- 19 Şubat 2020
- 5.326
- 2.891
- 40
cok ümidim yok canım zaten belirtileri adet belirtiriyle aynıAşılama günü hariç. Ertesi günden itibaren 12 gün sayıp, 12. Gün test yaparsan varsa %90 çıkacaktır. Henüz erken senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok ümidim yok canım zaten belirtileri adet belirtiriyle aynıAşılama günü hariç. Ertesi günden itibaren 12 gün sayıp, 12. Gün test yaparsan varsa %90 çıkacaktır. Henüz erken senin için
Dediğine inanmaktan başka çarem yok küçük bir yer burası ve bir tek bu klinik yapıyor. İnşallah gerek kalmaz spermler iyi gebe olarak gelirsin belki dedi. Argifertili sabah akşam kullanıyor eşim daha bir kutu bitmedi canım öneririm size de tüp bebek öncesi düzelir spermlerHayırlısı olsun kuzum vardır bi hayır diyelim 24 saat işine pek inanmadım öyle olsa tüm doktorlar öyle yapar ama napalım yapacak birşey yok. Doktora inanıp güvenmek zorundayız. Maşallah sperm düzeyiniz baya iyi artmış kuzum. Biz ilaç kullanmamıza rağmen düğmüştü. Agrifertil muadili kullanmıştık biz.
Erken gebelik testi ile kaçıncı günden itibaren bakmak gerekiyor canım aşılama günü hariç bugün 7. günüm benim edahandro canım sen de bilirsin :)Erken gebelik testi alıp evde gün gün bakmayı düşünüyorum canım değer 2.4 gelince biraz üzüldüm tabi 6. Günde olsa tutmuş olsa 5 in üstünde olurdu gibi düşünüyordum
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin aşılamayı ne zaman yaptırmıştınKızlar bugün adet oldum maalesef bu ay tutmadı progestan bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum erken geldi sanırım.biraz bu ay tekrar 2.aşılamayı düşünüyorum
18 Ekim'de yaptırmıştım canım 15.gün bugunHakkında hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin aşılamayı ne zaman yaptırmıştın
progestanı bitene kadar kullandın sanırım bende kullanıyorum da18 Ekim'de yaptırmıştım canım 15.gün bugun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ikinci aşılaman bebişine kavuşmanda vesile olsunKızlar bugün adet oldum maalesef bu ay tutmadı progestan bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum erken geldi sanırım.biraz bu ay tekrar 2.aşılamayı düşünüyorum
Canım aşılamada erken gebelik testi fark etmiyor diye biliyorum.Erken gebelik testi ile kaçıncı günden itibaren bakmak gerekiyor canım aşılama günü hariç bugün 7. günüm benim edahandro canım sen de bilirsin :)
Henüz iğne etkisi vardır kuzum. En garantisi 12. Gün. İğne etkisi 11. Günde bile devam edebiliyor.Erken gebelik testi ile kaçıncı günden itibaren bakmak gerekiyor canım aşılama günü hariç bugün 7. günüm benim edahandro canım sen de bilirsin :)
Olabilir kuzum. Göğüse vurabiliyor yumurtlama ağrısıKızlar yumurtlamam bugun yarın olucak ama şu 2 gündür sanki biri sağ gögsümün kenarından tutup çekiyor öyle bi sızlıyo ki yumurtlama belirtisi olabilir mi
benim iğnenin 11 ğünü erken gebelik testinde silik şekilde devam ediyor maalesefHenüz iğne etkisi vardır kuzum. En garantisi 12. Gün. İğne etkisi 11. Günde bile devam edebiliyor.
Evde aylar öncesinden normal gebelik testim vardı yapayım dedim denemek için tek çizgi çıktıCanım aşılamada erken gebelik testi fark etmiyor diye biliyorum.
Bence sen gebesin ama hakkında hayırlısı olsunbenim iğnenin 11 ğünü erken gebelik testinde silik şekilde devam ediyor maalesef
dua et canım inşallah (Bence sen gebesin ama hakkında hayırlısı olsun
Bugün yaptım negatif birde cuma sabah yapayım diyorum birde pazartesi sonra kan zamanı gelecek zaten cnmErken gebelik testi ile kaçıncı günden itibaren bakmak gerekiyor canım aşılama günü hariç bugün 7. günüm benim edahandro canım sen de bilirsin :)
Aa o nedenkiCanım aşılamada erken gebelik testi fark etmiyor diye biliyorum.
Evet canım biliyordum çıkmayacağını kimyasal oluyorsa da öğrenmek istedimCanım 6. Günde kanda da çıkmaz. Öyle olsa doktorlar giidin 5.-6. Gün kan verin der.. 14 gün sonra kan verdiriyorlar. Bence içini ferah tut. Dediğim gibi pazartesi varsa çıkacaktır hakkında hayırlısı olsun kuzum