- 7 Mart 2012
- 190
- 143
Şişkinliğiniz oldu mu özellikle 10.günden sonra? ben de en çok bunu merak ediyorum daEst olurmu oyle sey hiç belirttim yoktu hala da yok sadece regl olacagım gibi belirtiler vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişkinliğiniz oldu mu özellikle 10.günden sonra? ben de en çok bunu merak ediyorum daEst olurmu oyle sey hiç belirttim yoktu hala da yok sadece regl olacagım gibi belirtiler vardı
Hayırlısı olsun canım belirtilerin neydiEveet pozitif Darısı isteyen bekleyen herkese inşaAllah
Şu an pijaman aşağıda duruyor karnım fena şiş benim yaŞişkinliğiniz oldu mu özellikle 10.günden sonra? ben de en çok bunu merak ediyorum da
Benim de son iki gündür öyle canım adet olacağıma yordum ben çünkü son bir haftadır hafif şişkinlik vardı ama şu iki gündür patlayacak gibiyim bugün markette utandım biri gelip kaç aylık oldu hayırlı olsun dese derdi yarama tuz basılmış olurduŞu an pijaman aşağıda duruyor karnım fena şiş benim ya
Benim de aşılamanın 10 günü ama hiçbir ümidim yok muhtemelen ben de adet olacağım hayırlısı olsun artık tek bildiğim belimin göğsümün ve karnımın çok ağrıdıgiBenim de son iki gündür öyle canım adet olacağıma yordum ben çünkü son bir haftadır hafif şişkinlik vardı ama şu iki gündür patlayacak gibiyim bugün markette utandım biri gelip kaç aylık oldu hayırlı olsun dese derdi yarama tuz basılmış olurdu
Est olurmu oyle sey hiç belirttim yoktu hala da yok sadece regl olacagım gibi belirtiler vardı
İnsallah canım aşılama mı yaptın ?Benimde belirtim yok iğnelerin verdiği şişkinlik dışında baş ağrım çok oluyor bir kaç gündür ilaç almaya da korkuyorum ama minoset içiyorum dayanamayınca İnşallah bende güzel haberler verebilirim
Belli olmaz canım belki testin pozitif çıkar inş. öyle olsun. Göğüs belirti diyolar genelde.Benim de aşılamanın 10 günü ama hiçbir ümidim yok muhtemelen ben de adet olacağım hayırlısı olsun artık tek bildiğim belimin göğsümün ve karnımın çok ağrıdıgi
İnşallah canım bilmiyorum ama gerçekten çok ciddi ağrılarım var korkuyorum hatta yarın geçmezse acile de gidebilirim karnım hiç elleyemiyorum çok kötü acıyor 4 gündür test yapıyorum çatlatma iğnenin etkisi geçmiş çok az bir şey kalmışBelli olmaz canım belki testin pozitif çıkar inş. öyle olsun. Göğüs belirti diyolar genelde.
En alttaki erken gebelik testi bugün öğlen yaptım diğerlerini de pazar ve pazartesi yaptım etkisi çok az kalmış iğneninBelli olmaz canım belki testin pozitif çıkar inş. öyle olsun. Göğüs belirti diyolar genelde.
Geçmiş bile olabilir bir kaç güne netleşir hadi inşallah diyelimEn alttaki erken gebelik testi bugün öğlen yaptım diğerlerini de pazar ve pazartesi yaptım etkisi çok az kalmış iğnenin
Aynen canım muhtemelen geçmiş en alttakini çok hafif bir çizgi var sadece her şeyin hayırlısı olsun olmayacaksa da bir an önce adet olmak istiyorum bu ağrılardan kurtulmak içinGeçmiş bile olabilir bir kaç güne netleşir hadi inşallah diyelim
Amin teşekkür ederimHayırlısı olsun canım belirtilerin neydi
Tamamen silikleşiyor tekrar belirginleşiyoriyi akşamlar kızlar bir şey soracağım çatlatma iğnesi siliklestiginde tamamen mi silikleşiyor yoksa küçük bir gölge kalıyor mu
Doktor benden progesteron istemişti ona baktırdım 16 çıkmış sizde baktırmış mıydınız? Hazır bakılıyorken de beta hcg baktırdım 6. Gün 2.30 çıkmış normalde 0.100 çıkardı hep herhalde iğneyle yükselip düşmüş. Bu hormon iniş çıkışlarından mıdır nedir başım acayip dönüyor. Bebeğiniz için de hayırlı olsun inşallahTamamen silikleşiyor tekrar belirginleşiyor
Evet canım ilk aşılamam her iki tarafımda çikolata kistim var o yüzden umutlu değilim açıkçası dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimdenİnsallah canım aşılama mı yaptın ?