- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
E neden kürtaj yaptı o halde
Kızlar dün okulda fenalasınca hastaneye yatırdılar.sanırım iç kanama olur diye kendimi korkuttum.şimdi iyiyim boşuna yatıyormusum gibi geliyor.ama göndermiyolar takip etmemiz lazım diyorlar hcg590dan 512 ye düşmüş. İnşallah düşer böyle
hadi bakalım güçlü ol biliyorum üst üste geldiği için çok zor geliyordur seni çok iyi anlayorum. inşallah kendiliğinden düşer gider değerin bir tanaemCanım durumum iyi diye cıkmak istedim doktor kabul etti ama dısardan mutlaka takip edelim dedi
olmamış canım erken hafta düşüklerinde sapma pek olmuyor hayırlısı ile güzel haberler verirsin inşallah bizeBenim 5 aralıkta kanamam başladı adet sürem kadar yani bir hafta sürdü. Beş haftalık hamileliğim sonlandı. Tam bir ay sonra 5 ocakta adet oldum. O da aynı normal adet süremdi. Size sorum şu ki ben hamile kalmak istiyorum tekrar. Düşük sonrası adetim düzensiz olmadı normal olmam gereken zamanda oldum. Yumurtlama tarihimde bir değişme olamamıştır değil mi? Düşük sonrası hiç korunmadık. Korunmayı da düşünmüyorum.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ŞİMDİ DOKTOR NE DEDİ DÜŞMESİNİ Mİ BEKLEYECEKSİNİZ YANİCanım durumum iyi diye cıkmak istedim doktor kabul etti ama dısardan mutlaka takip edelim dedi
inşallah canım. sağolasın bu arada rahşm filmime baktı doktro ve tek boynuzluymus. bu nedenle dusuk oluyor olabılır dedı. bu sekılde de saglıklı dgum yapabılırsın ama takıpte olmalıyız dedı . oyy oyy oy canım cokk sıkkın.hadi bakalım güçlü ol biliyorum üst üste geldiği için çok zor geliyordur seni çok iyi anlayorum. inşallah kendiliğinden düşer gider değerin bir tanaem
evet canım amınn ınsallah. düşmezse iğne vuracakÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ŞİMDİ DOKTOR NE DEDİ DÜŞMESİNİ Mİ BEKLEYECEKSİNİZ YANİALLAH ŞİFA VERSİN CANIM
çok uzuldum canım. basın sagolsun allah sabır versın. rabbım tez zamanda yenı evlat versın sanaBu yıl inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olur, yaklaşık iki buçuk ay önce 36 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu normal doğumla doğum yaptım, yeniden bebeğim olsun diye hep kendimi toparlamaya çalıştım, yine de ağlamalarıma engel olamıyorum
İnşallah bu kez olur ve düşmez :) teşekkür ederimolmamış canım erken hafta düşüklerinde sapma pek olmuyor hayırlısı ile güzel haberler verirsin inşallah bize
canım ne kadar sabırlıymıssın. nasıl dayandın bunlara blmem. allah banada bu sabrı verir inşallah. senin nasıl sonlandı iğne ile mi?limoncicegi41 canım Allah yardımcın olsun. İki defa yaşadım dış gebelik inşallah seninki kendiliğinden düşer. Allah hayırlısını versin
Canım benim başa gelince sabrediyorsun maalesef. Benim ilk dış gebeliğim 568 civarıydı beta hem kürtaj hem iğne yapıldı. İkinci de ise sadece iğneyle sonlandı. Sol tüpüm kapalı olduğu içim riskim çok fazla canım. Allah bir daha yaşatmasın ne sana ne bana nede kimseye. Seninki inşallah kimyasaldır kendiliğinden sonlanır. Günlerce kan vermek acabalarla beklemek zor biliyorumcanım ne kadar sabırlıymıssın. nasıl dayandın bunlara blmem. allah banada bu sabrı verir inşallah. senin nasıl sonlandı iğne ile mi?
sorma canım ya benimde rahim tek boynuzluymus. ondan düşük yapıyormusum. dediğin gibi inşallah kimyasal olmustur .Canım benim başa gelince sabrediyorsun maalesef. Benim ilk dış gebeliğim 568 civarıydı beta hem kürtaj hem iğne yapıldı. İkinci de ise sadece iğneyle sonlandı. Sol tüpüm kapalı olduğu içim riskim çok fazla canım. Allah bir daha yaşatmasın ne sana ne bana nede kimseye. Seninki inşallah kimyasaldır kendiliğinden sonlanır. Günlerce kan vermek acabalarla beklemek zor biliyorum
Allah yardımcımız olsun hergün bir şey çıkıyor. Benim Rahim t şeklindeymiş histereskopi esnasında düzeltmiş drumsorma canım ya benimde rahim tek boynuzluymus. ondan düşük yapıyormusum. dediğin gibi inşallah kimyasal olmustur .
Amin , Allah razı olsunçok uzuldum canım. basın sagolsun allah sabır versın. rabbım tez zamanda yenı evlat versın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?