- 9 Mayıs 2022
- 3.896
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.941
Evet olabilir. Yeni yeni çıkıyor.20.haftadan sonra birden belli olmaya başlıyor diyorlar Hayatımda hiç göbeğim çıksın istememiştim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir. Yeni yeni çıkıyor.20.haftadan sonra birden belli olmaya başlıyor diyorlar Hayatımda hiç göbeğim çıksın istememiştim ya
Ben de 15+1 deyim.Tedaviye basladigimda 78.8 idim bugün 78.7 im.Kilo almamışım doktor kızıyor kilo alma diyor toplam da 9 kilo aliniyormus hatta ver dedi.Simdilik koruyorum.Zaten göbek vardi simdi hamile olduğum belli oluyor büyüdü karnım
Maşallah canım ama güzel duygular bunlar kilo alınır verilir bebişlerimiz saglıklı olsunlar gerisi önemli değilbenımki 9 aylık gıbı oldu 4 bucuk 5 kg aldm 18.haftada
Sizin kilonuz azmışKilo boy endeksine göre veriyor doktorlar kiloyu. Mesela bana 12 kilo alabilirsin dedi. 58 ile hamile kaldım 70 e kadar dedi
Bende 4 kilo aldim tedavi basladigindan bu yana arkadaşlar sizde uyku hali oluyormu bende bu kadar uyuma istegi yoktu 17 haftadayim bu hafta.sizde uyku hali oldu mubenımki 9 aylık gıbı oldu 4 bucuk 5 kg aldm 18.haftada
Evet o yüzdendir.Sizin kilonuz azmış
Benim zaten var kilom boyumun üstünde ondan dolayı
Alfamet diye gebelere uygun bir tansiyon ilacı başladık ve susuz kalmadığım sürece artık başım ağrımıyor sürekli olam başağrılarında 13 fazlaymış ve 3 doktorla teyit ettim. Başladığımızdan beri tansiyonım 12 geçmiyor ve şükür dünya varmış dedim yani. Gebelik zehirlemesi başlangıcı oluyor bu haftalarda ileride düşmüyormuş malesef bu tansiyon şimdilerde başlanmalı bu tedaviye. Diğer başlıklarda arastırabilirsiniz buraya cok kadın oaylaşmış bu durumun önemini. Sabah akşam takip edip danışabilirsiniz doktoruna. Ama kesinlikle birden fazla hekim olsunŞu an durumu nasıl peki ben de aynı sorunu birkaç gündür baş ağrısından dolayı tansiyon tuttuktan sonra fark ettim benim de ilk tansiyonum 13.8'di ikincisi 13 4'üncüsü de 12.7 ben de birkaç gün tutup doktoruma danışacağım umarım kötü bir şey yoktur ilaçtan sonra durumunuz nasıl oldu merak ettim
Çok normal bende 8 kilo verdim gebelikten itibarenKızlar günaydın Herkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde
Anladım cevabın için çok teşekkür ederim benim gebelik doktordaki randevun bir hafta sonra acaba bir haftaya kadar beklesem sorun olur mu benim de tansiyonum 11-12 taş patlasın başım ağrıdığı zaman 13'ü buluyor acaba bebeğe zarar vereyim mi o zamana kadarAlfamet diye gebelere uygun bir tansiyon ilacı başladık ve susuz kalmadığım sürece artık başım ağrımıyor sürekli olam başağrılarında 13 fazlaymış ve 3 doktorla teyit ettim. Başladığımızdan beri tansiyonım 12 geçmiyor ve şükür dünya varmış dedim yani. Gebelik zehirlemesi başlangıcı oluyor bu haftalarda ileride düşmüyormuş malesef bu tansiyon şimdilerde başlanmalı bu tedaviye. Diğer başlıklarda arastırabilirsiniz buraya cok kadın oaylaşmış bu durumun önemini. Sabah akşam takip edip danışabilirsiniz doktoruna. Ama kesinlikle birden fazla hekim olsun
Hayır bence problem olmaz limonlu su içebilirsin ağrıdığı dönem dengede tutmaya çalış sadece 13 normal diyen doktorlarda var ama çoğu doktor başlangıçtır diyor ve önlem alınmazsa riskler olur diyor. Biz bebeklerimizi kolay bulanlardan değiliz onun için ekstra dikkst etmemz gerek stres yapma hiç herseyin çözümü varAnladım cevabın için çok teşekkür ederim benim gebelik doktordaki randevun bir hafta sonra acaba bir haftaya kadar beklesem sorun olur mu benim de tansiyonum 11-12 taş patlasın başım ağrıdığı zaman 13'ü buluyor acaba bebeğe zarar vereyim mi o zamana kadar
Çok teşekkür ederim canım benim vallahi içim rahat etmediği için zaten 5 gündür sağlık ocağında ölçüm yapıyordum kadın doğum doktorunu aldım ona da gözükeceğim kendi doktorum da bir hafta sonra ona da gözükeceğim ona göre bir ilaca falan başlarsa devam ettiririm gerçekten öyle kolay bulmadık ben 5 kayıptan sonra ilk defa bir bebeğim de bu kadar ilerleme gördüm Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinHayır bence problem olmaz limonlu su içebilirsin ağrıdığı dönem dengede tutmaya çalış sadece 13 normal diyen doktorlarda var ama çoğu doktor başlangıçtır diyor ve önlem alınmazsa riskler olur diyor. Biz bebeklerimizi kolay bulanlardan değiliz onun için ekstra dikkst etmemz gerek stres yapma hiç herseyin çözümü var
Tuzlu su ile gargara yapın baya düzeltiyor. Ya da karbonatlı su ile. İyi geliyor boğaza.Selam kızlar biraz rahatsızım pastil kullanmakta sakinca var mı?Bogazim gıcık olmus öksürük de var.Doktora sordum cevap gelmedi henüz
Ben hep kolumdan vuruldum , yine koldan devam arada bir göbek yapıyorum.Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten devam mi?
Coraspirin 100 mg mı ? Sizin devam etme sebebiniz ne onu da merak ettim :)3.ayda bıraktı herkes iğneleri sanırım ben coraspırıne devam edıyorjm
Hangi testti sizin de ?Ben devam ediyorum.Pıhtılasma sorunu çıktı test yaptırdım.O yüzden doğuma kadar kullanacağım.
Maşallah, annem hep derdi 3 kızı olana cennet kapıları açılırmış ben 3. Kız olduğum için bana sen cennet kapilarini actirdin derdi cok hoşuma giderdi :') Allah bağışlasın.Teşekkür ettim 3 kızım olacak inşaallah
Kilo almayanlara çok özeniyorum ben korkuyorum ama çok da iştahlıyım hep gebelik başından beri... Gebe kalmadan önce 10 kilo vermiştim şimdi 7 kilo birden aldım 16. Haftadayim... Ve bu devam edecek sanırım mesela açlıktan uyuyamadım oysaki akşam yine atistirmistim :'( göbeğim de kocaman oldu.Kızlar günaydın Herkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde
Bana da aynı şekilde çağırdılar , ben yaptıracağım büyük ihtimalle çünkü nolur nolmaz savunmasız olmak istemiyorum.kızlar saglık ocagından arandım.20.haftada tetanoz aşına gelın dedı hemsıre, 2 kere olmamız lazımmıs.ne dususnuyorsunuz ben hıc olmak ıstemıyorum uzun zamandır aşı olmuşlugum yok bır de hamıleyken
Doktor kilonuza ne diyor normal görüyor mu? Görüyorsa sıkıntı etmeyin ama 7 kilo birden iyi almışsınız mide bulantısı çok çekmediniz mi ?Ben hep kolumdan vuruldum , yine koldan devam arada bir göbek yapıyorum.
Bu arada hangi değerinizden dolayı kan sulandırıcı kullanıyordunuz?
Coraspirin 100 mg mı ? Sizin devam etme sebebiniz ne onu da merak ettim :)
Hangi testti sizin de ?
Maşallah, annem hep derdi 3 kızı olana cennet kapıları açılırmış ben 3. Kız olduğum için bana sen cennet kapilarini actirdin derdi cok hoşuma giderdi :') Allah bağışlasın.
Kilo almayanlara çok özeniyorum ben korkuyorum ama çok da iştahlıyım hep gebelik başından beri... Gebe kalmadan önce 10 kilo vermiştim şimdi 7 kilo birden aldım 16. Haftadayim... Ve bu devam edecek sanırım mesela açlıktan uyuyamadım oysaki akşam yine atistirmistim :'( göbeğim de kocaman oldu.
Bana da aynı şekilde çağırdılar , ben yaptıracağım büyük ihtimalle çünkü nolur nolmaz savunmasız olmak istemiyorum.
Ben hep kolumdan vuruldum , yine koldan devam arada bir göbek yapıyorum.
Bu arada hangi değerinizden dolayı kan sulandırıcı kullanıyordunuz?
Coraspirin 100 mg mı ? Sizin devam etme sebebiniz ne onu da merak ettim :)
Hangi testti sizin de ?
Maşallah, annem hep derdi 3 kızı olana cennet kapıları açılırmış ben 3. Kız olduğum için bana sen cennet kapilarini actirdin derdi cok hoşuma giderdi :') Allah bağışlasın.
Kilo almayanlara çok özeniyorum ben korkuyorum ama çok da iştahlıyım hep gebelik başından beri... Gebe kalmadan önce 10 kilo vermiştim şimdi 7 kilo birden aldım 16. Haftadayim... Ve bu devam edecek sanırım mesela açlıktan uyuyamadım oysaki akşam yine atistirmistim :'( göbeğim de kocaman oldu.
Bana da aynı şekilde çağırdılar , ben yaptıracağım büyük ihtimalle çünkü nolur nolmaz savunmasız olmak istemiyorum.