2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bence abartmıs goz kararması baş dönmesi mide bulantı aşırı halsızlık ter basması aşırı yuksek tansıyonda olur bu belırtıler yoksa hamılelıkte normal dedı dedıgım gıbı 9 u gecmediği surece kucugu normalmiş canım perinatoloji uzmanı doktorum zaten riskli gebelıklere bakıyo guvenıyorum hic stres yapma canım bunu soleyıp telaslandırması lazım aslında

Şu an durumu nasıl peki ben de aynı sorunu birkaç gündür baş ağrısından dolayı tansiyon tuttuktan sonra fark ettim benim de ilk tansiyonum 13.8'di ikincisi 13 4'üncüsü de 12.7 ben de birkaç gün tutup doktoruma danışacağım umarım kötü bir şey yoktur ilaçtan sonra durumunuz nasıl oldu merak ettim

Gözünüz aydın olsun.
Benim söylemiyorlar cinsiyeti.Sanki devlet sırrı.Nipt testinde belli oluyormuş halbuki.
2 ocak da randevum var o zaman bakicaz demis hoca sekreterine.
Beklicez artık.

Evet canm erkek benim de . Hayırlı olsun senin de . Temiz sonuç almana da çok sevindim

Kızlar günaydın Herkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde

Günaydın hamileliğime başladıgımdan beri totalde aldıgım kilo 4 .. son iki kontroldür aynı yerimde sayıyorum. 3.bucuk aya kadar bulantılarım çok olmuştu heralde ondan alamadm . Su an 18.haftamdayım. Aman aman bi göbek daha yok:) ama bebek oldugu da belli :))

benımki 9 aylık gıbı oldu 4 bucuk 5 kg aldm 18.haftada

19. Haftadayız sadece 2 kg aldım halimden çok memnunum
Yeni yeni
Çıkıyor göbeğim de öyle çok 19 haftalık gibi de değil.

Ben de 15+1 deyim.Tedaviye basladigimda 78.8 idim bugün 78.7 im.Kilo almamışım doktor kızıyor kilo alma diyor toplam da 9 kilo aliniyormus hatta ver dedi.Simdilik koruyorum.Zaten göbek vardi simdi hamile olduğum belli oluyor büyüdü karnım

ben önce 5 kilo verdim. 3 haftadır göbeğim iyice çıktı ve 2 kilo kadar aldım galiba. Reflü beni de mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…