- 19 Şubat 2020
- 5.326
- 2.891
- 40
Teşekkürler canımTamamen silikleşiyor tekrar belirginleşiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımTamamen silikleşiyor tekrar belirginleşiyor
Evet 8. Gün yaptırmıştım >40 çıkmıştı inşaAllah teşekkür ederimDoktor benden progesteron istemişti ona baktırdım 16 çıkmış sizde baktırmış mıydınız? Hazır bakılıyorken de beta hcg baktırdım 6. Gün 2.30 çıkmış normalde 0.100 çıkardı hep herhalde iğneyle yükselip düşmüş. Bu hormon iniş çıkışlarından mıdır nedir başım acayip dönüyor. Bebeğiniz için de hayırlı olsun inşallah
Benimde var cikolata kisttim inan ki hersey allahten geliyor bırak allaha dua et insllah rabbim kimsenin emegininbosa cevirmezEvet canım ilk aşılamam her iki tarafımda çikolata kistim var o yüzden umutlu değilim açıkçası dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Allah razı olsun canım İnanıyorum rabbim bizim için ne zaman nasip ettiyse hayırlısı ise o zaman gelecek inşallahBenimde var cikolata kisttim inan ki hersey allahten geliyor bırak allaha dua et insllah rabbim kimsenin emegininbosa cevirmez
Akşam alırsın dozunu sıkıntı olacağını sanmıyorum bu zaten önlem amaçlı birşey.Kızlar ben akşam progestan ilacını kullanmayı unuttum şimdi aklıma geldi ama ilaç evde bir sorun olur mu
İlaç kullanıyor muydun canım yoksa genelik olunca mı böyle yüksek çıkıyor bana ilaç vermedi hiç aşılamadan sonraEvet 8. Gün yaptırmıştım >40 çıkmıştı inşaAllah teşekkür ederim
2 şer adet kullanıyorum da dr o şekilde kullan demişti akşam kullanıcam artıkAkşam alırsın dozunu sıkıntı olacağını sanmıyorum bu zaten önlem amaçlı birşey.
İki ihtimal var; hamişseniyi akşamlar kızlar bir şey soracağım çatlatma iğnesi siliklestiginde tamamen mi silikleşiyor yoksa küçük bir gölge kalıyor mu
Kuzummm demek ki nasipte böylesi varmış diyelim, önümüze bakalım o zaman tüp bebekte görüşürüz diyorum ben de günüm gelsin diye sabırsızlanıyorum. 12 Kasım gibi adet günüm. Bakalım onda süreç uzun olmaz umarım. Hemencik bebişlerime kavuşurum. Sen de toparlan dön sahalara inşallah canım şimdi vakit, güç toplama vaktidir.Kızlar benim bu ay yattı sabah test yapayım tamamen aklımdan çıksın istedim. Tabi ki negatif. Sizlerin inş. Güzel haberi gelir. Ben de tüp bebeğe geçiyorum doktorumu da hastanemi de belirledim. Hepimize bol şans
Canım akşam içersin. İnşallah sorun olmaz. Çok bilmiyorum ama bazı Doktorlar zaten günde bir olarak veriyor. Bence sorun olmayacaktır. Akşam gene tek doz iç kuzum. Bu Sabah içmen gerekeni içme yani akşam, o zaman çok olur. Normal rutinine devam et.Kızlar ben akşam progestan ilacını kullanmayı unuttum şimdi aklıma geldi ama ilaç evde bir sorun olur mu
Canım sıra sana geldi sen nasıl hissediyorsun. Sanırım pazartesi 12. Günün olacak. Test yapmayı düşünüyor musun?İlaç kullanıyor muydun canım yoksa genelik olunca mı böyle yüksek çıkıyor bana ilaç vermedi hiç aşılamadan sonra
sağol canım çatlamının 11 ğünü aşılamanın 10 ğünü bugun kaset test negatif ,erken gebelik testi silik o yüzden merak ettim canımHCG testiyse tamamen negatife döner. Silik çizgi kalmaz. Ama hamişsen canım silik çizgi olarak devam eder ve sonra koyulaşma ya başlar
Duphaston kullanıyordum ama ilaçtan değil yumurtanın çatlama düzeyi ve kalitesini gösteriyor yanlış bilmiyorsamİlaç kullanıyor muydun canım yoksa genelik olunca mı böyle yüksek çıkıyor bana ilaç vermedi hiç aşılamadan sonra
Erken gebelik testi alıp evde gün gün bakmayı düşünüyorum canım değer 2.4 gelince biraz üzüldüm tabi 6. Günde olsa tutmuş olsa 5 in üstünde olurdu gibi düşünüyordumCanım sıra sana geldi sen nasıl hissediyorsun. Sanırım pazartesi 12. Günün olacak. Test yapmayı düşünüyor musun?
Aşılama günü hariç. Ertesi günden itibaren 12 gün sayıp, 12. Gün test yaparsan varsa %90 çıkacaktır. Henüz erken senin içinsağol canım çatlamının 11 ğünü aşılamanın 10 ğünü bugun kaset test negatif ,erken gebelik testi silik o yüzden merak ettim canım
Hayırlısı olsun kuzum vardır bi hayır diyelim 24 saat işine pek inanmadım öyle olsa tüm doktorlar öyle yapar ama napalım yapacak birşey yok. Doktora inanıp güvenmek zorundayız. Maşallah sperm düzeyiniz baya iyi artmış kuzum. Biz ilaç kullanmamıza rağmen düğmüştü. Agrifertil muadili kullanmıştık biz.M Minik Mucizemi Bekliyorum edahandro kızlar benim aşılama iptal oldu eşimde enfeksiyon varmıs. Spermin videosunu bana da gösterdi. Antibiyotik yazdı bu ay kendiniz deneyin dedi. Argifertil m kullanıyordu eşim ileri hız 12 den 23 e yükselmiş bir ay da. Gayet güzel spermler dedi. Normalde aşılamayı 36. Saatte yapıyorlarmıs hocam siz neden 24 saatte yapıyorsunuz dedim. Ünide çalışırken 36. Saatte yapılanla 24-36 saat arası yapılan arasında fark vardı dedı. 24 saat sonrası tutma ihtimali daha yuksek dıye bı acıklama yaptı.
Canım 6. Günde kanda da çıkmaz. Öyle olsa doktorlar giidin 5.-6. Gün kan verin der.. 14 gün sonra kan verdiriyorlar. Bence içini ferah tut. Dediğim gibi pazartesi varsa çıkacaktır hakkında hayırlısı olsun kuzumErken gebelik testi alıp evde gün gün bakmayı düşünüyorum canım değer 2.4 gelince biraz üzüldüm tabi 6. Günde olsa tutmuş olsa 5 in üstünde olurdu gibi düşünüyordum