2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ayy artikk olsun amaa yaa bekledimizz yetmezzmii artikk :)) allahimm duy sesimiziii bizlerin kucagini doldurt

Eşlerimize fındık badem özellikle ceviz yedirelim pekmez keçiboynuzu olmazsa gerçek üzüm pekmezi. Ve balık. Kırmızı et bilinenin aksine sperm yavaşlatırmış o yüzden aşırı tüketimi engellenmeliymiş

Selam bende geldim 30 yaşındayım 12 yasında oğlum var 2.için uğraşıyorum 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadim ama hamile de kalamadim bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama maalesef olmadi :KK43: 2016 uğurlu gelir inşallah herkese :KK68:

Eşlerimize fındık badem özellikle ceviz yedirelim pekmez keçiboynuzu olmazsa gerçek üzüm pekmezi. Ve balık. Kırmızı et bilinenin aksine sperm yavaşlatırmış o yüzden aşırı tüketimi engellenmeliymiş
BİZ CEVİZ YİYORUZ HEM BEN KPSSYE DE HAZIRLANDIĞIMDAN CEVİZ HAFIZAYA İYİ DİYORLAR

Selam bende geldim 30 yaşındayım 12 yasında oğlum var 2.için uğraşıyorum 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadim ama hamile de kalamadim bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama maalesef olmadi :KK43: 2016 uğurlu gelir inşallah herkese :KK68:
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA

hamiş olursak bebeklerimize aldıklarımızı hazırlıkları da paylaşırız ne güzel olur ha bebek kıyafetleri çok tatlı oluyor zaten örgü bilenlere duyrulur teyzeleri artık patik örerseniz benimkine :KK70:

Benim bi sorunum var :KK43: sigara... Nasıl birakicam bu ay bırakmak kafamda ama bilmiyorum :KK14:

Ben esime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum doktor tavsiyesi ile :KK70:
Bi ara yaptım bende kaynattım ama eşim sevmedii ya keçiboynuzunu sonra doktor solgar ın erkekler için vitaminini verdi onu bitirmek üzere doktor size niye önermişti test yapmışmıydı eşiniz.

X