- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlısı olsun inşallah
Canım ne yaptın gittin mi doktora?Selamlar, bende de benzer durum var daha önce pcos diye bir şeyden söz edilmemişken son 2 gittiğim doktor başlangıç var dedi. Ama biz tedaviye sperm hareketsizliği nedeniyle başladık
Bugün iğnelerin 7. günündeyim. Çok fazla bir etki yapmadı bana sadece yorgunluk hissi var o da psikolojik olabilir. Ama kesinlikle kendimi şiş hissediyorum ve bugün birazcık karnım ağrımaya başladı. Umarım her şey yolunda gidiyordur, yarın kontrolum var. Heyecanlıyımm
Ben göğşen hocaya gidiyorum başkent hastanesinde bugün başladık tedaviye.Ankara'da doktor önerisi olan varmı burayı kullanmayı çok bilmiyorum yardımcı olabilecek
Hayırlısı olur canım inşallah görüşme nasıl geçti kusura bakma soruyorum ama bende yapicam tüp bebeğe gögşen hoca kimisi iyi diyor kimisi kötüBen göğşen hocaya gidiyorum başkent hastanesinde bugün başladık tedaviye.
Transfer oldunuzmuMerhabalar. Herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah. Ben de Eylül ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah. Hepimiz sağlıkla çocuklarımıza kavuşalım inşallah
Ben de gögşen hocaya gidiyorum.Ben göğşen hocaya gidiyorum başkent hastanesinde bugün başladık tedaviye.
Evet dün transfer oldum.Transfer oldunuzmu
Nasıl geçtiğini yazar mısın? Kaç gün sonra yumurta toplama oldu?Ben de gögşen hocaya gidiyorum.
Yarın yumurta toplama yapılacak
Ignelerden sonra 11. Gün yumurta toplama olduNasıl geçtiğini yazar mısın? Kaç gün sonra yumurta toplama oldu?
Ne ilaçlar kullandınız?
Yumurta toplamadan sonraki ilaçlar ne için?Ignelerden sonra 11. Gün yumurta toplama oldu
Ilk çıktığımda kasık ağrım oldu geçti
Dinleniyorum şimdi
Gonalf.cedrotide outrelle gonapeptyl kullandım.Yumurta toplama öncesi bugün de prograf azitro estrofem leucostim Progestan oksapar prolutex bunları kullanacağım
Canım ilaçlara daha ödeme yapmadımYumurta toplamadan sonraki ilaçlar ne için?
Ne kadar tuttu ilaçlar? Ben daha sadece gonalf kullanıyorum 5600tl.
Aynen öyle para önemli değil artık bu durumlarda. Bizede rapor çıkacak da nasıl oluyor aşağı yukarı nedir diye merak ediyorum işte.Canım ilaçlara daha ödeme yapmadım
Tanıdık eczacim var istedikçe yolluyor isyerime.
Bugün de tatil olduğundan eczaneye uğrayıp aldim.
Sonra ödeme yapicam
Sağlık güvencem ilaçları karşılıyoruz rapor çıkartın dedi.Raporum çıktı bugün.
Galiba %10 katkı payı vericem ben toplam tutar üzerinden.Yalniz bir ilacı karşılamıyor dedi sekreter onun parasını ben vericem ne kadar olduğuna da bakmadım
Yeterki tutsun para mühim değil
Bende 2 yıldır deniyorum ama olmadı. İrenbe merkezinde mi deniceksiniz ?Benmde amh 0.51 bizde 2 yıldır deniyoruz aşılama bende denemek istemedim tüp bebeğe baslicaz sanirm
Hakkımızda hayırlısı olsun
Özgü Çelikkol doktorum.Aa bende merkezdeyim doktorun ismi nedir? Taylan mı sezen mi :)
tam karar vermedik ama sanırm istanbul tüp bebek merkezinde deneyeceğiz aret kamerdeBende 2 yıldır deniyorum ama olmadı. İrenbe merkezinde mi deniceksiniz ?