Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler var büyük ihtimalle benimde böyleydiEki Görüntüle 3328187 Üsteki 12.gün alttaki 13.gün
Ya gerçekten mi inşallah ya 4ünde kan vericem gebesiniz o haldeTebrikler var büyük ihtimalle benimde böyleydi
Evet çok şükür elhamdülillah Bununla öğrendim belli belirsizdi amaYa gerçekten mi inşallah ya 4ünde kan vericem gebesiniz o halde
Aa benim ki gibi ya valla çok morel oldun bana rabbim bağışlasın dua eder misin benimde pozitif olsun hamişlerin duası kabul olurmuşEvet çok şükür elhamdülillah Bununla öğrendim belli belirsizdi ama
Testen sonra hemen kan verdin mi peki verdiysen kaçla öğrendinEvet çok şükür elhamdülillah Bununla öğrendim belli belirsizdi ama
Evet verdim 15 le öğrendimTesten sonra hemen kan verdin mi peki verdiysen kaçla öğrendin
Ben 4 ünde kan vericem varsa eğer inşallah bende o değerlerde öğrenirim inşallah çok istiyorum artık pozitifi görmeyiEvet verdim 15 le öğrendim
İnşaAllah bekleyen isteyen herkes görürBen 4 ünde kan vericem varsa eğer inşallah bende o değerlerde öğrenirim inşallah çok istiyorum artık pozitifi görmeyi
Amin inşallah umutlansan mı bilemedim böyle mutlu oldum görünce ama negatif çıkar diye korkuyorumİnşaAllah bekleyen isteyen herkes görür
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun varsa da yoksa da varsa test evde gün gün koyulaşmayın takip edebilirsiniz 4 üne kadarAmin inşallah umutlansan mı bilemedim böyle mutlu oldum görünce ama negatif çıkar diye korkuyorum
Öyle yapacağımHakkınızda hayırlısı neyse o olsun varsa da yoksa da varsa test evde gün gün koyulaşmayın takip edebilirsiniz 4 üne kadar
Hamişsin Allah'ın izniyle Tebrik ederim canımYa gerçekten mi inşallah ya 4ünde kan vericem gebesiniz o halde
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Erken gelebiliyor böyle sonraki aylarda güzel haberlerini alacağız inşallahBen 11 ğün yani buğün adet oldum kızlar