evet birlikte bekleyelim heyecanlı olur birbirimizin mutluluğuyla sevinir birbirimize dualar ederizAy çok güzel konu hadi inşallah birlikte bekleyelim
Arkadaşım çok üzüldüm fakat inşaallah kat kat mutluluk olarak geri döner sana inan maneviyat her şey gerçekten de birbirimize dualar ederiz canım ben kendime dua ederken sizlere de dua ederim inş Kuran okudukça hem moral olunca umut olunca daha çok dua etmek geliyor insanın içinde moralsiz olunca şeytan elini kolunu bağlıyor birbirimize moral verelim arkadaşlar onun için bu konuyu açtım 2015'te olmadı ama 2016 da olur inş hepimiz için hayırlarla aminçook güzel bir konu olmus..ben de 2016 için olumlama yapıyorum.2 kayıp ve 1 dış gebelikten sonra maneviyatımı biraz daha güçlendirmeye ve pozitif düşünmeye çalışıyorum. sürekli 2016 da anneyim. bebeğimi 2016 da kucağıma alıyorum diyorum... Allah isteyen herkese nasip etsin...
Amin canım İnşallah :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Allah herkesin gönlünün muradını versin :) ben inanıyorum hayırlısıyla 2016 da bebeklerimizi kucağımıza alıyoruz :) burdan birlikte dualar da okuyabiliriz. bebek sahibi olmak için okunan dualar esmalar var.Arkadaşım çok üzüldüm fakat inşaallah kat kat mutluluk olarak geri döner sana inan maneviyat her şey gerçekten de birbirimize dualar ederiz canım ben kendime dua ederken sizlere de dua ederim inş Kuran okudukça hem moral olunca umut olunca daha çok dua etmek geliyor insanın içinde moralsiz olunca şeytan elini kolunu bağlıyor birbirimize moral verelim arkadaşlar onun için bu konuyu açtım 2015'te olmadı ama 2016 da olur inş hepimiz için hayırlarla amin
evt canım çok dualar ettim ben dilek duaları da var bildiklerimi yazarım burada paylaşırım hayırlısıyla güzel haberler alalım çocuk sevindireceğim diyorum elimden geleni yaparım ben bir arkadaşım da çocuk giydireceğim dedi adak adar gibi fakirlere flan şunu falan yapacağım dedi hamile kaldı sonra 2 ay içinde benim başka arkadaşımın çocuğu giydirdi işte ne bileyim dualar her kapıyı açacaktırAmin canım İnşallah :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Allah herkesin gönlünün muradını versin :) ben inanıyorum hayırlısıyla 2016 da bebeklerimizi kucağımıza alıyoruz :) burdan birlikte dualar da okuyabiliriz. bebek sahibi olmak için okunan dualar esmalar var.
İnşallah canım burdan güzel haberler verip bu süreci birlikte güzel bir şekilde geçiririz :)evt canım çok dualar ettim ben dilek duaları da var bildiklerimi yazarım burada paylaşırım hayırlısıyla güzel haberler alalım çocuk sevindireceğim diyorum elimden geleni yaparım ben bir arkadaşım da çocuk giydireceğim dedi adak adar gibi fakirlere flan şunu falan yapacağım dedi hamile kaldı sonra 2 ay içinde benim başka arkadaşımın çocuğu giydirdi işte ne bileyim dualar her kapıyı açacaktır
İNŞ HAYIRLARLA CANIMİnşallah canım burdan güzel haberler verip bu süreci birlikte güzel bir şekilde geçiririz :)
arkadaşlar listemizi başlattık bakalım yanlarına hamiş diye de yazarız inş amin
EKLEDİM CANIMAmin benide benide yaz inşallah 2016daa alıcaz hayırlı haberlerimizi :)
AMİN CANIM BEN UMUTLUYUM PEŞ PEŞE BURASI ANNELERLE DOLACAKAllahıımmmm tez vakitte isteyen herkesi muradına kavuştur. Göbeklerimiz bebekle evlerimiz huzurla dolsun inşallahherşeyin bir vakti saati var bizler sadece sabır ve dua ile Rabbimizden isteyeceğiz.
AYNEN BEN DE ÖYLE BEBEĞİM OLSUN DİYORUM EVLATLARIM OLSUN BÜYÜK BİR AİLEM OLSUN DİYORDUM HELE DE BABAMI KAYBETTİKTEN SONRA DAHA ÇOK OLUŞTU BU DÜŞÜNCE BEN DE 31 YAŞINDAYIM 2 SENEYİ GEÇTİ EVLENELİ 1.5 SENEDİR OLMUYOR BAKALIM HAYIRLISI 3 AY ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİNDİM AÇIKTI UMUTLA BEKLİYORUM BU SIRALARBen 29yaşındayım temmuzda evlendim bakalım iki aydır deniyoruz ilk defa yumurtlama takvimine göre belirledik. Annelik özlemi bende evlenmeden önce bile vardı hep evleneyimde bebeğim olsun derdim yaşta gectikçe insan istiyor ya