- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.921
Bence abartmıs goz kararması baş dönmesi mide bulantı aşırı halsızlık ter basması aşırı yuksek tansıyonda olur bu belırtıler yoksa hamılelıkte normal dedı dedıgım gıbı 9 u gecmediği surece kucugu normalmiş canım perinatoloji uzmanı doktorum zaten riskli gebelıklere bakıyo guvenıyorum hic stres yapma canım bunu soleyıp telaslandırması lazım aslındaHer doktorun görüşürü değişiyor işte sevindim bmyle denmesine. Doktor zehirlenme başlangıcı olabilir en başından beri böyleymiş neden ilaç vermedik söylemedin dedi kızdı bana hatta. Eyvah falan dedi. Benim doktor felaket tellalı cidden
Gözünüz aydın canımÇok şükür nipt testi sonucum güzel geldi.
Hastalık riski düşük cikti
Gözünüz aydınkızlar benm de nipt sonucy temiz geldı sukur, valla doktorlarımız para kazanmak ıcın yaptırıyo bence konısyon alıyorlardırerkek oldugu da kesınleştı kan testıyle.17 artı 4 teyız iyi kotu yarıladık hepımız cok sukur.ılyada senın erkek mıydı ilyada35
Şu an durumu nasıl peki ben de aynı sorunu birkaç gündür baş ağrısından dolayı tansiyon tuttuktan sonra fark ettim benim de ilk tansiyonum 13.8'di ikincisi 13 4'üncüsü de 12.7 ben de birkaç gün tutup doktoruma danışacağım umarım kötü bir şey yoktur ilaçtan sonra durumunuz nasıl oldu merak ettimKızlar benim baş ağrılarımın sebebi hergün olması tansiyon kaynaklıymış. 13 8 di tansiyonum ve ben bunu normal diye düşündüm hep meğer gebelik te normal değil yüksekmiş. Başı sürekli agrıyan anne adaylarımız vardı burda tansiyonları kontrol etmeyi ihmal etmeyin çok önemliymiş ilaç başladık çok endişe ediyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah çok sevindimMerhaba hanımlar sonunda ben de cinsiyetleri öğrendim iki tane kızım olacak Allah izin verirse
Teşekkür ettim 3 kızım olacak inşaallahSağlıkla gelsinler inşallah çok sevindim
Gözünüz aydın olsun.kızlar benm de nipt sonucy temiz geldı sukur, valla doktorlarımız para kazanmak ıcın yaptırıyo bence konısyon alıyorlardırerkek oldugu da kesınleştı kan testıyle.17 artı 4 teyız iyi kotu yarıladık hepımız cok sukur.ılyada senın erkek mıydı ilyada35
Evet canm erkek benim de . Hayırlı olsun senin de . Temiz sonuç almana da çok sevindimkızlar benm de nipt sonucy temiz geldı sukur, valla doktorlarımız para kazanmak ıcın yaptırıyo bence konısyon alıyorlardırerkek oldugu da kesınleştı kan testıyle.17 artı 4 teyız iyi kotu yarıladık hepımız cok sukur.ılyada senın erkek mıydı ilyada35
sağolasın canmEvet canm erkek benim de . Hayırlı olsun senin de . Temiz sonuç almana da çok sevindim
GünaydınKızlar günaydınHerkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde
benımki 9 aylık gıbı olduGünaydınhamileliğime başladıgımdan beri totalde aldıgım kilo 4 .. son iki kontroldür aynı yerimde sayıyorum. 3.bucuk aya kadar bulantılarım çok olmuştu heralde ondan alamadm . Su an 18.haftamdayım. Aman aman bi göbek daha yok:) ama bebek oldugu da belli :))
19. Haftadayız sadece 2 kg aldım halimden çok memnunumKızlar günaydınHerkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde
20.haftadan sonra birden belli olmaya başlıyor diyorlar19. Haftadayız sadece 2 kg aldım halimden çok memnunum
Yeni yeni
Çıkıyor göbeğim de öyle çok 19 haftalık gibi de değil.
Ben de 15+1 deyim.Tedaviye basladigimda 78.8 idim bugün 78.7 im.Kilo almamışım doktor kızıyor kilo alma diyor toplam da 9 kilo aliniyormus hatta ver dedi.Simdilik koruyorum.Zaten göbek vardi simdi hamile olduğum belli oluyor büyüdü karnımKızlar günaydınHerkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
ben önce 5 kilo verdim. 3 haftadır göbeğim iyice çıktı ve 2 kilo kadar aldım galiba. Reflü beni de mahvediyor.Kızlar günaydınHerkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?