2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorum sizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Olabildiğince en derine koymaya çalış canım. Bir miktar cikiyor ama alması gereken miktarı alıyormuş. Hemsireye sormustum ben. Sadece olabildigince derine gonder demisti bana.

Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorum sizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Kuzum bir şekilde emilimi oluyormuş. Ben de hemen hemen aynısı oluyor ama ben eldiven kullanıp o şekilde ittiriyorum

Fazlasını atıyor dısarı sıkıntı yok. Günlük ped koy ıstersen

Ben opudan tam 5 gün sonra adet oldum kuzum

Bende oyle yapıyorum canim korkuyorum ama bir zarar vermez dimi
Yok canım ucuna koydugun zaman asıl zararı var. Cünkü rahim agzina yakın oldukca emilimi artiyor. Zaten bebek rahmin icinde oluyor. Biz sadece rahim agzina ulasabiliyoruz.

Aynı durum bende de var canım bir de günde 4 kere kullanıyorum bende yetiştiremiyorum peçete yada günlük ped çok hijyenik olmadığı için kullanma taraftarı değilim

Merhaba bugün transfer oldum 5 saat önce transfer oldum adet kanaması gibi kan geldi peçeteye neden olabilir daha önceki 2 transferimde hiç böyle olmadım

Merhaba bugün transfer oldum 5 saat önce transfer oldum adet kanaması gibi kan geldi peçeteye neden olabilir daha önceki 2 transferimde hiç böyle olmadım
Bendede aynı leke gelmisti canım 5 6 saat sonra. Oraya bir aparat takiliyor ya illaki ufak tefek cizik gibi hasar oluyor o yüzden geliyor o kan. Surekli ve buyuk bir kan gelirse mutlaka doktorunu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…