Merhaba benim adetime 1 hafta varken kan verdim 4.9. Çıktı yukselirmi acaba doktor bişey demedi adetime daha 1 hafta varAhh canımm benim hadii inşAllah ne güzel haber
5 ve üzeri pozitif demek.Şu an şüpheli istersen iki gün sonra tekrar bir kan ver. 2 katı artış varsa gebesin demektir inşAllah gönlünce olsunMerhaba benim adetime 1 hafta varken kan verdim 4.9. Çıktı yukselirmi acaba doktor bişey demedi adetime daha 1 hafta var
Hayırlısı olsun cnm tesekker ederim iki gün sonra idrar testi yaparım hafta sonuna geldiği için5 ve üzeri pozitif demek.Şu an şüpheli istersen iki gün sonra tekrar bir kan ver. 2 katı artış varsa gebesin demektir inşAllah gönlünce olsun
Diğer çocuklarım eylül doğumlu. İnşallah bunda da Eylül tuttururum :)
Bugün çok yol yürüdüm ve ağrım oldu. Onun dışında iyiyiz canım sen nasılsın nasıl geçiyorKızlaarr bende katıldım aranıza nasılsınız nasıl geçiyor gebelik süreciniz
İyi ol kuzum dikkat et kendineBugün çok yol yürüdüm ve ağrım oldu. Onun dışında iyiyiz canım sen nasılsın nasıl geçiyor
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bu hamileliğim sanırım hep koşturarak gececekİyi ol kuzum dikkat et kendinebende şimdilik iyiyim herhangi bir belirti yok henüz bakalım hayırlısı ovulasyon ne zamandi senin aşk
Benim 12 aralikti canımElimden geldiğince dikkat ediyorum ama bu hamileliğim sanırım hep koşturarak gececek7 Aralık canim ovulasyon, senin ne zamandı ?
Merhabalar ben de geldim hcg 204 cikti minik kurbaglarimiz sağlıkla büyüsünlerBende şuraya yerleseyim . Çiçeği burnunda anne adayı olarak bugünkü kan testimde HCG 360 çıktı .
Ben de kararsızım gençken çocukları yapsak mı diyorum diğer yanım sakin ol aile planlaması yap diyor
3. Çocuk planlaması yapan varsa konuşmak isterim
Ben de kararsızım gençken çocukları yapsak mı diyorum diğer yanım sakin ol aile planlaması yap diyor
3. Çocuk planlaması yapan varsa konuşmak isterim