- 24 Mart 2021
- 645
- 831
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.441
Olabildiğince en derine koymaya çalış canım. Bir miktar cikiyor ama alması gereken miktarı alıyormuş. Hemsireye sormustum ben. Sadece olabildigince derine gonder demisti bana.Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Bende oyle yapıyorum canim korkuyorum ama bir zarar vermez dimiOlabildiğince en derine koymaya çalış canım. Bir miktar cikiyor ama alması gereken miktarı alıyormuş. Hemsireye sormustum ben. Sadece olabildigince derine gonder demisti bana.
Kuzum bir şekilde emilimi oluyormuş. Ben de hemen hemen aynısı oluyor ama ben eldiven kullanıp o şekilde ittiriyorumKizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Fazlasını atıyor dısarı sıkıntı yok. Günlük ped koy ıstersenKizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Ben opudan tam 5 gün sonra adet oldum kuzumGüzel haber alan herkesi kutluyorum darısı bekleyen herkesebende şimdi yumurta toplama işini bitirdim 20 tane yumurta topladık dedi doktor. 10 gün içinde adet olursan bir adet dönemi daha bekleriz ama 12-13 sonra olursan hemen bu ay yaparız transferi dedi. Opudan ne kadsr sonra adet oldunuz kızlarrr
Yok canım ucuna koydugun zaman asıl zararı var. Cünkü rahim agzina yakın oldukca emilimi artiyor. Zaten bebek rahmin icinde oluyor. Biz sadece rahim agzina ulasabiliyoruz.Bende oyle yapıyorum canim korkuyorum ama bir zarar vermez dimi
Aynı durum bende de var canım bir de günde 4 kere kullanıyorum bende yetiştiremiyorum peçete yada günlük ped çok hijyenik olmadığı için kullanma taraftarı değilimKizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Canım gunluk pedde enfeksiyon yapiyormus iyi degilmis onermiyor kadin dogumcularFazlasını atıyor dısarı sıkıntı yok. Günlük ped koy ıstersen
Evet canım zaten hicbir doktor onermiyor bende sabah ogle aksam alıyorum canımAynı durum bende de var canım bir de günde 4 kere kullanıyorum bende yetiştiremiyorum peçete yada günlük ped çok hijyenik olmadığı için kullanma taraftarı değilim
İcimi rahatlattin sagol kuzumYok canım ucuna koydugun zaman asıl zararı var. Cünkü rahim agzina yakın oldukca emilimi artiyor. Zaten bebek rahmin icinde oluyor. Biz sadece rahim agzina ulasabiliyoruz.
Bendemi oyle yapsam kuzum acaba ellerimi iyice yikayip yapiyorum ama bilemedimKuzum bir şekilde emilimi oluyormuş. Ben de hemen hemen aynısı oluyor ama ben eldiven kullanıp o şekilde ittiriyorum
Canım benimde aynı günlük ped kullanıyorum rahat ettim.Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Ilk kez duyuyorum valla. Dr un hemşiresi daha hijyen olur kullanabilirsin demişti. Sık kullanımda bir zararı olmaz dıye biliyorum.Canım gunluk pedde enfeksiyon yapiyormus iyi degilmis onermiyor kadin dogumcular
Gozunuz aydın rabbimm sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın insallahCanlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Gittim tekrar kan verdım 11.gun 70 çıktıı
Inanamıyorum
Olur canim olumlu dusun olumlu olsunhangi asamadasin suan
Evet çiçeğim o şekilde yap daha kolay itiliyorBendemi oyle yapsam kuzum acaba ellerimi iyice yikayip yapiyorum ama bilemedim
Bendede aynı leke gelmisti canım 5 6 saat sonra. Oraya bir aparat takiliyor ya illaki ufak tefek cizik gibi hasar oluyor o yüzden geliyor o kan. Surekli ve buyuk bir kan gelirse mutlaka doktorunu araMerhaba bugün transfer oldum 5 saat önce transfer oldum adet kanaması gibi kan geldi peçeteye neden olabilir daha önceki 2 transferimde hiç böyle olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?