- 1 Şubat 2023
- 184
- 189
- 29
Canım bizimde sperm testi ileri hız hep düsük cıkıyordu ama dediginize gore asılamada test cok iyi geldi bir ay eşim ful kutuyemis keci boynuzu pekmezi muz ve bal yedi . Kabak cekirdegi her aksam tüketi düzenli olarak asılamadan bir ay omce bunları tüketi birde esim sigara kulanıyır bir tık azaltı degerler iyi cıktı insalalh sonucta pozitif olurBirde sanırım kabak çekirdeği bakalım denicem bende doğal yoldan bize ilaç iyi gelmedi
Bunuda deneriz bebiş olması için çabalarken denek olup çıkıyoruz vallaKabak çekirdeği de çok büyük etki ediyor günde bir avuç kabak çekirdeği tüketsin kuzum umarım hayırlı haberler alırsınız
Canım bizimde sperm testi ileri hız hep düsük cıkıyordu ama dediginize gore asılamada test cok iyi geldi bir ay eşim ful kutuyemis keci boynuzu pekmezi muz ve bal yedi . Kabak cekirdegi her aksam tüketi düzenli olarak asılamadan bir ay omce bunları tüketi birde esim sigara kulanıyır bir tık azaltı degerler iyi cıktı insalalh sonucta pozitif olur
Teşekkür ederim araştıracağım bunlarıCanım
Proxeed plus
Promen k
Sperra
İmpryl
Çakşır suyu
Bunları erkek için bi araştır kuzum.
Canım
Proxeed plus
Promen k
Sperra
İmpryl
Çakşır suyu
Bunları erkek için bi araştır kuzum.
Canım test yaptın mi ?Kızlar dün test yapmayı unuttum sabah yapıcaktım ama işe geç kalıyordum adet olmazsam akşama kadar akşam denerim umudum yok ama zaten
Canım nasılsın ne var ne yok ne hissediyorsunAynı test markası dimi... olmasaydı gene negatif çıkarırdı bence. 11. Gün negatif çıkıyor 12. Gün pozitife dönüyor genelde,inşallah bebiş bu bebişşşş
Maşallah inşallah çabanızın karşılığını alırsınız biz ilaç kullanıyor diye çok üstünde durmadık birde değerleri iyidi daha iyi olsun diye doktor vermişti böyle oldu vardır bi hayır bundada zaten lazım olan 1 tane sağlıklı spermCanım bizimde sperm testi ileri hız hep düsük cıkıyordu ama dediginize gore asılamada test cok iyi geldi bir ay eşim ful kutuyemis keci boynuzu pekmezi muz ve bal yedi . Kabak cekirdegi her aksam tüketi düzenli olarak asılamadan bir ay omce bunları tüketi birde esim sigara kulanıyır bir tık azaltı degerler iyi cıktı insalalh sonucta pozitif olur
Kuzum altıncı güne geldim. Belirti veya hissiyatı yok. Bol bol baş ağrısı yaşadım bugünCanım nasılsın ne var ne yok ne hissediyorsun
Lekeden kanamaya döndü canımSafransari kuzum ben seni pozitif hissediyordum biliyor musun Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Aslında testte çıkmaması normal yarın 12. Günün ama işte lekelendim deyince bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun
Gelmiş o zaman gerçekten. Bakalım doktorun ne diyecek canım. Zaten bu ay ilaç ve çatlatma iğnesi olacak sanırımLekeden kanamaya döndü canım
İlaçlara da ara verecek o zaman doğru anladım dimi? Hayırlısı bakalım kuzum. İnşallah mucizen gerçek olur. Adet gelene kadar ümidimi kaybetmiyorum ben sizlerdendoktorum 1 ay ara vericez diğer adetinde başlayacagım diyor mesaj attımda
Canım su prof hocaya durumumu soracaktım, ama dün akşam unuttum soru cevabı. Bugün baktım ki benzer bir soru yanıtlanmis. Benim de yüksek ihtimal yumurtam catlamadiGelmiş o zaman gerçekten. Bakalım doktorun ne diyecek canım. Zaten bu ay ilaç ve çatlatma iğnesi olacak sanırımbiraz kafan rahat eder belki, mola gibi olur.
Canım bence 9. Ve 10. Günler kritik bebek rahme yerleşmeye başlıyor. Ağrılar olabilir lekelenmeler olabilirKızlar bir sorum var size bugün 9. Gün ve kasıklarımda bAskı tarzı ağrı var özellikle sol tarafta arkadaş tutunma ağrısı bu bende de böyle olmuştu dedi daha kan vermeme var ama bir umut işte olabilir mi sizce
AA evet cevaplamış vallahi çok benzer bi soruyu. Yarın ortaya çıkar çatladı mı çatlamadı mıCanım su prof hocaya durumumu soracaktım, ama dün akşam unuttum soru cevabı. Bugün baktım ki benzer bir soru yanıtlanmis. Benim de yüksek ihtimal yumurtam catlamadi
Kuzum hala regl yok ufukta ama pazartesi dedi doktorum kan tahliline son görev onu da yapayım eşim hala bişey varmş gibi davranıyo en azından emin olsun o daHayvanseverbiri çok heveslenmiştik hala negatif çıktığına inanamıyorum, inanmak istemiyorum. Adet gelene kadar umut etmek istiyorum ben sizler için
İiiiinşallah eşin haklı çıkar. Geç döllenme diye de birşey var. İnsan ister istemez umut ediyor.Kuzum hala regl yok ufukta ama pazartesi dedi doktorum kan tahliline son görev onu da yapayım eşim hala bişey varmş gibi davranıyo en azından emin olsun o da
Anlaşılırmi ki yarın ?AA evet cevaplamış vallahi çok benzer bi soruyu. Yarın ortaya çıkar çatladı mı çatlamadı mı