InsallahYaa inşallah güzel haberler alırsın bizimle de paylaş bebiş doğal bal varsa ballı süt de çok iyi olurbende Perşembe tekrar kan vericem sağlık ocağında doktor da pazartesi gel dedii
İnşallah canım ilki kimyasal oldu keseyi görsem de az da olsa rahatlasam diyorumInsallahsenden de guzel haberler bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım ilki kimyasal oldu keseyi görsem de az da olsa rahatlasam diyorum
İnşallah aşkım daha bir hafta var bekliyorumGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Regli görene kadar umut var canım stres yapma geç döllenme oluyor çoğunda inşallah bebişin seninledirArkadaslar benim durumum biraz degisik.. 27 güne bir adet oluyorum sat 3 aralik. Yarin adetim gelmesi gerek bende bir haftadir karin agrisi var ama bu sabah test yaptim negatif cikti acaba ihtimal varmi daha? Sigara kullaniyorum acaba tutmadimi tuttumu diye icim icimi yiyo niye cikmiyo testde cikmasi gerek aslinda..
Regle kaç gün var kaç çıktı kuzum HCG en bende yarın gecikmenin 5.Gunj tekrar kan vereceğimhcg ile hamile olarak eylül annelerindenimilk bebemde eylülde doğduydu hadi hayırlısı olsun hepimiz için
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına al inşallahhcg ile hamile olarak eylül annelerindenimilk bebemde eylülde doğduydu hadi hayırlısı olsun hepimiz için
94 çıktı reglime 5 günvar ☺☺ hadi hakkımızda hayırlısı olsunRegle kaç gün var kaç çıktı kuzum HCG en bende yarın gecikmenin 5.Gunj tekrar kan vereceğim
Yaa baya güzel çıkmış artış da güzel çıkar inşallah kuzucum94 çıktı reglime 5 günvar ☺☺ hadi hakkımızda hayırlısı olsun
Canım kan verdin miRegle kaç gün var kaç çıktı kuzum HCG en bende yarın gecikmenin 5.Gunj tekrar kan vereceğim
Verdim kuzum verdim saat dokuz gibi e nabiza düşer galibaCanım kan verdin mi
Güzel haberler bekliyoruzVerdim kuzum verdim saat dokuz gibi e nabiza düşer galiba
İnşallah kuzucum valla soğuk da almışım öksürme fazla falan diyorlar gerçekten zararı oluyor mu oksurmenin bebise bitski çayı da içemiyorum ballı süt ile limonlu ılık su içtim onların üstüne iyi oldum kız birazGüzel haberler bekliyoruz
Geçmiş olsun canım oksurmenin çok sorun olacagini sanmıyorum ama karin kasların çok kasilacak kadar şiddetli oluyorsa dikkat etmekte fayda var tabiİnşallah kuzucum valla soğuk da almışım öksürme fazla falan diyorlar gerçekten zararı oluyor mu oksurmenin bebise bitski çayı da içemiyorum ballı süt ile limonlu ılık su içtim onların üstüne iyi oldum kız biraz
Yoktunuz buralarda yalnız kaldim Şubat anneleri grubuna takılmaya başladım o derece yani