EKLERİM TABİİ CANIM AMA SEN HAMİLE MİSİN YOKSA TAM BELLİ DEĞİL Mİ SONUCUNSelam benide eklermisiniz inş allahım isteyen herkese evlat nasip eder
SENİN İSMİNİ YANINA HEMEN HAMİLE İŞARETİNİ KOYALIM LİSTEMİZİN İLK ANNESİ ARAMIZDASelam benide eklermisiniz inş allahım isteyen herkese evlat nasip eder
Bende babamı 23yaşımda kaybettim baba özlemini bilirim başın sağolsun. Bizlerede Rabbim anne babalığı tattırsın. Eşimde istiyor hani olmayan bebeğe isim arıyoruz geçen patik aldım nasıl duygulandım anlatamam dolaptan çıkarıp öpüp koyuyorum birgün hamile kalırsam eşime sürpriz yapıcam. Benimde servist sorunum var sürekli iltihap ve akıntım oluyor bebek sahibi olmama engel olacak diye korkuyorum gecen ayda zor regl geçirdim hem günü geçti hemde çok sancılıydı bu ay ne olucak bakalımAYNEN BEN DE ÖYLE BEBEĞİM OLSUN DİYORUM EVLATLARIM OLSUN BÜYÜK BİR AİLEM OLSUN DİYORDUM HELE DE BABAMI KAYBETTİKTEN SONRA DAHA ÇOK OLUŞTU BU DÜŞÜNCE BEN DE 31 YAŞINDAYIM 2 SENEYİ GEÇTİ EVLENELİ 1.5 SENEDİR OLMUYOR BAKALIM HAYIRLISI 3 AY ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİNDİM AÇIKTI UMUTLA BEKLİYORUM BU SIRALAR
Olursun inşallah yaDaha değilim onu olduğunu hayal edersen olurmuş ya ondan ekledim
ay hadi baklım inş ne kadardır istiyorsun canım bebekDaha değilim onu olduğunu hayal edersen olurmuş ya ondan ekledim
ben de 18 yaşımda kaybettim canım kardeşim de 9 yaşındaydı ben de biberon takım falan çorap aldım aldım koydum kenara insan duygulanıyor tabii annem de heyecanla bekliyor torunum olsun diye eşim de benden daha çok istiyor ama ben üzülmeyeyim diye heyecanlanamıyor bile kuzum ne yapsınBende babamı 23yaşımda kaybettim baba özlemini bilirim başın sağolsun. Bizlerede Rabbim anne babalığı tattırsın. Eşimde istiyor hani olmayan bebeğe isim arıyoruz geçen patik aldım nasıl duygulandım anlatamam dolaptan çıkarıp öpüp koyuyorum birgün hamile kalırsam eşime sürpriz yapıcam. Benimde servist sorunum var sürekli iltihap ve akıntım oluyor bebek sahibi olmama engel olacak diye korkuyorum gecen ayda zor regl geçirdim hem günü geçti hemde çok sancılıydı bu ay ne olucak bakalım
ALLAH DAHA ACI YAŞATMASIN CANIM BEN DE 2 SENEYİ GEÇTİ EVLENELİ 1.5 YILDIR İSTİYORUZ BİR KİMYASAL GEBELİK OLDU ONUN HARİCİNDE HİÇ HAMİLE KALAMADIM 2016 HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞ BİR ARKADAŞIM VARDI ONUNDA KAYIPLARI OLDU BİRİSİNİ DOĞURDU ÖYLE KAYBETTİ ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN AMA ŞİMDİ EVLADI VAR SEN DE EVLATLARINI KOLLARINA ALDIĞIN GÜNÜ HAYAL ET CANIM VE OLACAKTIR DA RABBİM YETER Kİ DUALARIMIZI KABUL ETSİN BİRBİRİMİZE BOL BOL DUA EDELİMBen 2.5 yıldır evliyim 4 kaybım var benim inş 2916 da sağlıkla gelecek bebeğim ümidini yaşamıyorum geç evlendi esinle hemen olsun istedik
Benide yazarmısın diyecem ama korkuyorum yaa kendimi umutlandırıp beklentiye sokmaktan*******************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.
liste yapıyorum 2016 anne adayları diyeeeeeeeeeeee
Canım oldurmak bizim elimizde değil HZ. ALLAH ne derse o....Benide yazarmısın diyecem ama korkuyorum yaa kendimi umutlandırıp beklentiye sokmaktan
benim de 5 günüm kaldı adetimeİnsallahh cokk guzell olacak herseyy:)) adete son bir hafta.. İns gelmez kirmizilarr
Ben ocak 8 de olacam daha çok var ama klomen kullandım bu ay ins verimli olur sekiz aydır deniyoruz daha hiçbirsey yokbenim de 5 günüm kaldı adetime