Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler var büyük ihtimalle benimde böyleydiEki Görüntüle 3328187 Üsteki 12.gün alttaki 13.gün
Ya gerçekten mi inşallah ya 4ünde kan vericem gebesiniz o haldeTebrikler var büyük ihtimalle benimde böyleydi![]()
Evet çok şükür elhamdülillahYa gerçekten mi inşallah ya 4ünde kan vericem gebesiniz o halde![]()
Aa benim ki gibi ya valla çok morel oldun bana rabbim bağışlasın dua eder misin benimde pozitif olsun hamişlerin duası kabul olurmuşEvet çok şükür elhamdülillahBununla öğrendim belli belirsizdi ama
![]()
Testen sonra hemen kan verdin mi peki verdiysen kaçla öğrendinEvet çok şükür elhamdülillahBununla öğrendim belli belirsizdi ama
![]()
Evet verdim 15 le öğrendimTesten sonra hemen kan verdin mi peki verdiysen kaçla öğrendin
Ben 4 ünde kan vericem varsa eğer inşallah bende o değerlerde öğrenirim inşallah çok istiyorum artık pozitifi görmeyiEvet verdim 15 le öğrendim
İnşaAllah bekleyen isteyen herkes görürBen 4 ünde kan vericem varsa eğer inşallah bende o değerlerde öğrenirim inşallah çok istiyorum artık pozitifi görmeyi
Amin inşallah umutlansan mı bilemedim böyle mutlu oldum görünce ama negatif çıkar diye korkuyorumİnşaAllah bekleyen isteyen herkes görür
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun varsa da yoksa da varsa test evde gün gün koyulaşmayın takip edebilirsiniz 4 üne kadarAmin inşallah umutlansan mı bilemedim böyle mutlu oldum görünce ama negatif çıkar diye korkuyorum
Öyle yapacağımHakkınızda hayırlısı neyse o olsun varsa da yoksa da varsa test evde gün gün koyulaşmayın takip edebilirsiniz 4 üne kadar
HamişsinYa gerçekten mi inşallah ya 4ünde kan vericem gebesiniz o halde![]()
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Erken gelebiliyor böyleBen 11 ğün yani buğün adet oldum kızlar![]()