- 24 Aralık 2014
- 1.366
- 896
Biz eşime baktırdık hiçbir sorun yok dediler bana sürekli doktorlar sen gününü tutturamıyorsun galiba diyorlardıBi ara yaptım bende kaynattım ama eşim sevmedii ya keçiboynuzunu sonra doktor solgar ın erkekler için vitaminini verdi onu bitirmek üzere doktor size niye önermişti test yapmışmıydı eşiniz.
Rahim iltihabı olan servist rahatsızlığı olanlar soğan ve maydonoz kürü uyguluyor ben soğanı yapmadım yani kokabileceği için çocuk sahibi olcaz derken kocam benden kaçmasınmaydonozu yaptım ama yumurtlamadan önce yapıyorum çünkü söktürücü etkisi var tehlikeyi göze alamam eğer gebelik oluşmuşsa diye
Ayy çokda olmuş yaa ama oda etkiler bitkisel kürler var onları denedinmi bir ara arkadasım kullandı 60 tl bir kavanoz aldı bir haftada gercekten sigarayı bıraktı10 seneden fazla
Aa neymiş ki alırım hemen öğrenebilir misin ??Ayy çokda olmuş yaa ama oda etkiler bitkisel kürler var onları denedinmi bir ara arkadasım kullandı 60 tl bir kavanoz aldı bir haftada gercekten sigarayı bıraktı
Biz eşime baktırdık hiçbir sorun yok dediler bana sürekli doktorlar sen gününü tutturamıyorsun galiba diyorlardıama sekiz ayda hiç mi tutmaz o gün işte bu ay takip klomen yaptık yumurtam gec büyüyormus
İsmini hatırlamıuorum yaa ama iç anadoluda avon gibi satıyorlardı int den bi arastır ins faydası olur canımAa neymiş ki alırım hemen öğrenebilir misin ??
Tamam canım saolİsmini hatırlamıuorum yaa ama iç anadoluda avon gibi satıyorlardı int den bi arastır ins faydası olur canım
Evet yaa simdiki durum çok baska gebe kalmakda çok zor dogum yapmakta artık çok sıkıntılı eskiden ne güzelmiş ardarda olurmus falan :)Biz daha yaptıramadık Hakkatten yaa nasıl günmüş bu böyleee ah ahh eskiler ne öyle günmüş yumurtaymış bilmeden oluveriyorlarmış çocukları
Evet yaa simdiki durum çok baska gebe kalmakda çok zor dogum yapmakta artık çok sıkıntılı eskiden ne güzelmiş ardarda olurmus falan :)
İnş herkese sağlıkla versin yarabbimSorma ya hayırlısı napalım beklicem rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inanıyorum yakın zamanda kavuşcaz hayırlısıyla inşallah :)
inş hayırlarla canımGuzel konu canim insallah evlatlarimiza kavusuruz
inşaallah canım hep beraber bekleyelim belirti olursa falan yazalım ben bugün çamaşır suyuyla da test yaptım idrarın tamamı köpük oldu pazartesine kadar adet olmazsam test yaptıracağım 31 aralık batKızlar Merhaba bende varım bende :) 2016 da anne olcama inanıyorum inşallah hepimiz oluruz benide ekleyin hayırlı ugurlu gelir inşallah yeni yıl hepimize
İnş sen ilk adını yazdıran olursun sonra hepimiz darisiinşaallah canım hep beraber bekleyelim belirti olursa falan yazalım ben bugün çamaşır suyuyla da test yaptım idrarın tamamı köpük oldu pazartesine kadar adet olmazsam test yaptıracağım 31 aralık bat
Canim benim adetin 5 günü biz tüp bebeğe karar verdik gelecek ay inşallah iğneler e başlıcaz inşallah adet olmzsn canım ilk hamlede sen olursun ugurlu gelir inslhinşaallah canım hep beraber bekleyelim belirti olursa falan yazalım ben bugün çamaşır suyuyla da test yaptım idrarın tamamı köpük oldu pazartesine kadar adet olmazsam test yaptıracağım 31 aralık bat
Rabbim hepimizi sevindirsin canım iki gündür karbonatla yaptım o da köpüklü bir katman oldu çamaşır suyuyla yaptım idrarın tamamı köpük oldu ama güvenilir değil diyorlar kan testi tabii ki kesin sonuç pazartesi sağlık ocağına gideceğim salı da sonucu öğrenirimİnş sen ilk adını yazdıran olursun sonra hepimiz darisi
Canim sen hamilemisin ilk sen mi oldun :)İnş sen ilk adını yazdıran olursun sonra hepimiz darisi
Hepimizin uğuru bu yeni senede hayırlarla bizi bulur inş canım sen ne kadar zamandır istiyorsun olmuor ocakta mı tedaviye başlayacaksınız hadi hayırlısıCanim benim adetin 5 günü biz tüp bebeğe karar verdik gelecek ay inşallah iğneler e başlıcaz inşallah adet olmzsn canım ilk hamlede sen olursun ugurlu gelir inslh