Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yerleşme kanaması canımSelam arkadaşlar son adete göre 5 haftalık hamileyim ve dun ilk kırmızı bi peçete kadar kanamam oldu düşük önleyici iğne vuruldum kanama durdu kan testi alındı 2001 'di sabah yine kahverengi siyahımsı bi ped doldurmayacak kadar akıntı kanama gibi dr. Gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi betaya batırdı 14 saat sonra 2540 yükselmişti iki seçenek var ya diş gebelik ya yerleşme dedi çarşamba gene bakacak sizce ne olabilir şuanprogesteron kulla iyorum hafif tortulukahverengi akıntı var sizce ne olmuş olabilir
yok bence yerleşme kanaması yarın için rahat eder inşallah dış gebelik olsa bu kadar yükseleceğini sanmıyorum değerinin canım..Inşallah kese görünürse eğer dış gebelik ihtimalim kalkacak sadece kahverengi kanamam kalacak hangisini dusunecegimi şaşırmış durumdayım belirsizlik mahvedio
yarın değerin daha yüksek çıkar 3000 ini geçince de kese rahat gözükürÇok teşekkürler cevapların için içimi rahatlattin allah razı olsun
çok sevindim canım yarın gelişmeleri yazInşallah cnm lekelenmem azaldı iyice ve sadece sağ kasigimda batma var
yarına kadar iyice azalır o kahverengi akıntı hiç moralini bozma yarın değer yükselmiş olur kese görülür yani kendini yorma ağır iş yapma ilk üç ay zaten daha dikkatli ol...Tamam sagolasin mutlaka yazarım sabah 9da kan ver beta için sonra gel ultrason bakalım dedi
ALLAH cümlemizden razı olsun canım sen de bana dua et ben de aşılama yaptırdım gün sayıyorum 4 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum buradaki arkadaşlarımıza da hep dua et sabırla bekliyorlarAmin allah razı olsun senden bin kere inşallah güzel haberle gelirim
ALLAH RAZI OLSUN canımInşallah canım allahım gönlüne göre versin en yakın beklediğin zamanda güzel haberlerini almak ümidiyle hayırlı haberlerin gelir insallah![]()
canım açıkcası bende korkuyorum hsg den . kimisi çok agrılı derken kmsii hiç agrısız diyor. sanırım bünye ile lgili. sen çektirmişmiydin. anestezili miydi? agrın omusmuydu?Hadi inşallah tedavilerin şifa olsun canım
Inşallah çok agrin olmaz rahim filminde
Bak canım bizim bir tanıdık dört düşük yaptı artık Çocuğun olmaz dediler ona
Meğerse karnında lifler varmış neyse artık onları ameliyatla yaktirdi çocuğa baskı yapıp düşmesine sebep oluyormuş bu karındaki lifler sonra hemen aşılama yaptılar şimdi oğlu var darısı en kisa zamanda Hayır ile sağlıcakla sana kuzum inşallah amin
Bir öyle karnına falan da baktir canım
vajinal ultrason ile görünmedimi kese arkadaşım çünkü hcg değeriniz iyiInşallah kese görünürse eğer dış gebelik ihtimalim kalkacak sadece kahverengi kanamam kalacak hangisini dusunecegimi şaşırmış durumdayım belirsizlik mahvedio
canım benım ya bana bak sakın üzülmee. ben iyi haberlerinizi aldıkca daha iyi oluyorum. doktor genetik tiroid, pıhtılasma hsg bi ton sey istedi sonucları cıkması bayag uzun sürüyormuş. nerdeyse iki ayı bulacak hepsinin sonucunu almam. e o zamana korunma süremde dolmus olur. cok güzel ilgilendi doktor. vitamin falan da yazdı. sonuclar cıkınca goruselım dedı