Yok valla yapmadım adet bekliyorum benCanım nasılsın test yaptın mı?
Ay vallah canım o kadar umudum düsükü insallah oyle olur bana güzel bir umut olur .. cok ama cok silikti evde degilim suan ki fotoda gorunmezdi zaten ama 12. Gün olsa belirgin olurdu bilmiyorum yarın tekrarlarım testiCanım de olma ihtimali çok çok yüksekatsana buraya testi. Yarın koyulaşacak mı bir bak bence o bebek
Canım de olma ihtimali çok çok yüksekatsana buraya testi. Yarın koyulaşacak mı bir bak bence o bebek
Cok asırı silik yani zorla gordüm nasip diyelim . Ama olsa bıgun belirgin olurdu diye düsünüyorum insallah vardırYaaa gerçekten miiitesti tekrarla umarım vardırrrr etkisi geçmiştir harelde ben perşembe kanda baktırdım iğne etkisi filan kalmamıştı
Bana yerleşme gibi geldi kuzumYok valla yapmadım adet bekliyorum benDün sabahtan başlayan lekelenmem devam ediyo. Dünden beri pedle dolanıyorum ama pedde hiçbir şey yok sadece bir damla kahverengi leke vardı. İlk hafif pembeydi şimdi sadece kahverengi ve arada pas rengi gibi sadece peçeteye silince gelen bir lekelenmem var. Ama tuhaf olarak kasık ağrım yok sadece aşırı bel ağrım var. Kasık ağrım günde bir iki kere birkaç dklık vurup gidiyo. Progestanın etkisinin sürdüğünü düşünüyorum onun için bence tam sökülemiyo bugün yarın adetim gelir bence
Canım zaten silik çıkar. Eğer test bozuk değilse, yanıltmıyorsa, en ufak çizgi bile çıksa hamilesin demek oluyor. İğne etkisi geçmiştir bence şimdiye. %90 bebek var benceAy vallah canım o kadar umudum düsükü insallah oyle olur bana güzel bir umut olur .. cok ama cok silikti evde degilim suan ki fotoda gorunmezdi zaten ama 12. Gün olsa belirgin olurdu bilmiyorum yarın tekrarlarım testi
Ay yok canım ya belki de cok hayali goruyorumdur zorlayınca ince cok ama cok silik o yuzden emin degilim yarın testi tekrarlayacam bakalım gerci elimde gebelik testi kalmadı ama alacam bir sekilde insallah insallah vardırCanım zaten silik çıkar. Eğer test bozuk değilse, yanıltmıyorsa, en ufak çizgi bile çıksa hamilesin demek oluyor. İğne etkisi geçmiştir bence şimdiye. %90 bebek var bence
demekki anlıyorlar ya yumurtladıgımız için mi bilmiyorumBana da 2 senedir hiç bakilmadi canim
Tüp bebek şuan için imkansız maddi olarak yani şuanlık derken de uzun bi süreçte. Valla bende orda takılı kaldım hemen mi yaptırsak yoksa sonra mı eşim sonra yaptıralım biraz zaman geçsin en azından psikolojik toprlanırız diyor bende beklemek istemiyorum kaldım ortada bi karara varmam lazımCanım ben iki kez üst üste den yanayım. Şansın arttığını düşünürdüm ama prof hocamız şöyle demiş. Yine de bence üst üste yaptırıp sonra da başka yollara bakmak daha iyi bence kuzum. Sen bilirsin. Hemen hakkımı tüketmeyeyim dersen mola ver. Sen tüp bebeğe de gücümüz yetmez dediğin için pek birşey diyemiyorum Ama maddi olarak yeterliyseniz; iki aşılamanı üst üste yaptır, sonra üç ay kendin dene, sonra da tüp bebeğe geç derim. Bugünkü tecrübemle bunları derim. Ama maddi imkanın varsa üçüncü aşılamaya kadar da gidebilirsin bence. Üçüncü aşılaması tutan arkadaşlarımız var. Yok değil yani kuzum.
İnşallah yerleşmedirYok valla yapmadım adet bekliyorum benDün sabahtan başlayan lekelenmem devam ediyo. Dünden beri pedle dolanıyorum ama pedde hiçbir şey yok sadece bir damla kahverengi leke vardı. İlk hafif pembeydi şimdi sadece kahverengi ve arada pas rengi gibi sadece peçeteye silince gelen bir lekelenmem var. Ama tuhaf olarak kasık ağrım yok sadece aşırı bel ağrım var. Kasık ağrım günde bir iki kere birkaç dklık vurup gidiyo. Progestanın etkisinin sürdüğünü düşünüyorum onun için bence tam sökülemiyo bugün yarın adetim gelir bence
ya bu seferki aşılamada bende mi istesem acaba doktorum uygun görmez kesin alakası yok der ama bilemedimmmKızlar bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama dün gittiğiim tüp bebek merkezi Gonal-F nin kaliteli yumurta gelişmesine yardımcı olduğunu, şansı arttırdığını söyledi. Benim kendi aşılama doktorum bana Gonal-F yazmamıştı, çünkü ona o kadar para vereceksen tüp bebek yaptırmak daha mantıklı demişti. Aşılamayla o kadar para boşa gitmesin demişti. Yani maddi durumu el veren arkadaşlarım Gonal-F ile deneyebilir aşılamalarını. Daha etkili oluyor anladığım kadarıyla. Ve dikkatimi çekti tablomuzda da hamile kalanlar Gonal-F hamilesi, o sebeple bu bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle.
Hepsi aynı diyorlar bende desem doktor zaten ilgisiz ters kesin benden iyi mi bilicen dicekya bu seferki aşılamada bende mi istesem acaba doktorum uygun görmez kesin alakası yok der ama bilemedimmm
benim doktorum ters değil anlayışlı ama çipli aşılamayı sordum ticaret için yapıyorlar para tuzagı dedi meselaHepsi aynı diyorlar bende desem doktor zaten ilgisiz ters kesin benden iyi mi bilicen dicek
Lekelenme şart değil kuzumİnşallah yerleşmedirbende o bile yok ne lekelenme ne adet ne bebek hepsi negatif kafayı yedım sanırım iyice
Baya pahalıymış kuzum ilaçlar ama sor istersen kuzum.ya bu seferki aşılamada bende mi istesem acaba doktorum uygun görmez kesin alakası yok der ama bilemedimmm
Gonal f 450lik 3bın TL dıgerlerı uygun mu kıBaya pahalıymış kuzum ilaçlar ama sor istersen kuzum.
1 tanesi mi kuzum o fiyat?Gonal f 450lik 3bın TL dıgerlerı uygun mu kı
Bizlerede tüp bebekle vesile olur insallah canim.Kızlar bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama dün gittiğiim tüp bebek merkezi Gonal-F nin kaliteli yumurta gelişmesine yardımcı olduğunu, şansı arttırdığını söyledi. Benim kendi aşılama doktorum bana Gonal-F yazmamıştı, çünkü ona o kadar para vereceksen tüp bebek yaptırmak daha mantıklı demişti. Aşılamayla o kadar para boşa gitmesin demişti. Yani maddi durumu el veren arkadaşlarım Gonal-F ile deneyebilir aşılamalarını. Daha etkili oluyor anladığım kadarıyla. Ve dikkatimi çekti tablomuzda da hamile kalanlar Gonal-F hamilesi, o sebeple bu bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle.
Letu da 400 civari 30 tane var.1 tanesi mi kuzum o fiyat?
Klomen 120 TL. Tek kutuda 10 tane var. Bir adette kullanıyorsun
Femara 400 civarı. İçinde 30 tane var. Üç adette kulllanabiliyorsun. Yani klomen ve femara aynı fiyata geliyor.
Amin kuzum. Sen başladın mı bu ay şimdi canım?Bizlerede tüp bebekle vesile olur insallah canim.