Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tutmadı malesef kan degerim negatif .. hersey icin sana cok tesekür ederim işin rast gitsin .allah gonlune gore versin . Hepimizin biraz üzgünüm suan ama biliyorum gececek bugunler ve evlatlarımızı kucaklarımıza alacaz saglıkla dualarınızda olayımDua ediyorum kuzum umarım bebişim seninledir
Yaa çok mutlu oldum ben demiştim demeyi sevmem ama senin pozitif sonuç alacağın içime doğmuştu ve söylemiştim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı buradaki kızçelereeKızlar ben şok sonucum 33.30 pozitiiiff inanamıyoruuummm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah allahım hepinize de pozitif sonuçlar göstersin öğrenir öğrenmez topikteki arkadaşlarıma duam kalbimde sizsiniz aayy çok duygulandım
İyi bari tek kalmadımBende bugün başlıyorum pergoveris ignesine yalnız degilsin
Allah razı olsun canıım allahım isteyen herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum cidden bu süreçte bu topikte yeri geldi tecrübemi yeri geldi stresimi sabırsızlığımı herşeyi paylaştım. Yeri geldi aynı durumda olduklarımdan tecrübe ettiğim şeyler oldu. İnşallah önümüzdeki aylarda pozitif değeri isteyen herkes alırYaa çok mutlu oldum ben demiştim demeyi sevmem ama senin pozitif sonuç alacağın içime doğmuştu ve söylemiştim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı buradaki kızçeleree
Amiiin inşaAllah ya hamişlerin duası kabul olur derler bol bol dua bekliyoruzAllah razı olsun canıım allahım isteyen herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum cidden bu süreçte bu topikte yeri geldi tecrübemi yeri geldi stresimi sabırsızlığımı herşeyi paylaştım. Yeri geldi aynı durumda olduklarımdan tecrübe ettiğim şeyler oldu. İnşallah önümüzdeki aylarda pozitif değeri isteyen herkes alır
Çok teşekkür ederim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin. İçimdeki korkuyu bastırmaya çalışıyorum. 10 haftalıkken düşük olmuştu aklıma getirip olumsuzu cagirmak istemiyorum ama korku hep icimde. Zor bir süreç hakkımızda hayırlısı olsinAllah muhafaza etsın selametle kucağınıza almak nasıp etsın
Yaptım tek çizgi maalesef adetime 5 gün var ama leke geldiCanım test yaptın mı?
Allah senin de gönlüne göre versin kuzum en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallahCanım tutmadı malesef kan degerim negatif .. hersey icin sana cok tesekür ederim işin rast gitsin .allah gonlune gore versin . Hepimizin biraz üzgünüm suan ama biliyorum gececek bugunler ve evlatlarımızı kucaklarımıza alacaz saglıkla dualarınızda olayım
Maşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallah mucizeniKan sonucum 827 olarak yükselmiş, şükürler olsun 16 Eylül son adetim di yani aslında 4 hafta 6 gün ama kese gorulmedi. Salı tekrar gidecegim . Daha öncesinde 10. Haftada kalbi durdu bebeğimin oyuzden biraz endişeliyim hayırlısı diyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsin İnşallahYaptım tek çizgi maalesef adetime 5 gün var ama leke geldi
Herkesin farklı oluyor bence ya benimde perşembe yapıldı aşılama ilk gün çok ağrıdı şuan hiçbir belirti vs yok sadece oturup kalkarken kasıklarım acıyor o kadar benim tutmadı gibi hissediyorum benAşılamadan sonra 2 gün kasık ağrılarom vardı ama bugün 4.gün pek birşey yok bu iyi mi kötü mü acaba
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba kızlar sizce kan vermedim dahaYaptım tek çizgi maalesef adetime 5 gün var ama leke geldi
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba kızlar sizce kan vermedim dahaYaptım tek çizgi maalesef adetime 5 gün var ama leke geldi
Yaptım tek çizgi maalesef adetime 5 gün var ama leke geldi
Amin inşallah yerleşme kanaması da olabilir mi acaba sabahtan beri sadece leke geliyor çok az şekildeCanım hakkında hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsin İnşallah
Canım idrar testi varsa yap istersen. Şimdiye çıkacaktır. Tabi yerleşme de olabilir kuzum. Hiç belli olmaz bu mucize işlerine.Yerleşme kanaması olabilir mi acaba kızlar sizce kan vermedim daha
Amin inşallah yerleşme kanaması da olabilir mi acaba sabahtan beri sadece leke geliyor çok az şekilde
Sağol kuzum canım bazı Doktorlar önemsemiyor ama bana göre üç gün perhiz yapmakta fayda var. Hayırlara vesile olur inşallah sürecinedahandro yeni okuyabildim hayırlı olsun canım bu ay dinlen bomba gibi de başlayın inşallah
Bende doktora gittim bugun adetin 5. Günü sabah aksam letu kullan dedi. 31 ekimde cagırdı yeterli büyüklüğe geldıyse iğne vericem ertesi günde spermler iyiyse aşılama yapıcam dedi. Eğer spermler iyi degılse aşılama yapmıyormus
Bi sorum var kızlar ya doktora sormayı unuttum. Şu gün aşılama yapılacak mesela cinsel perhiz olması gerekşyor mu?
Canımmmm hayırlı uğurlu olsunn öpüyorum seni coookca Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun size vatana millete tebrik ederim cok mutlu oldumKızlar ben şok sonucum 33.30 pozitiiiff inanamıyoruuummm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah allahım hepinize de pozitif sonuçlar göstersin öğrenir öğrenmez topikteki arkadaşlarıma duam kalbimde sizsiniz aayy çok duygulandım