- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 25
Normal o zaman sanki yaCanım yumurtan çatlamadıysa anca çatlıyor olabilir. Benim de böyle ikinci aşılamadan üç beş saat sonra olan ağrılarım olmuştu. Yumurta çatlaması olabilir dendi. Aslında ağrıların çoğu aşıdan değil de iğneden oluyor.
Çok çok normal. Akşamına ağrı oluyor. Sonraki günlerde de hafif sızlama olabiliyor. Her aşılamada olmuyor ama.Normal o zaman sanki ya
Yumurta dondurma vs olursa ekstra 9500 daha dedi 100 bini geçecektibahçeçi ne kadar pahalı ya ilaçlar ve test dahil değilken bu kadar para
Çok teşekkür ederimMerhaba hayır özellikle onun için bir ilaç verilmedi. Aynı şey benimde başıma geldi ben acilde verdim farklı çıktı normal doktorumda verdim farklı çıktı doktorum lab. Değişikliğinden dolayı olur düzenli talip yapacağız demişti korkmayın hayırlısı olsun hakkınızda
İnşaAllah hayırlı haberi alırsınızÇok teşekkür ederimyarın kan vereceğim çok heyecanlıyım. Güzel düşünelim güzel olsun
Tamam teşekkür ederimÇok çok normal. Akşamına ağrı oluyor. Sonraki günlerde de hafif sızlama olabiliyor. Her aşılamada olmuyor ama.
Evet benimde dün aşılama günü kasıklarımda ağrı oldu 2.gun hafifledi ama yinede biraz vardiyÇok çok normal. Akşamına ağrı oluyor. Sonraki günlerde de hafif sızlama olabiliyor. Her aşılamada olmuyor ama.
İnş güzel haberınızi alırızÇok teşekkür ederimyarın kan vereceğim çok heyecanlıyım. Güzel düşünelim güzel olsun
Aynen bugün biraz daha iyi çok şükürEvet benimde dün aşılama günü kasıklarımda ağrı oldu 2.gun hafifledi ama yinede biraz vardiy
Bnım 3gun devam ettı gaz sancısı gıbıydı ıkı büklüm edıyordu sımdı yok olması mı ıyı olmaması mj bılmıyorum tabıAynen bugün biraz daha iyi çok şükür
Aynen benimde gaz sancısı gibi umarım olumlu sonuç alırız da çektiğimize değerBnım 3gun devam ettı gaz sancısı gıbıydı ıkı büklüm edıyordu sımdı yok olması mı ıyı olmaması mj bılmıyorum tabı
Hayır değil ileri hızlı hareketli spermi varsa hele hiç değil. Normal yolla bile tutunabilir. Ben bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Normal yolla doktor bunu bile duyunca çok güzel dedi. Umutsuzluğa kapılma sakın.Canım benim eşimin 53 milyon.
Bu düşük mü oluyor ?
O zaman bir sonraki reglde mi başlayacaksın canımKlomen yapıyor canım. Daha önce de olmuştum ama önemli bi kist değill. Bir aya geçer canım.
Evet canım 12 Kasım görünüyor sonraki adetim. O zaman gideceğim Allah'ın izniyle.O zaman bir sonraki reglde mi başlayacaksın canım
canım ben önceden baktırmıştım rahim filmi çekilmeden hemen öncesindeydi zaten aç gitmiştim. sonradan istemedi tekrar seninki gerek görmemiş olabilir ama sanırım sağlık ocağı da yapıyor istersen kapsamlı test iste elinde olur.Kızlar doktorunuz amh baktımı benim doktorum hormonlara baktı ama amh hiç istemedi istesemmi test
Canım benim aşılama istemedi doktorun ama tüp bebeğe geçince dün kan aldılar. İlaçları amh ya göre ayarlayacağız dediler.Kızlar doktorunuz amh baktımı benim doktorum hormonlara baktı ama amh hiç istemedi istesemmi test
Canım umudunu kaybetme bebeğine inan güven. İnsanlar kan emiciler inanki ben de bıktım yıldım. Kimseye de anlatmıyorum. Tüp bebek sürecimden de kimseye bahsetmeyi düşünmüyorum. İkiz olursa o zaman açıklarım. İnşallah yarın bebeğine kavuşursun kuzumkızlar benim aşılama yarın sabah olacak pek umudum yok o yüzden çok önemsemiyorum. Çevremde kim var kim yoksa düşünmeyi bırak kafaya takma diye diye hevesimi öldürdüler umarım rahatlamışlardır. tabi ki bebek istiyorum ama bunu artık derinlere gömmüşüm gibi hissediyorum. önümüzdeki ay bir aşılama daha denerim diyorum sonra bir iki ay sallayıp tüp bebeğe girişiriz diyorum. şu an tek düşündüğüm şey gonal f ve ovitrelle progestan sonrası gelen güçlü regl ağrısı. gözümde büyüyor.
canım konudan bağımsız olarak ne düşünüyorum biliyo musun aslında şu 1 ay dinlenmen iyi olacak ruhen ve fiziken çok emek verdin biraz kendini dinleme vaktin gelmişti. kasımda da bomba gibi başlarsın.Canım benim aşılama istemedi doktorun ama tüp bebeğe geçince dün kan aldılar. İlaçları amh ya göre ayarlayacağız dediler.