- 19 Şubat 2020
- 5.329
- 2.892
- 40
haklısın canım doğru diyorsun. bari ğünümde adet olsaydım ya erken olunca bir aksilik var diye cok korktumCanım çok geçmiş olsun herşeyden önemlisi senin sağlığın önce sen iyi ol sonra sağlıklı bedenin elbet bebeğinle kavuşucak
Canım naıslsın ?Canım 6. Günde kanda da çıkmaz. Öyle olsa doktorlar giidin 5.-6. Gün kan verin der.. 14 gün sonra kan verdiriyorlar. Bence içini ferah tut. Dediğim gibi pazartesi varsa çıkacaktırhakkında hayırlısı olsun kuzum
Ayy inşallah canımKızlar gebelik testini sırf deneme amaçlı hergün yapıyorum daha önce böyle sık test yapmamıştım hangi gün çıkarıyor en erken onu anlamaya çalışıyorum. Biraz önce ayıptır söylemesi döner yerken birden öğürtü geldi ağzımdan çıkarttım hiç olmazdı inşallah gebelik belirtisidir
Sen hangi gün test yapacaksın canımAyy inşallah canım
bende dün erken gebelik testi yaptım cnm tek çizgi gördüm hatta moralim çok bozuldu iğnenin etkisi bile yok bende dedim ama dikkatlice bakınca 2. silik çizgiyi gördüm. Pazartesi 12. gün Pazartesi yada Salı yaparım testi. Benim bugün tansiyonum düşük gibi ölçmedim henüz ama baş dönmesi oldu ara ara ama aşılamaya yormadım.Sen hangi gün test yapacaksın canım
Silik gördüysen değerin artmaya başlamıştır yarın yapsan biraz daha koyulaşır bende yarın yapacağım testten umutluyum bakalım biraz belli olsaydıbende dün erken gebelik testi yaptım cnm tek çizgi gördüm hatta moralim çok bozuldu iğnenin etkisi bile yok bende dedim ama dikkatlice bakınca 2. silik çizgiyi gördüm. Pazartesi 12. gün Pazartesi yada Salı yaparım testi. Benim bugün tansiyonum düşük gibi ölçmedim henüz ama baş dönmesi oldu ara ara ama aşılamaya yormadım.
çok fazla anlamıyorum canım silikleşmesi neden koyulaşması neden iğne etkis mi artık umutlanmak istemiyorum Pazartesi hayırlısıyla yaparım bakalım ne olcak senin yarın kaçıncı gün oluyor canımSilik gördüysen değerin artmaya başlamıştır yarın yapsan biraz daha koyulaşır bende yarın yapacağım testten umutluyum bakalım biraz belli olsaydı
Çarşamba günü aşılama yapıldı canım yarın 11. Günüçok fazla anlamıyorum canım silikleşmesi neden koyulaşması neden iğne etkis mi artık umutlanmak istemiyorum Pazartesi hayırlısıyla yaparım bakalım ne olcak senin yarın kaçıncı gün oluyor canım
aa biz aynı yaptırmışız canım bende Çarşamba günü sabah 10 da yaptırdım ama aşılama günü hariç sayıyorum günleri :)Çarşamba günü aşılama yapıldı canım yarın 11. Günü
Tüp bebek bu kadar heyecanlı değildi sanki aşılama daha doğal olduğu için mi bilmiyorum çok merak ediyorum tutacak mı tüp bebek madden çok zor olacak o yüzden de biraz tutsun diye çok istiyorum sanırımaa biz aynı yaptırmışız canım bende Çarşamba günü sabah 10 da yaptırdım ama aşılama günü hariç sayıyorum günleri :)
O zaman aynı anda hayırlı haberleri alırız inşallahaa biz aynı yaptırmışız canım bende Çarşamba günü sabah 10 da yaptırdım ama aşılama günü hariç sayıyorum günleri :)
Amin canım inşallah :)O zaman aynı anda hayırlı haberleri alırız inşallah
Sık idrara çıkıyorum arada karnıma giren bi agrı dışında bişey yok ama idrar yolu enfeksiyonum olabilir aık yaşıyorum bu sorunuAmin inşallah canım benim inşallah. Benim adet tarihim 9 Kasım kan testi içinde 8 Kasımda hastaneye çağırdılar. Bir gün evvel kendim test yaparım büyük ihtimal inşallah sonuç hepimiz için güzel olur. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Benim ilk günler iğnenin etkisinden şişlik göğüs ağrısı vs vardı. Ama şuan hiç birşey yok sende var mı canım?
İyiyim kuzum adetimi bekliyorum. Tabi önceliğim inşallah kendiliğinden hamiş kalmam. Haftaya Çarşamba veya parşembe test yapmaya başlarım. Haftaya pazar adet günüm.Canım naıslsın ?
Ne kdr kullandiniz maxijunoyuHakkında hayırlısı olsun kuzumRabbim kısa sürede kucağını doldursun inşallah ben adını çok duydum ama kullanmadım. Promotil ve maxijuno gibi takviyeler alıyorum ben canım
Bir kutu kullandımNe kdr kullandiniz maxijunoyu