- 22 Şubat 2023
- 9.631
- 10.692
- 37
Hayırlı olsun kuzum çok sevindimevet verdim 25e çıktı doktor gebe olduğumu söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kuzum çok sevindimevet verdim 25e çıktı doktor gebe olduğumu söyledi
Evet kuzum iğne etkisi hep. Bulantı, şişkinlik, kasık ağrısı, bel ağrısı, akıntı, iştah artışı, baş ağrısı vs.Çarşamba günü aşılama oldum düne kadar ağrım vardı az da olsa şuan ağrım yok midem bulanıyor normalde midesi bulanan biri değilim garip bir şekilde canım tv de kuru fasülye görünce aşure istedi yarım saat sonra Çiğköfte eşimi gönderdim aldı yedim iştahla son lokma da yine midem kalktı bu kadar erken bu belirtiler olmaz zaten belki de psikolojiktir
Aşılama gününü saymadan ertesi günden itibaren saydıysan ve 12iyse ve negatif çıktıysa genelde negatif sonuç gördük burda kuzum. Tabiki istisnalar olabilir. Ama aşılama gününü saydıysan bugün 11. Gün ve hala umut var kuzumBugün yaptım negatif çıktı kan sonucu pazartesi
Umarım sana yardımcı olur. Ama tabiki ağır işten sakın canımHiç bilmiyorum ilk kez aşılama oldum bugün evi süpürüp sildim eğildim bir şey olur mu acaba ilk 3 gün hiç bir şey yapmadım ilk gün uzandım 2 3 gün çalışıyorum mecbur oturuyordum ama korkuyorum işte ya tutmazsa diye
Sağol canım da ev süpürüp sildim de etkiler mi 4 günde yaptım inşallah bir şey olmazUmarım sana yardımcı olur. Ama tabiki ağır işten sakın canım
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun kuzum çok sevindim
Umudum yok adet sancılarım başladı daha öncekilerdede aynı olmuştu adet günüme 3 gün varAşılama gününü saymadan ertesi günden itibaren saydıysan ve 12iyse ve negatif çıktıysa genelde negatif sonuç gördük burda kuzum. Tabiki istisnalar olabilir. Ama aşılama gününü saydıysan bugün 11. Gün ve hala umut var kuzum
Evet canım yumurta takibi vajinal muayene ile oluyor. Doktoruna durumundan bahsettiğinde anestezili aşılama da önerebiliyor. Rahim filmini kesinlikle anestezili çekil kuzum. Ben de anestezili çekildim rahim filmini.Arkadaşlar iyi geceler vajinusmus serüveninden aşılama boyutuna geçen süreçteyim hikayemi anlatırım burda ara ara … sormak istediğim aşılamada vajinal muane ile mi yumurta takibi yapılıyor. Bir dahaki ay rahim filmimi çekilecem eşime de sperm testi aşılama konusunda bilgi verirseniz çok mutlu olurum… vajinal muane kasılmalarımı hala aşamadım
Çok teşekkür ederim burda gördüğüm herkes duamda olacak , moralimizi umudumuzu ne kadar olumlu tutarsak sonucun güzel olacağına inanırım hep , aşılama yaptıracak arkadaşlar için rahim filmi yaptırmadan aşılama yaptırmayın diyorumEvet canım yumurta takibi vajinal muayene ile oluyor. Doktoruna durumundan bahsettiğinde anestezili aşılama da önerebiliyor. Rahim filmini kesinlikle anestezili çekil kuzum. Ben de anestezili çekildim rahim filmini.
Evet kuzumKızlar tedaviden önce sma testi istendi mı sizden
Ne kadar sürede çıktı pekiEvet kuzum
Canım ben özelde vermiştim bir günde çıkmıştıNe kadar sürede çıktı peki
Benden istenmediHastane evrak hazırlarken herkesten istiyor zorunlu değil ama süreç 6 ay sürüyor diye yaptırmadım. Şimdi de hata mı ettim acaca diyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsınBugün kontrolümüz vardı 2 tane yumurta gelişmiş biri 18 diğeri 20 mm olarak Çarşamba günü 2.asilama için gidicez inşallah bu sefer tutar geçen ay 1 tane yumurtam vardı bu sefer 2 tane diyince sevindim açıkçası şansımız biraz daha da artmıştır umarım