Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folik asit mi canım sağlık ocağında doktor bana bebek düşünüyorsan kullanmaya başla demişti ama kullanmadımKızlar aranızda inofolic kullanan varmı doktor vermeden kendimiz alsak olurmu acaba
Yok canım ya ben totem yaptım hanı su istediğin gibi davranıştan olur diyorlar ya öyle yaptım bakalım tutacakmiCanim sen hamilemisin ilk sen mi oldun :)
inş tutar ne zaman test yapacaksın bat ne zamanYok canım ya ben totem yaptım hanı su istediğin gibi davranıştan olur diyorlar ya öyle yaptım bakalım tutacakmi
Olur canım al başla faydalı oluyorKızlar aranızda inofolic kullanan varmı doktor vermeden kendimiz alsak olurmu acaba
Folik asit ama hamile kalmaya yardımcı oluyor muş bu diğerlerinden farklı olarakfolik asit mi canım sağlık ocağında doktor bana bebek düşünüyorsan kullanmaya başla demişti ama kullanmadım
İnş 01 ocak testi pazar günü yapmayı düşünüyorum doğum günün erken gebelik testi alacağım bakalım çıkar insinş tutar ne zaman test yapacaksın bat ne zaman
Öyle duydum da daha çok pko olanlara verilir mış bende pko yok doktora sormadan başlasam mıOlur canım al başla faydalı oluyor
Bende pko yok ama aldım faydalı demişti doktorumÖyle duydum da daha çok pko olanlara verilir mış bende pko yok doktora sormadan başlasam mı
Öyle duydum da daha çok pko olanlara verilir mış bende pko yok doktora sormadan başlasam mı
Tamam canım saol.. Peki başlamak için her hangi bir gün olabilir mi hemen başlayabilir miyim... Bu arada inşallah pazar günü çift çizgiyi gorursun Allah ın izniyleBende pko yok ama aldım faydalı demişti doktorum
Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah ise yaramıştırBen de de pko yok ama doktorum verdi. Bu ay ilk kullanışım oldu bakalım işe yaradı mı :)
Öyle çok ilaç niteliği yok sanırım. Renksiz tatsız bir toz. Reçetesiz satılıyor zaten yurtdışında. Burda Hiç bir şeyi reçetesiz vermediklerini düşünürsek, zararsız bir toz diyebiliriz sanırım
İnş canım al hemen başla sorun olmaz canım inş sende hamilelerde kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeginiTamam canım saol.. Peki başlamak için her hangi bir gün olabilir mi hemen başlayabilir miyim... Bu arada inşallah pazar günü çift çizgiyi gorursun Allah ın izniyle
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnş canım al hemen başla sorun olmaz canım inş sende hamilelerde kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebegini
Toz olanıda var hap şeklinde olanıda canım ben hap kullandım ama doktor vermişti . Devlet karşılamıyor zaten o ilacı istersen doktora sor al eczanedenKızlar aranızda inofolic kullanan varmı doktor vermeden kendimiz alsak olurmu acaba
Ben kullanmaya basliyim çarşamba doktor a gidicem ozaman sorarımToz olanıda var hap şeklinde olanıda canım ben hap kullandım ama doktor vermişti . Devlet karşılamıyor zaten o ilacı istersen doktora sor al eczaneden
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum birbirimize moral olalım inş duacı olalım2016' da ben de Bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum, Allah'ın izniyle. Beni de ekleyin listeye arkadaşlar