Allah sabrını verir ins o anlarında düşünmemeye çalıs diyecem ama zor bir durumBen bütün kayıplarına ayrı üzüldüm ama 34+ 2 de kaybettiğimiz kızımın acisi hepsinden büyük ama umidimi hiç kaybetmedi inş olacak bebegim
Aminayy artikk olsun amaa yaa bekledimizz yetmezzmii artikk :)) allahimm duy sesimiziii bizlerin kucagini doldurt
BİZ CEVİZ YİYORUZ HEM BEN KPSSYE DE HAZIRLANDIĞIMDAN CEVİZ HAFIZAYA İYİ DİYORLAREşlerimize fındık badem özellikle ceviz yedirelim pekmez keçiboynuzu olmazsa gerçek üzüm pekmezi. Ve balık. Kırmızı et bilinenin aksine sperm yavaşlatırmış o yüzden aşırı tüketimi engellenmeliymiş
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZASelam bende geldim 30 yaşındayım 12 yasında oğlum var 2.için uğraşıyorum 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadim ama hamile de kalamadim bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama maalesef olmadi2016 uğurlu gelir inşallah herkese
HosbuldumHOŞGELDİN CANIM ARAMIZA
HoşgeldinizSelam bende geldim 30 yaşındayım 12 yasında oğlum var 2.için uğraşıyorum 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadim ama hamile de kalamadim bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama maalesef olmadi2016 uğurlu gelir inşallah herkese
ay inş bırakırsın canım bol bol dua et kendineBenim bi sorunum varsigara... Nasıl birakicam bu ay bırakmak kafamda ama bilmiyorum
İnşallahay inş bırakırsın canım bol bol dua et kendine
Bi ara yaptım bende kaynattım ama eşim sevmedii ya keçiboynuzunu sonra doktor solgar ın erkekler için vitaminini verdi onu bitirmek üzere doktor size niye önermişti test yapmışmıydı eşiniz.Ben esime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum doktor tavsiyesi ile
ne kadar zamandır kullanıyorsun canımİnşallahbenden başka kullanan yok galiba topikte ne güzel :)
Hoşgeldin canımmHosbuldum
10 seneden fazlane kadar zamandır kullanıyorsun canım