- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım ben anestezi almadan çektirdim ama pişman oldum gaza geldim ben arkadaşıncanım açıkcası bende korkuyorum hsg den . kimisi çok agrılı derken kmsii hiç agrısız diyor. sanırım bünye ile lgili. sen çektirmişmiydin. anestezili miydi? agrın omusmuydu?
iyiyim canım ama sanki adet olacakmışım gibi bir halim var...aaynaa nasılsın güzelim
@svd_a nasılsın canım transfer aşamasına geldin mi
INCIK BONCUK nasılsın arkadaşım
Birdilimkek nasılsın tatlım oğluşa isim belli oldumu
ben burada atatürk hastanesinde çektirmiştim canım iki kez ilaç verdiler içime ilkinde çekilmedi denerek ondan ağrım oldu ama çoğu hiç ağrım olmadı diyor hem aletlerin eski olması falan etkiliyor bünyeden bünyeye de değişiyor kimisi kapalılık olnca ağrı oluyor ama şimdiki aklım olsaydı mesela daha teferrüatlı olan hacettepede çektirirdim canım...canım açıkcası bende korkuyorum hsg den . kimisi çok agrılı derken kmsii hiç agrısız diyor. sanırım bünye ile lgili. sen çektirmişmiydin. anestezili miydi? agrın omusmuydu?
aaynaa nasılsın güzelim
Sagolun kızlar iyiyim şükür nasip olursa kuzumuzun adını Ömer Muhammed koymak istiyoruz :)iyiyim canım ama sanki adet olacakmışım gibi bir halim var...
aşılamanın 10. günü bugün..
@svd_a evet az kaldı demi transfere senin canım şimdi neler yapıyorsun?
@sahra41 sen ne yaptın bugün yine doktor da mısın?
INCIK BONCUK sen ne yapıyorsun tedavi düşüüyor msun?
Birdilimkek evet isim konusunu ben de soracaktım
çok güzel ismi ALLAH adıyla yaşatsın aminSagolun kızlar iyiyim şükür nasip olursa kuzumuzun adını Ömer Muhammed koymak istiyoruz :)
adıyla yaşasın paşam inşallah hayırlı sağlıklı ve salih bir kul olsun inşallahSagolun kızlar iyiyim şükür nasip olursa kuzumuzun adını Ömer Muhammed koymak istiyoruz :)
Canım çıktım hastaneden diş genelinmiş kürtaj oldumALLAH RAZI OLSUN canım
hadi yaCanım çıktım hastaneden diş genelinmiş kürtaj oldum
Amin kuzim hepimizin evlatları insallah :)adıyla yaşasın paşam inşallah hayırlı sağlıklı ve salih bir kul olsun inşallah
Amin canim insallah Rabbim tez zamanda bekleyen herkese evlat sevgisini tattirsinçok güzel ismi ALLAH adıyla yaşatsın amin
amin hayırlısıyla sağlıcakla canım inşallah aminAmin canim insallah Rabbim tez zamanda bekleyen herkese evlat sevgisini tattirsin
canım açıkcası bende korkuyorum hsg den . kimisi çok agrılı derken kmsii hiç agrısız diyor. sanırım bünye ile lgili. sen çektirmişmiydin. anestezili miydi? agrın omusmuydu?
aaynaa nasılsın güzelim
iyiyim canım ama sanki adet olacakmışım gibi bir halim var...
aşılamanın 10. günü bugün..
@svd_a evet az kaldı demi transfere senin canım şimdi neler yapıyorsun?
@sahra41 sen ne yaptın bugün yine doktor da mısın?
INCIK BONCUK sen ne yapıyorsun tedavi düşüüyor msun?
Birdilimkek evet isim konusunu ben de soracaktım
Sagolun kızlar iyiyim şükür nasip olursa kuzumuzun adını Ömer Muhammed koymak istiyoruz :)
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni de listeyeBende geldim bat 10 kasım
Hoş bulduk canm tşkhoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni de listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?