- 3 Kasım 2017
- 5
- 1
- 1
Amin, inşallah hayırlısıyla yeniden bebeğim olurO Oglunahasret başın sağolsun arkadaşım çok zor günler geçirmişsin içinden hala acının çıkmaması çok normal.
kaybın çok büyük allah sana yeniden sağlıklı ve hayırlı evlad nasip etsin inşallah
Tahll verdim daha cıkmadı sonuc cıkınca yazarım canım sağolasınlimoncicegi41 canım değer düşüyormu canım aklım sende
Canım inşallah hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruzTahll verdim daha cıkmadı sonuc cıkınca yazarım canım sağolasın
A anneveoglusuCanım inşallah hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz
ayyy çok sevindim insan buna sevinirmi dış gebelik olmasında bunada şükürA anneveoglusuBirdilimkek aaynaa canlar değerim 160 a düştü çok sevindim kendi kendine bitecek inşallah hepinizden allah razı olsun dualarınız yetişti bana
Cok sevindim canim benim dedigim gibi doktorun o yorumu doğru cikiyor demek ki cok şükür.. Rabbim sana da hepinize de saglikli gebelikler nasip eylesin Insallah.. Ben de artik her gün beklenti icindeyim bana da dua edin kolay kurtulalim yavrum ve benA anneveoglusuBirdilimkek aaynaa canlar değerim 160 a düştü çok sevindim kendi kendine bitecek inşallah hepinizden allah razı olsun dualarınız yetişti bana
ah kuzumm aynen doktor haklıymıs. inşallah sende çok kolay bır dogumla bebişini kucagına alacaksın canım . her gün aklımdasın valla :)Cok sevindim canim benim dedigim gibi doktorun o yorumu doğru cikiyor demek ki cok şükür.. Rabbim sana da hepinize de saglikli gebelikler nasip eylesin Insallah.. Ben de artik her gün beklenti icindeyim bana da dua edin kolay kurtulalim yavrum ve ben
aynen canım ya beterin beteri var işte insan seviniyor inan.ayyy çok sevindim insan buna sevinirmi dış gebelik olmasında bunada şükür
rabbim yüzüne baktı vallahi bunla geçmiş olsun
Canım çok sevindim inşallah bir dahakine sağlıkla hayırla gelsin bebeğin.A anneveoglusuBirdilimkek aaynaa canlar değerim 160 a düştü çok sevindim kendi kendine bitecek inşallah hepinizden allah razı olsun dualarınız yetişti bana
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bir avazda kavuşun inşallahCok sevindim canim benim dedigim gibi doktorun o yorumu doğru cikiyor demek ki cok şükür.. Rabbim sana da hepinize de saglikli gebelikler nasip eylesin Insallah.. Ben de artik her gün beklenti icindeyim bana da dua edin kolay kurtulalim yavrum ve ben
Allah razı olsun canım benim ikimizin hepimizin sağlıkla gelsin bebişlrri aminnnCanım çok sevindim inşallah bir dahakine sağlıkla hayırla gelsin bebeğin.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bir avazda kavuşun inşallah
Ay canim benim Allah razı olsun :) zaman yaklastikca icimde bir korku oluyor kötü rüyalar görüyorum. Insallah hayirlisiyla olur biterah kuzumm aynen doktor haklıymıs. inşallah sende çok kolay bır dogumla bebişini kucagına alacaksın canım . her gün aklımdasın valla :)
Amin canim benim Allah razi olsun Rabbim nu duygulari hepinize yaşatsin ınsallah. Sen ne durumdasin peki herhangi bir tedaviye basladin mi A anneveoglusu . Nu ay transfer olacakti oldu muCanım çok sevindim inşallah bir dahakine sağlıkla hayırla gelsin bebeğin.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bir avazda kavuşun inşallah
Canım ben şimdilik beklemedeyim şubatı bekliyorum inşallah rabbim nasip eder bizlere deAmin canim benim Allah razi olsun Rabbim nu duygulari hepinize yaşatsin ınsallah. Sen ne durumdasin peki herhangi bir tedaviye basladin mi A anneveoglusu . Nu ay transfer olacakti oldu mu
Amin canim benim Allah razi olsun Rabbim nu duygulari hepinize yaşatsin ınsallah. Sen ne durumdasin peki herhangi bir tedaviye basladin mi A anneveoglusu . Nu ay transfer olacakti oldu mu
Ayy vok heyecanli canim insallah emeklerinizin karşılığını alacaksiniz. Evet benim az kaldi biz de bur atlatsak şu süreci hayırlısıyla inşallahyok canım şubatta transfer nasip olursa
maşallah seninde az kaldı paşama kavuşmana
allah sağlıkla kucağında göstersin
Hadi bakalim insallah sevineceksiniz canim benim dualarimdasiniz:)Canım ben şimdilik beklemedeyim şubatı bekliyorum inşallah rabbim nasip eder bizlere de
Amin inşallah canım :) Allah razı olsunHadi bakalim insallah sevineceksiniz canim benim dualarimdasiniz:)
hiçç korkma canım beni benim. göz acıp kapanıncaya kadar oup bitcek :)Ay canim benim Allah razı olsun :) zaman yaklastikca icimde bir korku oluyor kötü rüyalar görüyorum. Insallah hayirlisiyla olur biter
A anneveoglusuBirdilimkek aaynaa canlar değerim 160 a düştü çok sevindim kendi kendine bitecek inşallah hepinizden allah razı olsun dualarınız yetişti bana
Ayy vok heyecanli canim insallah emeklerinizin karşılığını alacaksiniz. Evet benim az kaldi biz de bur atlatsak şu süreci hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?