gerekli dediler dedim. Hayır dedi türkiye cok uğrsmak istemiyor hemen tüp bebek diyor dedi biz yapamayız dedi. Bende yaptırıyım ki hiç değilse türkiyede de olmazsa falan burda tüp bebek icin yönlendirsinler. Aslında hiç hazır değilim yine gonal-f başlandı. Bilmiyorum ne olacak. Herşey yolunda giderse aşılamayı yaptırıp tatile gidicem psikolojik olarak çok ağır geliyor cünkü bunalıyorum. Belki biraz kafam rahat olur. Cok zor sürecler ama inşallah hepimiz en kolay şekilde atlatırız ne zor günler gecirdik ama gercekten değermis demeyi Rabbim nasip eder inşallah