- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.761
Profile baktım da sanırım panik atakları nüksetmiş kendi isteğiyle hastaneye yatmış 2 hafta kadar. Çıktım iyiyim demiş en son 2 hafta önce inşallah iyidirİnşaallah yaa. Kaç aydır yazmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profile baktım da sanırım panik atakları nüksetmiş kendi isteğiyle hastaneye yatmış 2 hafta kadar. Çıktım iyiyim demiş en son 2 hafta önce inşallah iyidirİnşaallah yaa. Kaç aydır yazmıyor
Aaa inşaallah iyidir yaaProfile baktım da sanırım panik atakları nüksetmiş kendi isteğiyle hastaneye yatmış 2 hafta kadar. Çıktım iyiyim demiş en son 2 hafta önce inşallah iyidir
Kizlar merhaba merak etmissiniz allah razi olsun biraz zor zamanlar gecirdim panik ataklarim nuksetti 1 hafta hastanede yattim yeni yeni kendime geliyorum buralarada pek girmek icimden gelmedi acikcadi ama iyiyiz suan cok sukur rabbim sizlerden razi olsun hepimizi korusunAaa inşaallah iyidir yaa
Çok geçmiş olsun canım uzun zaman yazmayınca merak ettim. Daha da iyi olun inşaallah Rabbim kolaylık versinKizlar merhaba merak etmissiniz allah razi olsun biraz zor zamanlar gecirdim panik ataklarim nuksetti 1 hafta hastanede yattim yeni yeni kendime geliyorum buralarada pek girmek icimden gelmedi acikcadi ama iyiyiz suan cok sukur rabbim sizlerden razi olsun hepimizi korusun
Amin Allah razı olsun cümlemiz insallahÇok geçmiş olsun canım uzun zaman yazmayınca merak ettim. Daha da iyi olun inşaallah Rabbim kolaylık versin
maşallah canım iyi olmana sevindim hepsi geçici bir süreç sabret iyiyseniz sorun yok Allahım sağlıkla ilerlemesini kavuşmayı nasip etsin inşallahKizlar merhaba merak etmissiniz allah razi olsun biraz zor zamanlar gecirdim panik ataklarim nuksetti 1 hafta hastanede yattim yeni yeni kendime geliyorum buralarada pek girmek icimden gelmedi acikcadi ama iyiyiz suan cok sukur rabbim sizlerden razi olsun hepimizi korusun
O günlük 700-800’e bulduğu kimmiş öğrenebilirsen çok sevinirimYa ben doğum sonrası konusunda daha rahat hissediyorum arkadaşlarıma falan bu konuda ben destek oluyorum zaten ama tabi bir çok bilmediğim konu vardı. Hatta bu eğitimden sonra yine fark ettim bir sürü şey bilmiyorumuşum. Allede doğum sonrası eğitimler 7-8 falanmış sanırım geçen bir arkadaşım sordu çünkü ama günlük 700-800 e de birilerini bulmuştu emzirme danışmanı olarak istersen kümleri bulmuş sorarım. Bu arada sen sanki acıbademde doğurcaktın arkadaşım dedi ki acıbademin zaten evde eğitimi varmış doğum sonrası bir gün. Hastanede de istediğin kadar eğitime katılabiliyormuşsun bir sürü eğitim var dedi
Amin canim Allah razı olsun cumkemizinki insallah iyiyim sadece kasik karin agrilarim oluyrmaşallah canım iyi olmana sevindim hepsi geçici bir süreç sabret iyiyseniz sorun yok Allahım sağlıkla ilerlemesini kavuşmayı nasip etsin inşallah
İyi bayramlar canımmKızlarrr iyi bayramlar hepinize
Canım geçen aklıma sen geldin. Acaba dedim ikiz anneleri bebeğin hareketlerini nasıl ayırt ediyorKızlarrr iyi bayramlar hepinize
Biri göbek deliğimin üstünde duruyor diğeri alt karın bölgemde duruyor bir alttan bir üstten tekme yiyip duruyorum ama alttaki kasıklarıma vuruyor canım acıyorCanım geçen aklıma sen geldin. Acaba dedim ikiz anneleri bebeğin hareketlerini nasıl ayırt ediyor
Hayırlı mutlu bayramlarKızlarrr iyi bayramlar hepinize
Valla senin işin daha zor benim bazen bir geriniyor çok zorlanıyorum o zamanBiri göbek deliğimin üstünde duruyor diğeri alt karın bölgemde duruyor bir alttan bir üstten tekme yiyip duruyorum ama alttaki kasıklarıma vuruyor canım acıyor
İyi bayramlaaaarBiri göbek deliğimin üstünde duruyor diğeri alt karın bölgemde duruyor bir alttan bir üstten tekme yiyip duruyorum ama alttaki kasıklarıma vuruyor canım acıyor
Zorlama daha yeni başladıysa şanslısın maşallah ben 27 haftalık oldum valla uzun zamandır zorluyor beni bacak ağrıları mesaneye baskı falan tabi bunada şükür canım yaaİyi bayramlaaaar
Gerçekten ikiz gebelik zorlamaya başladı 29. Haftadayım dediğiniz gibi bir alttan bir üstten dayak yiyorum
Ben daha yeni hissediyorum bu kadar yoğunZorlama daha yeni başladıysa şanslısın maşallah ben 27 haftalık oldum valla uzun zamandır zorluyor beni bacak ağrıları mesaneye baskı falan tabi bunada şükür canım yaa
Maşallah canım yaaBen daha yeni hissediyorum bu kadar yoğun
Geçen haftalarda sadece biraz fazla yiyince kaburgama baskı yapıyordu üstteki onun dışında hissetmezdim pek