İnşallahİnşallah yerlesmedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide aynı bide stres yaparsa aşılama olcak diye orda sıkıntı yaşıyor bizimde sınırdaydı ama aşılama zamanı dibi gördük strestenBizim de sınırdan geçiyor sperm kalitesi bakma çok iyi değil eşim sigara kullanıyor illaki olumsuz etkiliyodur
Spermler borsa gibi cidden bir yükseliyor bir düşüyor inş bir dahaki sefere tavanı görürüznasipse önünde hiçbir engel duramıyor varsa kısmetimizde gelecek artık öyle düşünüyorum. İnş güzel haberlerimiz çok yakın olsunBenimkide aynı bide stres yaparsa aşılama olcak diye orda sıkıntı yaşıyor bizimde sınırdaydı ama aşılama zamanı dibi gördük stresten
Evet canım benim öyle oldu. Femara genellikle bir tane yumurta çıkarıyor. Klomen 2-3 çıkarıyor. Rivayete göre femara daha kaliteli yumurta yapıyormuş ama benim doktorum aynı dedi. Ben iki ay femara kullanıp tek yumurta olunca, klomene dönmüştüm.Hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ederim çok sevindim maşallah Allah kucaklarına almayı nasip etsin Benimde bugün muayenem vardı sadece bir yumurta gelişmiş oda 17mm dedi normalde ilaç kullanmasam da böyle oluyordu sanki femara kullandım benim gibi tek yumurta gelişen var mı
teşekkür ederim bizde perhize dikkat edelim o vakitCinsel perhizi bana doktorum şu yönden yapmam gerektiğini söylemişti , iki gün yada üç gün ilişkiye ara verildiğinde daha çok sperm birikiyormuş ve hızını vs etkiliyormuş. Perhiz yapmadan gidildiğinde ister istemez bu sonuç daha aza düşebiliyormuş.
Canıımın içii amin inşallah bir an önce senden de güzel haberler duymayı bekliyorum
Sol tek yumurta gonal f ile yüksek doz vurmama rağmen en son 18 mm falandı. İlk Çipli aşılamamda tuttu.
Gidince konusurum bakalım ınsallah 36 saattırErtesi gün cok erken değil mi bilmiyorum 36 40 saat içinde çatıyıor ama bilemem benım soktorum tam 36 saat sonra yapıldı
Cumartesi iğne oldum gece 11 de pazartesi 11.30 12 ye doğru aşılamam yapıldı canım
Teşekkür ederimCanım tam olarak 36 saat sonra yapılıyor. Örneğin bu gece 23.00de iğne olursan, pazartesi 11de aşılaman yapılıyor.
İnşallah
Evet canım östrojen veren bir ilaç değil diye verdi sanırım hayırlısı artık olursa olucak napalımBaşın sağolsun. Benim annemde rahim kanserinden vefat etti. Femara aynı zamanda meme kanseri tedavisinde de kullanılıyor. Gerçi sen zaten biliyorsundur. Hakkında hayırlısı olsun.
Yaa çok sevindim inşallah bizimde tutarCinsel perhizi bana doktorum şu yönden yapmam gerektiğini söylemişti , iki gün yada üç gün ilişkiye ara verildiğinde daha çok sperm birikiyormuş ve hızını vs etkiliyormuş. Perhiz yapmadan gidildiğinde ister istemez bu sonuç daha aza düşebiliyormuş.
Canıımın içii amin inşallah bir an önce senden de güzel haberler duymayı bekliyorum
Sol tek yumurta gonal f ile yüksek doz vurmama rağmen en son 18 mm falandı. İlk Çipli aşılamamda tuttu.
İlk çocukta çatlatma yapmıştık sadece o zaman klomen kullanmıştım 3 tane yumurta olmuştu doğru ama gebelik olmamıştıEvet canım benim öyle oldu. Femara genellikle bir tane yumurta çıkarıyor. Klomen 2-3 çıkarıyor. Rivayete göre femara daha kaliteli yumurta yapıyormuş ama benim doktorum aynı dedi. Ben iki ay femara kullanıp tek yumurta olunca, klomene dönmüştüm.
Canım görüyorum ama kuruma çizgisine de benziyor. Kaçıncı dakikada çıktı? İlk 10 dakikadan sonra geçersiz oluyor.Testim böyle çizgi görebiliyor musunuz ya
Canım görüyorum ama kuruma çizgisine de benziyor. Kaçıncı dakikada çıktı? İlk 10 dakikadan sonra geçersiz oluyor.
Keseyi gördük canım çok şükür sıkıntı çıkmadı yarın kalp atışını dinleyeceğiz. Ama mide bulantısı çok çok kötü oluyor hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum yaCanım nasılsın hamişlik naıl gidiyor ne yapıyor yeğenimiz mide bulantısı vs. var mı kuzum? Keseyi ne zaman görecekmişsin?
Oyyy maşallah maşallah kuuzum kalp atışını da sağlıkla duyun inşallah. Belirtilere de ben çok seviniyorum varsın bulansın bişi olmaz ben tüp bebeğe başladım canım. Bu ay kist çıktı bende ondan yapamadık. Kasımda tüp bebeğe geçiyorum nasipse hamişsin bana dua et kuzum. İkiz olsun artık bu yaştan sonra iki tane yapamam, tek seferde oldu oldu.Keseyi gördük canım çok şükür sıkıntı çıkmadı yarın kalp atışını dinleyeceğiz. Ama mide bulantısı çok çok kötü oluyor hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum ya
Kuzum senin kaç yumoşun olmuştu? Kendini bugün nasıl hissediyorsun? Dinlenebiliyor musun?Spermler borsa gibi cidden bir yükseliyor bir düşüyor inş bir dahaki sefere tavanı görürüznasipse önünde hiçbir engel duramıyor varsa kısmetimizde gelecek artık öyle düşünüyorum. İnş güzel haberlerimiz çok yakın olsun