2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

pozitifi gören kızçeler gözünüzaydın tebrikler bekleyen isteyen herkese kolaylıklar...
Kızlar pozitifi görenler belirtileriniz şu an nasıl karın ağrısı sancısı oluyo mu ya bel ağrısı daha başta miğde bulantısı olmuyomuş

Merhaba beni de ekler misiniz 14 ve 16 Ekimde Ardışık transfer oldum.
Ayni ben cnm hayirlisi olsun ilk kez duymustum ardisik transferi yasamis olduk .hangi sehirdesin?

pozitifi gören kızçeler gözünüzaydın tebrikler bekleyen isteyen herkese kolaylıklar...
Kızlar pozitifi görenler belirtileriniz şu an nasıl karın ağrısı sancısı oluyo mu ya bel ağrısı daha başta miğde bulantısı olmuyomuş
Benim hafif ara sıra kasıkta batma oluyor, yağlı birşeyler yediğim zamanda hemen rahatsızlık hissi geliyor

Hello çiçeklerim🥰🥰🥰
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler💜
Benim de yarın belli olur transfer günüm diye düşünüyorum hayırlı olsun bu arada ☺️🥰😍

Canım ben arkadaşımın doktorunu tercih ettim. Bi de Google'da araştırdım. Yorumlarına falan baktım. Bahçeci ile hemen hemen aynı puana sahip. Çok bi kriter bakmadım. Sen neye göre seçeceksin.
Ben gittiğim doktora devam edeceğim canım.
Burda çok seçenek yok, ya üniversite, ki orada da bana yapmazlar, bir çocuğum olduğu için.
Diğeri de tüp bebek merkezi var, benim doktor başka özel hastanede ama aşılamayı da bu tüp bebek merkezinde yapmıştı zaten.
Tüp bebek merkezinde 2 doktor var, birini tercih edecektim ama önemli olan labaratuvar ve benim doktor da o labaratuvari kullandığı için bildiğim doktor olsun dedim.

Bugün transfer günüm. Bunu okuyanlar benim için dua edebilir mi 🩷🙏🏻 İlk denememi tam bir yıl önce yapabildim. İkinci denemem olacak ilkinde 8.haftada düşük yaptım, histeroskopi, yumurtlama olmaması derken bir seneyi devirdim 🙈
Canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu son pozitif sağlıklı devam eden bir gebeliğin olsun Amin💙🥹
Bende 13:30 gideceğim cuma vakti edilen dualarımızı Rabbim kabul etsin aminnn🤲🏻🌺

Bugün transfer günüm. Bunu okuyanlar benim için dua edebilir mi 🩷🙏🏻 İlk denememi tam bir yıl önce yapabildim. İkinci denemem olacak ilkinde 8.haftada düşük yaptım, histeroskopi, yumurtlama olmaması derken bir seneyi devirdim 🙈
İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. Güzel düşün güzel olsun 😊

X