kanaman var mı şimdi canım ALLAH hayırlarla sağlıcakla evladını yollasın kısa zamanda sana sağlucakla hayırlarla kucağında bul yavrunu güzelliklerle büyüt inşallah bu sıkıntılar kat kat mutluluk olarak döner inşallah ALLAH hiç bir şeyi karşılıksız bırakmazAmin cnm allah razı olsun düşüşe geçmiş bugün beta 2500den 1600e inşallah iyice değerlerin düşmesini bekliyoruz
Amin canım zaten onlardan feyz alması icin koyuyoruz o isimleri :)) insallah guzel ahlakli hayırlı evlat olurCaniim beniim ne guzel bir isim. Masallah Hz. Omer gibi adaletli Hz. Muhammed gibi ahlakli ismine layik hayirli bir evlat olur insallah
canım benim sagol cok rahatlattın beni . müthiş derecede korkuyordum. vajinal muayenede cok rahat değilim ama idare ederim sanırım. üniverste hastanesınde cektırcem umarım aletleri yenidir.:) sen nasısın canım. dişin nasıl oldu?Sahracim cnm bnm bende cektirmistim rahim filmi. O gece uyuyamamistim sabaha kadar korkudan ne yazilar okumustum aciyo diye. Ben ozelde cektirdim inan hic acimadi. Normal vajinal muayeneyi rahat oluyorsan korkma. Ilaci tazyikli bi sekilde verirken ayni adet sancisi gibi hafif bir sanci hissettim okadar. Özellerde aletler genelde plastik oluyormus galiba o yuzden rahime göre sekil aliyormus acitmiyormus. Eskiden devlettekilerin aletleri daha sert bi malzemedenmis o yuzden aciyormus ama artik teknoloji gelisti devlettekilerde yenilenmistir diye dusunuyorum. Bunyeden bunyeye degisir belki ama benim hic acimamisti okadarda cnm tatlidir cok dayaniksiz olmama ragmen. stres yapma kendine cnm benim. Insallah temiz sorunsuz cikar sonuclarin
çok geçmiş oldun canım. allah beterinden korusun. inşallah çabucak atlatırp. sağlıklı bir gebelik yasarsın.Amin cnm allah razı olsun düşüşe geçmiş bugün beta 2500den 1600e inşallah iyice değerlerin düşmesini bekliyoruz
canım ne güzel bir isim secmişsiniz. ismiyle yaşasın inşallah :)Sagolun kızlar iyiyim şükür nasip olursa kuzumuzun adını Ömer Muhammed koymak istiyoruz :)
Amin inşallah sagolasin cnmçok geçmiş oldun canım. allah beterinden korusun. inşallah çabucak atlatırp. sağlıklı bir gebelik yasarsın.
Amin kuzum Rabbim kucagimiza almayi büyütmeyi nasip eyler inşallah:)) bir zamanlar asla annelik duygusunu tadamayacagim diye düşünürken simdi gün sayıyorum.. Sizinle heyecanımı paylasirken aslında biraz utaniyorum belki okuyinca içi acıyan olur diyecanım ne güzel bir isim secmişsiniz. ismiyle yaşasın inşallah :)
sen bize bol bol dua et canım hepimiz sabrettik sen de ettik inşallah bizler de sevineceğiz inanıyorum ben bunaAmin kuzum Rabbim kucagimiza almayi büyütmeyi nasip eyler inşallah:)) bir zamanlar asla annelik duygusunu tadamayacagim diye düşünürken simdi gün sayıyorum.. Sizinle heyecanımı paylasirken aslında biraz utaniyorum belki okuyinca içi acıyan olur diyeama belki birilerine de umut oluyorumdur. İnşallah herkesin sabrının sonu selamet olacak..
Etmem mi her an kalbimde dilimde dualarim. Kendime sevindikce Rabbim hasret cektirme kimseye diye dua ediyorim.. Isimlerinizle de dua ediyorumsen bize bol bol dua et canım hepimiz sabrettik sen de ettik inşallah bizler de sevineceğiz inanıyorum ben buna
ah canım benim olurmu hiç öyle düşünme aksine ben burda güzel haber alınca inan ki daha iyi hissediyorum. dediğin gibi umut oluyor. biraz da takdiri ilahi diyor insan. mevlam neylerse güzel eyler :)Amin kuzum Rabbim kucagimiza almayi büyütmeyi nasip eyler inşallah:)) bir zamanlar asla annelik duygusunu tadamayacagim diye düşünürken simdi gün sayıyorum.. Sizinle heyecanımı paylasirken aslında biraz utaniyorum belki okuyinca içi acıyan olur diyeama belki birilerine de umut oluyorumdur. İnşallah herkesin sabrının sonu selamet olacak..
canım benim sağolasın. şimdi baktım tahlil adlarına. evet o dediklerinide istemiş doktor. adını ne işe yaradıgını bılmedıgım tahlillerde var :) sen nasılsın. agrıların bitmiştir inşallah. işe ne zmaan baslayacaksın?canım benim çok güzel tetkikler yapılıyor olması gereken hepsi bunları yaptırman iyi olmuş
sonuçlarını bende sabırsızlıkla bekliyorum sahracım tsh ile birlikte eğer bakılmamış ise anti tpo ve anti tg yine troid hormonları bunlar bunlarada baktır lütfen benim haşimoto troidim bu değerlere bakarak çıktı hiçbir dr bakmamıştı bunları tüp bebek dr baktırdı çıktı tsh sınırda veya normal çıkılordu
güzel haberlerini alalım inşallah
canım bu gün son tahlilide verdim. artık geriye beklemek kaldı. sen nasılsın?iyiyim canım ama sanki adet olacakmışım gibi bir halim var...
aşılamanın 10. günü bugün..
@svd_a evet az kaldı demi transfere senin canım şimdi neler yapıyorsun?
limoncicegi41 sen ne yaptın bugün yine doktor da mısın?
INCIK BONCUK sen ne yapıyorsun tedavi düşüüyor msun?
Birdilimkek evet isim konusunu ben de soracaktım
hadi ALLAH şifa versin canım en kısa zamanda bebek haberini bekliyorum ...canım bu gün son tahlilide verdim. artık geriye beklemek kaldı. sen nasılsın?
Canim öyle agrilar hissetmen normal moralini bozma sakın. Pazar günü tahlil yapacaksin dimi çok heyecanlı:)) insallah bir bakmissin gobuse bir miniş yerlermis bile :))) ayyu amin amin amin..hadi ALLAH şifa versin canım en kısa zamanda bebek haberini bekliyorum ...
ben de iyiyim canım adet olacakmış hissi var hep kasıklarımda
yok moralimiz de bozmuyorum canım bilmiyorum bakalım pazar günü heyecanla bekliyorumCanim öyle agrilar hissetmen normal moralini bozma sakın. Pazar günü tahlil yapacaksin dimi çok heyecanlı:)) insallah bir bakmissin gobuse bir miniş yerlermis bile :))) ayyu amin amin amin..
ayy azıcık kaldı teste hayırlı haberlerini alalım inşallah yayok moralimiz de bozmuyorum canım bilmiyorum bakalım pazar günü heyecanla bekliyorum
bebeğimin geldiğine inanamam heralde uzunca bir süre şuan beklemedeyim canım teste az kaldı
Inşallah canım çok nezle grip öksürük oldu ya onun etkisi oldu mu olumsuz acaba diyorumayy azıcık kaldı teste hayırlı haberlerini alalım inşallah ya
Yok canım olumsuz etkisi olmaz merak etmeInşallah canım çok nezle grip öksürük oldu ya onun etkisi oldu mu olumsuz acaba diyorum
canım benim sagol cok rahatlattın beni . müthiş derecede korkuyordum. vajinal muayenede cok rahat değilim ama idare ederim sanırım. üniverste hastanesınde cektırcem umarım aletleri yenidir.:) sen nasısın canım. dişin nasıl oldu?
allah daha iyi etsin arkadaşımcanım benim sağolasın. şimdi baktım tahlil adlarına. evet o dediklerinide istemiş doktor. adını ne işe yaradıgını bılmedıgım tahlillerde var :) sen nasılsın. agrıların bitmiştir inşallah. işe ne zmaan baslayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?