2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

çamaşır suyuna göre hamileyim ama ona ne kadar güven olur ki hiç yapan var mı bilmiyorum

Nasıl yapılıyor bildiğimiz domestoslami deneyim bende
evet canım bir kapa idrarını koyuyorsun üzerine de yarım çay bardağı çamaşır suyu sonra bayağı bir köpürme olursa hamileymişsin karbonatla yapmıştımda konu açtım bir arkadaşımız bana önerdi kendi de hamile ben öyle ilk öğrendim hamile olduğumu dedi bende köpürdü idrarın hepsi neredeyse köpük oldu yap bakalım ne sonuç çıkacak sonucu yaz merak ederim

Cnm bende klomene baslicam pazartesi.6ocaktada igne yapcakmis doktor.tahlil sonucum normal hicbi sorun yokmus.4ay denedim olmadi.bu besinci ay.ikinci cocuk icin ugrasiuoz.catlatms ignesi vurulurken aciyormu.igneden korkarimda

Cnm bende klomene baslicam pazartesi.6ocaktada igne yapcakmis doktor.tahlil sonucum normal hicbi sorun yokmus.4ay denedim olmadi.bu besinci ay.ikinci cocuk icin ugrasiuoz.catlatms ignesi vurulurken aciyormu.igneden korkarimda
Hayırlısı olsun :) bende 2 için uğraşıyorum bu arada inşallah olur hayirlisiyla :) acimiyo genelde göbekten yapılıyor rahat ol acı hissetmezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…