Allah'ın izni ile büyüyorlar gerçekten ..7 haftalık kanama olduğu zamanlar abimlerde kaldım ..zaman geçmiyordu sanki şimdi de öyle de sanki zaman gecmiyor
o zmaan yenge harekwtler kaç haftalik hissederim çünkü sürekli acaba kalp atışı daha var mi falan sürekli hep kendimi dinliyordum...18 hafta en erken deyince 18 haftaya yıllar var dedim ..9 ay çok fazla diyorum nasıl geçecek falan çok şükür 5 ayı geride bıraktık
Ağrı sancı ya gelince ilk başlarda herşey de nem kapiyorduk acaba birşey mi oldu diye ama anladım ki hamilelikte herşey oluyormjs . Bel ağrısı kasık karın rahim bile ağrıyor ..göğüste çekilme ..ayaklarım da sinir ağrıları falan ..sen de şimdi o süreçlerdesin ve endişe etmekte haklısın ..ama çok fazla şiddetli olmadığı sürece hiç takılma Allah'ın izni ile oluyormuş..
Şimdi de dün geceden beri kasık ağrım var ..artık eşim evden çıkarsa kalp atışı dinleyecem dedim ona ağrıyor dediğim de daha tedirgin oluyor ..ama işte minik bir tekme alınca has çok şükür iyisin diyorum .Allah'ın izni ile hepsi geçecek ve kucağımıza alacağız inşallah