- 22 Şubat 2023
- 9.631
- 10.692
- 37
Erken kuzum daha az sabır. Dönebilir hala.10. Gün test yaptım Tabiki çıkmadı ama üzdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken kuzum daha az sabır. Dönebilir hala.10. Gün test yaptım Tabiki çıkmadı ama üzdü
Canım merhaba. Aşılama öneririm ben. Bir kez klomen ve çatlatma iğnesi denemişsin. İkinci de aşılamaya şans verebilirsin. Bir veya iki kez aşılama iyidir kuzum. Sen hamile kalabiliyorsun. Aşılamada şansın yüksek olabilir. Eğer bebişlerin alınırken yapışıklık olmadıysa. Hsg çekildin mi. Kayıpların için çok üzüldüm kuzum Allah Sabır versinARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
İnşallah canım cumartesiden beri o kadar şiddetli ağrılarım var ki tedirgin ediyor artık beni bakalım hayırlısıErken kuzum daha az sabır. Dönebilir hala.
Merhaba c life kullaniyomussunuz nasıl faydasını gordunuzmu bende almayı dusunuyorumda bende de pcos varBol su içilecek bende pcos olduğu icinde bol yürüyüş şuan aklıma gelen bunlar birde bende c-life macun vardı. Bugün sabah 1 tane yedim devam eder miyim bilmiyorum
canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim cennetinde kavuştursun. hayır hsg çekilmedim hiç, doktorum gerek görmedi çünkü zaten hamile kalabiliyosun demişti. Aşılamada biraz maaliyetli olduğu için açıkcası boşuna da yaptırmak istemiyorum hiçde tecrübem yok yapan doktor önemli mi bu konuda ? Ben bursadayım bildiğiniz var mı ?Canım merhaba. Aşılama öneririm ben. Bir kez klomen ve çatlatma iğnesi denemişsin. İkinci de aşılamaya şans verebilirsin. Bir veya iki kez aşılama iyidir kuzum. Sen hamile kalabiliyorsun. Aşılamada şansın yüksek olabilir. Eğer bebişlerin alınırken yapışıklık olmadıysa. Hsg çekildin mi. Kayıpların için çok üzüldüm kuzum Allah Sabır versin
ben kullanıyorum. Daha önce kullanmıştım da canım çok düzenli değil ama faydasını gördüm diyebilirim. en azından kürtaj sonrası 2 ayda hamile kaldım suan kullanmadım hiç 5aydır uğraşuyorum. bu ay elimde 1 kutu vardı tekrar başladım bakalım :) inşaAllah şifa olurMerhaba c life kullaniyomussunuz nasıl faydasını gordunuzmu bende almayı dusunuyorumda bende de pcos var
Bursayı bilmiyorum ama ilaçlarla 10-18 bin arası değişiyor fiyatlar. Klomen femara gibi ilaç kullanırsan onlar ucuz. Gonal-f pahalı onu kullanırsan. Tüp bebek ortalama fiyat 70-100 bin arası ilaçlar dahil. Tercih yapacaksın kuzum. Bak bakalım en doğru kararı verirsin umarımcanım benim çok teşekkür ederim. Rabbim cennetinde kavuştursun. hayır hsg çekilmedim hiç, doktorum gerek görmedi çünkü zaten hamile kalabiliyosun demişti. Aşılamada biraz maaliyetli olduğu için açıkcası boşuna da yaptırmak istemiyorum hiçde tecrübem yok yapan doktor önemli mi bu konuda ? Ben bursadayım bildiğiniz var mı ?
doktorum aşılama içi 7000küsür fiyat verdi.. ilaçlar sorun dgl eczane tanıdık zaten ama konu maddiyatta dğl aslında tekrar boşuna umutlanmak yoruyor. ilkde tutma ihtimali var mı ? denesem de diyorum aslında :)Bursayı bilmiyorum ama ilaçlarla 10-18 bin arası değişiyor fiyatlar. Klomen femara gibi ilaç kullanırsan onlar ucuz. Gonal-f pahalı onu kullanırsan. Tüp bebek ortalama fiyat 70-100 bin arası ilaçlar dahil. Tercih yapacaksın kuzum. Bak bakalım en doğru kararı verirsin umarım
Canım burda maliyetli dediğin için para konusunu açıklamak istedim ama maddiyat önemli değilse tüp bebeği yaptırıp geçe de bilirsin tabiki. Karar vermek zor. Hakkında hayırlısı olsun.canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim cennetinde kavuştursun. hayır hsg çekilmedim hiç, doktorum gerek görmedi çünkü zaten hamile kalabiliyosun demişti. Aşılamada biraz maaliyetli olduğu için açıkcası boşuna da yaptırmak istemiyorum hiçde tecrübem yok yapan doktor önemli mi bu konuda ? Ben bursadayım bildiğiniz var mı ?
doktorum aşılama içi 7000küsür fiyat verdi.. ilaçlar sorun dgl eczane tanıdık zaten ama konu maddiyatta dğl aslında tekrar boşuna umutlanmak yoruyor. ilkde tutma ihtimali var mı ? denesem de diyorum aslında :)
sende haklısın kuzum.. yani şöyle izah edeyim; hepimiz için yeter ki olsun da gerisi önemli değil varım yoğum feda olsun düşüncesi var.. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ama haliylede hiç birimiz boşa ne zaman ne para kaybetmek istemiyoruz, istemeyız.. bunu demek istedim aslında.. klomen tedavısı ıle de çok gebe kalan var tekrar mı denesem acaba.. sen hiç klomen tedavısı gördün mü ?Canım burda maliyetli dediğin için para konusunu açıklamak istedim ama maddiyat önemli değilse tüp bebeği yaptırıp geçe de bilirsin tabiki. Karar vermek zor. Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah birbirimizi haberdar edelim olurmu bende sipariş verdimben kullanıyorum. Daha önce kullanmıştım da canım çok düzenli değil ama faydasını gördüm diyebilirim. en azından kürtaj sonrası 2 ayda hamile kaldım suan kullanmadım hiç 5aydır uğraşuyorum. bu ay elimde 1 kutu vardı tekrar başladım bakalım :) inşaAllah şifa olur
Sizde demi pcos varben kullanıyorum. Daha önce kullanmıştım da canım çok düzenli değil ama faydasını gördüm diyebilirim. en azından kürtaj sonrası 2 ayda hamile kaldım suan kullanmadım hiç 5aydır uğraşuyorum. bu ay elimde 1 kutu vardı tekrar başladım bakalım :) inşaAllah şifa olur
4 kez klomen 2 kez femara kullandın kuzum ben. 4 kez de aşılama oldumsende haklısın kuzum.. yani şöyle izah edeyim; hepimiz için yeter ki olsun da gerisi önemli değil varım yoğum feda olsun düşüncesi var.. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ama haliylede hiç birimiz boşa ne zaman ne para kaybetmek istemiyoruz, istemeyız.. bunu demek istedim aslında.. klomen tedavısı ıle de çok gebe kalan var tekrar mı denesem acaba.. sen hiç klomen tedavısı gördün mü ?
Ben şuan Bursa'da Hatice uğura gidiyorum bugün hatta 2.asilamamı oldum çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederimcanım benim çok teşekkür ederim. Rabbim cennetinde kavuştursun. hayır hsg çekilmedim hiç, doktorum gerek görmedi çünkü zaten hamile kalabiliyosun demişti. Aşılamada biraz maaliyetli olduğu için açıkcası boşuna da yaptırmak istemiyorum hiçde tecrübem yok yapan doktor önemli mi bu konuda ? Ben bursadayım bildiğiniz var mı ?
Eşinizi n kullandığı ilaç neydi acabaBende 29 yaşındayım bı hamilelik geçirdim mi desem bilemiyorum kan degerlerim yukselmedigi için zorunlu kuretaj oldum o süreçten sonra neredeyse bir sene olacak işte 3 aydan beri 3 kez klomen ve ovitrille oldum bide eşimde şekil bozukluğu ve hareketli sperm sayısı azlığı var bunun hakkında bilginiz var mı üroloji doktoru sadece bulunmasi zor olan bı ilaç verdi bu şekilde sıkıntı olupda ilac tedavisi gören varmı
Canım maxijunoyu sıcak suda mı kullandın ben o şekilde kullaniyorum da bi sakıncası var mıBir kutu kullandım
Oda sıcaklığında kuzum. Bence sen de öyle yapCanım maxijunoyu sıcak suda mı kullandın ben o şekilde kullaniyorum da bi sakıncası var mı
Aa cok teşekkür ederimm canımm çözülmez diye sıcak su denemiştim tozlar dibinde kaliyor bardağin sen naptin gittin mi doktora nasıl son durumun nedirOda sıcaklığında kuzum. Bence sen de öyle yap
İyice karıştır canım. Cumartesi kontrolAa cok teşekkür ederimm canımm çözülmez diye sıcak su denemiştim tozlar dibinde kaliyor bardağin sen naptin gittin mi doktora nasıl son durumun nedir
Canımmm nasılsın telefon servise gitti ben zorla buldum mesajlarıı bu arada bebişimin kalp atışını duydum allah isteyen herkeseee nasip etsin çok çok heyecanlı en kısa zamanda sizlerden güzel haberleri bekliyorumİyice karıştır canım. Cumartesi kontrol