- 22 Eylül 2021
- 204
- 145
- 32
Kız kim o daktır ben de takip edeyimAA evet cevaplamış vallahi çok benzer bi soruyu. Yarın ortaya çıkar çatladı mı çatlamadı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kim o daktır ben de takip edeyimAA evet cevaplamış vallahi çok benzer bi soruyu. Yarın ortaya çıkar çatladı mı çatlamadı mı
Bilmiyorum pek ihtimal vermiyorum ben artık tüp bebeğe gideceğime emin oldum sanırım aralık ayı gibi nasip olursa diye düşünüyorum rabbim sizlerden güldürsün bizi inşallah bakalımİiiiinşallah eşin haklı çıkar. Geç döllenme diye de birşey var. İnsan ister istemez umut ediyor.
Osman Develioğlu canım. ProfKız kim o daktır ben de takip edeyim
Canım hiçbiri muayene etmiyor valla... Ama evet çatlamazsa kist olabiliyor. Onu da doktor görebiliyor. Benimki kist olmuştu görmüştüAnlaşılırmi ki yarın ?
Aşılama yapılacağı gün bakılması gerekmiyor muydu çatladı mi diye canım ?
Yüzde yüz catlamistir diye direk aşılama yapılıyor ama demek çatlamama ihtimali de var.
O kadar para emek var, 2 dk muayene edilse çatladı mi diye keşke.
Canım çok üzüldüm adet içinde erken değil mi gerçekten cok umutlanmıştım yerlesme kanaması dıye vardır bi hayır diyelim ınsallah hayırlı zamanda kolaylıkla gelir bebişin hepinizi o kadar sevdim ki hep buraya bakmasamda elimi açınca dua ediyorum inşallah sağlık problemın yoktur ilk sen sağlıklı olcan ki sağlıklı bebişin olsun üzülme Allahım tez zamanda hayırlısıyla kucagına bir bebiş nasip etsinLekeden kanamaya döndü canım
Anlaşılır canım kandan da anlıyorlar e2 den anlıyorlar hiç bi doktor bakmıyor genelde ama bakılması lazım 200 den aşağı olursa yumurta kalitesiz demekmiş öyle biliyorum ben ama tam bılemıyorum zaten muane edince kıst olduysa görür yumurtan iğne öncesi kaç mm di canımAnlaşılırmi ki yarın ?
Yüzde yüz catlamistir diye direk aşılama yapılıyor ama demek çatlamama ihtimali de var.
Allah razı olsun canimCanım çok üzüldüm adet içinde erken değil mi gerçekten cok umutlanmıştım yerlesme kanaması dıye vardır bi hayır diyelim ınsallah hayırlı zamanda kolaylıkla gelir bebişin hepinizi o kadar sevdim ki hep buraya bakmasamda elimi açınca dua ediyorum inşallah sağlık problemın yoktur ilk sen sağlıklı olcan ki sağlıklı bebişin olsun üzülme Allahım tez zamanda hayırlısıyla kucagına bir bebiş nasip etsin
19 du canım.Anlaşılır canım kandan da anlıyorlar e2 den anlıyorlar hiç bi doktor bakmıyor genelde ama bakılması lazım 200 den aşağı olursa yumurta kalitesiz demekmiş öyle biliyorum ben ama tam bılemıyorum zaten muane edince kıst olduysa görür yumurtan iğne öncesi kaç mm di canım
İnşallah canım bekliyorum ama negatif görürüm diye olan korkum çok büyük malesef kaşık ağrılarımdan her an hasta olacakmışım gibi geliyor umarım sonuç iyi olur
İnşallah canım inşallah senin dediğin gibidirCanım bence 9. Ve 10. Günler kritik bebek rahme yerleşmeye başlıyor. Ağrılar olabilir lekelenmeler olabilir inşallah bebiştendir.
Canım bir dahaki aya kendiliğinden gelsin inşallah bebişin hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımAllah razı olsun canim
Sizler de benim hep dualarimdasiniz.
Kesinlikle oyle canımMaşallah inşallah çabanızın karşılığını alırsınız biz ilaç kullanıyor diye çok üstünde durmadık birde değerleri iyidi daha iyi olsun diye doktor vermişti böyle oldu vardır bi hayır bundada zaten lazım olan 1 tane sağlıklı sperm
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz valla Allah razı olsun
Evet stres gerçekten çok etkiliyor bu dönemde de stressiz zamn hiç olmuyor ki herşey yolunda gitsinBi de kuzum en büyük etken bence stres. Bu ay benim eşimin de yarı yarıya düştü. Stresten diye tahmin ediyorum. Eşime hemen keçiboynuzu özü ve çakşır başlattım. Daha önce de kullanmıştık ama bırakmıştık vücudu yormasın diye. Proxeed'e de devam ediyor şimdi... bol bol fındık ceviz, bitter çikolata yemeleri lazım. Bir de nar, erik, üzüm suyu içirmeye başladım. İster istemez baya strese girdik karı koca. Bence asıl etkileyen stres oldu bizi. Yoksa iyiydi değerleri. E elif18181
Senden de Allah razı olsun lütfen üzülmeAllah razı olsun canim
Sizler de benim hep dualarimdasiniz.
Benimde bu ay 19 du önceki ay kist olmuştu hatta doğum kontrol hapı kullandım ama kaçtı hatırlamıyorum 19 olmadan kist oldu ama sanmıyorum kist olduğunu sende19 du canım.
Canım su prof hocaya durumumu soracaktım, ama dün akşam unuttum soru cevabı. Bugün baktım ki benzer bir soru yanıtlanmis. Benim de yüksek ihtimal yumurtam catlamadi
Bunu ben doktoruma sormuştum aşılama olduğum gün pcos varya bende yani yumurtam ya çatlamadıysa demiştim o zaman aşılama yapmanın o kadar para yatırmanın manası ne yapmazdım çıkar bidahaki aya atlardık. Ama doktorum çatlatma iğnesini vurduktan sonra yumurtanın çatlamama gibi bir imkanı yok demişti. Yani kesin çatlıyor dedi. Benim yumurta kaliteme baktı mesela hep iki gün e2 yi kontrol etti ona göre çatlatma iğnesini vurdum ben. Birde muayene etmesine gerek varmı bilemem ama aşılama yapılırken zaten doktor anlıyor görüyor çatlayan yumurtayı alttan muayene ederken. Bende hemşire karnımdan ultrasonla bakarken doktorum işlem yapıyordu gördüğünü söylüyodu yani. Bence bu durumun yumurtalık kalitesiyle alakası var canım bir dahakine çatlatma iğnesi vurmadan önce sende bi e2 iste Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah üzülme her olumsuzluk bizim için bi tecrübe ve rabbimin yazdığı zaman vardır elbet kuzum yeterki çözülebilir olsun herşeyAnlaşılırmi ki yarın ?
Anlaşılır canım kandan da anlıyorlar e2 den anlıyorlar hiç bi doktor bakmıyor genelde ama bakılması lazım 200 den aşağı olursa yumurta kalitesiz demekmiş öyle biliyorum ben ama tam bılemıyorum zaten muane edince kıst olduysa görür yumurtan iğne öncesi kaç mm di canım
Ya bende eşim test verdi değer düşük biraz biz direk bu ay tüp bebeğe geçeceğizKuzum altıncı güne geldim. Belirti veya hissiyatı yok. Bol bol baş ağrısı yaşadım bugün o belirtiden sayılmıyor sanırım. Bi de iş sebebi ile sinir stres. Sen de ne var ne yok kuzum?