bilmiyorum canım yaYok canım olumsuz etkisi olmaz merak etme
Amin kuzum Rabbim kucagimiza almayi büyütmeyi nasip eyler inşallah:)) bir zamanlar asla annelik duygusunu tadamayacagim diye düşünürken simdi gün sayıyorum.. Sizinle heyecanımı paylasirken aslında biraz utaniyorum belki okuyinca içi acıyan olur diyeama belki birilerine de umut oluyorumdur. İnşallah herkesin sabrının sonu selamet olacak..
Canim benim :)) Allah o insanlara akil fikir sizlere de sabır versin. Her sabrin sonu selamettir canim insallah kavusacaksiniz yavrularinizaKiz olurmu hic oyle sey. Bizim anlattigimiz sinir oldugumuz kisiler farkli.
Onlar bizim canimizi acitmak icin bilerek konusuyorlar art niyet var hasetlik var onlarda. Ama burdaki arkadaslarimizin guzel haberlerini aldikca inan cok mutlu oluyoruz. Umut oluyorsunuz bize.Biz burada birbirimize hamile kalabilmek icin dualar ediyoruz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz. Sen sevincini mutlulugunu gelismeleri bizimle cekinmeden paylaski bizede umut ol hamişim
:)) süperrr o zaman dansssHic korkma tatlim. Inan bittikten sonra bumuymus diceksin. Ben cok sasirmistim nekadar gereksiz kendimi korkutmusum diye. Adet sancisindan baska bir agri olmamisti insallah seninde kolay gecer. Disim cok sukur daha iyi canim. Iltihap bayagi kuculdu agrida yapmiyor artik. 1 haftaya tamamen temizlenir diye dusunuyorum. Onumuzdeki aya bomba gibi hazirlanmam lazim
iyi olmana sevindim canım işe hemen baslamıssın ama sen ynede dikkat et kendini yorma operaasyon gecırdın nıhayetındeallah daha iyi etsin arkadaşım
ben dünden beri daha iyiyim ağrım kalmadı şükür
lekelenmede bitti ben izin rapor almadım canım iş yerindekiler tüp bebek sürecini bilmiyorlar ondan
hafta sonuna geldi operasyon sonrası evde dinlendim iki gün pazartesi işte idim
canım idrar yllarında enfeksiyon oldugunu nerden anlıyorsun?
geçmiş olsun canım. o bende hiç olmadı. antibiyotik kullandıgın için daha cok suya ihtiyacın var canım. telefonuna hatırlatma koy. sana hatırlatsın kuzum su içmeyi.Ben suyu icmeyi azalttigim zamanlarda hemen enfeksiyon basliyor daha oncede basima cok geldicok sıkışık oluyosun ama cok az idrarini yapiyosun. Yaparkende asiri bi yanma oluyor. 5- 10 dkda bir tuvalete kosuyorum sanki cok gelmis gibi. Surekli bir yanma olusuyor ve her tuvalete gittigimde dahada siddetleniyor dayanilmaz birsey bu. Aman kizlar bol bol suyunuzu icin hic ihmal etmeyin
hoşgeldin canım ekliyorum hemenListeye bi giriş yapsam bende
Bat 1 Kasım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım dualarında bizide unutmaEtmem mi her an kalbimde dilimde dualarim. Kendime sevindikce Rabbim hasret cektirme kimseye diye dua ediyorim.. Isimlerinizle de dua ediyorum
geçmiş olsun sanırım en berbat hastalıklardan biri kürtajdan sonra başıma gelmesin diye günde en az 1.5 lt içmeye çalışıyorum birde sistitle uğraşmamak adına gerçekten su önemli kızlar hamilelikten öncede sonradaBen suyu icmeyi azalttigim zamanlarda hemen enfeksiyon basliyor daha oncede basima cok geldicok sıkışık oluyosun ama cok az idrarini yapiyosun. Yaparkende asiri bi yanma oluyor. 5- 10 dkda bir tuvalete kosuyorum sanki cok gelmis gibi. Surekli bir yanma olusuyor ve her tuvalete gittigimde dahada siddetleniyor dayanilmaz birsey bu. Aman kizlar bol bol suyunuzu icin hic ihmal etmeyin
arkadaşım hayırlı olsun tedavinaaynaa selam arkadaşlar Allahın izniyle bismillah dedik bizde.Etlik zübeyde hanım hastanesinde pzt adetimin 2.günü başlıcaz tedaviye.Konsey rapor için Koh ıuı (iğneli aşılama kararı aldı.iğneyle büyütecekler yum yumlarımı ama moralimi bozdu doktor.amh a ağustosta baktırmıştım.1.54 çıkmıştı doktor düşük bu sonuç yumurta rezervin azalıyor dedi.fshda bi kaç ay önce zübeyde hanımda 11 çıktığını görünce fshnında yüksek yumurta tembelliği olablir dedi.şimdide yenilediler amh ı 0.78 çıktı dahada düşük. Bütün vajinal kontrollerimde doktorlarım hep çok güzel yumurtaların var.sayısınıda güzel buluyorlardı.klomen ve femaraylada gayet güzel büyüyordu.şimdi bu doktor niye böyle dediki vajinal muayene yapmadan eşimin sonuçları iyi dediler .evrakları ve tahlilleri pzt teslim edicez. aaynaa canım sen nasılsın seninde günün bitti inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim. sende iğneyle büyüttün demi yum yum larını.hangi iğneyi kullndın.kendinmi yaptın doktoramı yaptırdın. Kaç gün vuruldun ve kaçıncı gün muayeneye gitmiştin.birde bizim memlekete gitme işi çıktı köydekiler çağırıyor kayınvalidemler kaynım felan. Aman bu seferde gelmeyin işlerinizi halledin diyen yok
şimdi aşılamaya başlayacaklar mı canım?aaynaa selam arkadaşlar Allahın izniyle bismillah dedik bizde.Etlik zübeyde hanım hastanesinde pzt adetimin 2.günü başlıcaz tedaviye.Konsey rapor için Koh ıuı (iğneli aşılama kararı aldı.iğneyle büyütecekler yum yumlarımı ama moralimi bozdu doktor.amh a ağustosta baktırmıştım.1.54 çıkmıştı doktor düşük bu sonuç yumurta rezervin azalıyor dedi.fshda bi kaç ay önce zübeyde hanımda 11 çıktığını görünce fshnında yüksek yumurta tembelliği olablir dedi.şimdide yenilediler amh ı 0.78 çıktı dahada düşük. Bütün vajinal kontrollerimde doktorlarım hep çok güzel yumurtaların var.sayısınıda güzel buluyorlardı.klomen ve femaraylada gayet güzel büyüyordu.şimdi bu doktor niye böyle dediki vajinal muayene yapmadan eşimin sonuçları iyi dediler .evrakları ve tahlilleri pzt teslim edicez. aaynaa canım sen nasılsın seninde günün bitti inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim. sende iğneyle büyüttün demi yum yum larını.hangi iğneyi kullndın.kendinmi yaptın doktoramı yaptırdın. Kaç gün vuruldun ve kaçıncı gün muayeneye gitmiştin.birde bizim memlekete gitme işi çıktı köydekiler çağırıyor kayınvalidemler kaynım felan. Aman bu seferde gelmeyin işlerinizi halledin diyen yok
Tesekkur ederim canim bu mubarek cuma hürmetine Rabbim en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun insallah..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım dualarında bizide unutma
evet üstten görünmemesi normal canım zaten bebek şimdi tam rahimde oluyor küçücük karından gözükmediği oluyor yani endişelenme canımKizlar 6+2yim az once doktora gittim ustten hicbise kese bile gozukmedi cok korktum tabi alttan bakti gozuktu kalp atisinida duydum cok sukur yani ustten hicbiseyin gozukmemesi normalmi bole olan varmi hicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?