2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ayy artikk olsun amaa yaa bekledimizz yetmezzmii artikk :)) allahimm duy sesimiziii bizlerin kucagini doldurt

Eşlerimize fındık badem özellikle ceviz yedirelim pekmez keçiboynuzu olmazsa gerçek üzüm pekmezi. Ve balık. Kırmızı et bilinenin aksine sperm yavaşlatırmış o yüzden aşırı tüketimi engellenmeliymiş

Selam bende geldim 30 yaşındayım 12 yasında oğlum var 2.için uğraşıyorum 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadim ama hamile de kalamadim bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama maalesef olmadi 2016 uğurlu gelir inşallah herkese

BİZ CEVİZ YİYORUZ HEM BEN KPSSYE DE HAZIRLANDIĞIMDAN CEVİZ HAFIZAYA İYİ DİYORLAR

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA

hamiş olursak bebeklerimize aldıklarımızı hazırlıkları da paylaşırız ne güzel olur ha bebek kıyafetleri çok tatlı oluyor zaten örgü bilenlere duyrulur teyzeleri artık patik örerseniz benimkine

Benim bi sorunum var sigara... Nasıl birakicam bu ay bırakmak kafamda ama bilmiyorum

Ben esime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum doktor tavsiyesi ile
Bi ara yaptım bende kaynattım ama eşim sevmedii ya keçiboynuzunu sonra doktor solgar ın erkekler için vitaminini verdi onu bitirmek üzere doktor size niye önermişti test yapmışmıydı eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…