2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Senin durumunda rahim filmi gerekli bencede canım hiç gebe kalamamışsın dr kanallara bakmak istemiştir tıkanıklı vs kontrol etmek için işinin ehli birilerine yaptırırdım ben olsam

*****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.

: ay derse de yine motive olmam lazım çalışamıyorum diye ağlamaya başlayacağım ya düzenim bozuldu
Sende çok mu ağlaksın yavrum yaa ne zaman gidicek misafirlerin öyle otur kalk insanın konsantresi bozuluyor bide evde birileri varken de ben pek odaklanamam yalnız çalışmayı tercih ederim ya da ederdim diyim

Senin durumunda rahim filmi gerekli bencede canım hiç gebe kalamamışsın dr kanallara bakmak istemiştir tıkanıklı vs kontrol etmek için işinin ehli birilerine yaptırırdım ben olsam
Doktorum iyi ama biraz daha arastiricam fiyat da yüksek belki bu ay sonu yaptiririm

Ozelde mi yaptırdın canim
ben devlette eğitim araştırmada yaptırdım fakat imkanın varsa özelde yaptır ben biraz imkansızlıktan mecbur kaldım bir doktor girdi onun haricinde yalnızdım hemşire falan beni sakinleştirecek falan kimse de olmadı fakat özelde daha ilgi alakalılar canım

Sende çok mu ağlaksın yavrum yaa ne zaman gidicek misafirlerin öyle otur kalk insanın konsantresi bozuluyor bide evde birileri varken de ben pek odaklanamam yalnız çalışmayı tercih ederim ya da ederdim diyim
ay sulu gözlüyüm aslında Evet yani ağlağım 2 ay kalırız diyorlar canım hadi bakalım ne diyeceğim

bende ismimin karşısına şundan istiyoruuum

Ben özele gidiyorum zaten gittiğim hastanede 500 tl anestezili normal dayanamam

ay sulu gözlüyüm aslında Evet yani ağlağım 2 ay kalırız diyorlar canım hadi bakalım ne diyeceğim
offf çok uzunmuş canım ya neden o kadar kalıyolar ki. O kadar uzun misafirlik olmaz bence sen kv ye yık biraz işleri yemek filan o hazırlasın sen odaya gir çalış çaya çorbaya bakma pek. Mecbursun yani yapcak bişey yok malesef

ilk sene 4 ay kaldılar geçen sene de 2 ay bu sene de 2 ay istiyorlar iki sene de eltimde sadece 15 er gün kaldılar o istemediklerini belli ediyor zaten kaynatam hasta diye geldiler bu yıl ama yine de 1 ay yeter demiyorlar

ilk sene 4 ay kaldılar geçen sene de 2 ay bu sene de 2 ay istiyorlar iki sene de eltimde sadece 15 er gün kaldılar o istemediklerini belli ediyor zaten kaynatam hasta diye geldiler bu yıl ama yine de 1 ay yeter demiyorlar
hımm kaynananda bakılsın diye geldi zaten demek anladım canım. İşin zor ama sen kalkarsın altından fazla zorlama kendini 4 4 lük hizmet edicem diye. Durumun belli sonuçta

hımm kaynananda bakılsın diye geldi zaten demek anladım canım. İşin zor ama sen kalkarsın altından fazla zorlama kendini 4 4 lük hizmet edicem diye. Durumun belli sonuçta
öyle canım başkalarını alacağından bahsedip duruyor memurdu iyidi kibardı kibardı derken de senin gibi kilolu değil zayıftı demek istiyor güya ah bir memur olsan diyor he memur olsan da benim de istediklerimi daha çok alsan derdinde ama yüz vermem ben kendime alamazken anneme alamazken kaynanam dursun az bir kıymet de bildiklerini düşünmüyorum her gelişlerinde kalbimi kırarak gittiler

Kaynanaya bak sen ya uyanık tabiki önce kendin eşin sonra ailen sonra eşinin ailesi geliyor canım sırada. Öyle kıymet bilmeyen insanlar içinde insanın içinden bişey yapmak gelmiyor. Sen de eşin için idare ediceksin artık zaten belli bi süre geliyolarmış Allah'tan hep yanında değiller ona şükret

eşimin hatrı onun üzülmesini asla istemem ama bu süre zarfı da önemli canım ya bilemedim çok sıkı çalışmam lazımlafları okkalı oluyor memur olsam kilolarıı da gören olmaz da işte anneme yardım ederim tabii canım babamdan kalan dul maaşıyla geçinip çocuk okutuyor onlar için de hayırlısıyla kazanmayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…