2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Yanlis hatrlamiyosam adete 3 ya da 5 du kala evde erken gebelik testi yapmistim silik cikmisti ikinci cizgi. Adet gunume bir ya da iki gun kala kan testi yaptirdim.beta 55 cikti sonra katlandi canim.ama bazilarinda gec cikabiliyor

Ranbim en kisa zamanda bebis haberini almayida nasip etsin insallah.o adet gecikir bi gun allahin izniyle ve hamile olursun

Günaydın kızlar bende kırmızı kartı yedim yine bu ay ve ilk defa gününde önce hasta oldum bu ay çok umutluydum olmadı isyan değil herşeyin hayırlısı ama çok canım yanıyor

evet insan endişeleniyor gerçekten de daha erken ama birkaç ay daha beklemeni tavsiye ederim doktor da öyle diyecek zaten
haklısın canım en iyisi biraz sabır sanırım :KK70: ay şu hapşuran öksüren bebeklerin olduğu reklam var ya of ne tatlılar :KK70:D inş hepimizin sağlıklı mutlu hamileliklerimiz ve bebişlerimiz oluır :KK70:DD

evet canım üzülmüyorum hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki sııntı stresten bazen aksamalar oluyordu şimdi adet olmayı beklerim işte kuzum bakalım ocak ayı uğurlu gelir inş olmayan arkadaşlarımızın hepsine
İnşallah canım, herkese çok dua ediyorum, Rabbim verecektir...

kızlar merhaba,7 aydır çocuk istiyoruz olmuyor. bakalım bat 9unda.çok fazla bel ağrım ve beyaz su gibi akıntım var. göğüsle çok hasas kısmet beni de eklerseniz sevinirim

Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum ben evleneli 16 ay oldu evlendigimizden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadım ama hiç hamile kalamadım hormon testi temiz kistim falan da yok eşimin sperm testi de iyi çıktı doktor rahim filmi istedi sizce biraz daha mı beklim yoksa yaptirayim mi

Günaydın kızlar bende kırmızı kartı yedim yine bu ay ve ilk defa gününde önce hasta oldum bu ay çok umutluydum olmadı isyan değil herşeyin hayırlısı ama çok canım yanıyor
kıyamam ya benim de öyle oldu geçen ay baya erken geldi. erken gelmesine rağmen test yaptım acaba yerleşme kanaması mı diye ama değil malesef.. hayırlısı olsun inş canım

Misafir olunca olmuyo canım illa ki ilgilenmen gerekiyor mecburen.. Sen şu dişini iyileştirde gerisi gelir bebiş gelirse önümüzdeki ay ağlarsın sonra dişim diye:KK53:
::KK70: ay derse de yine motive olmam lazım çalışamıyorum diye ağlamaya başlayacağım ya düzenim bozuldu :KK43:

merhabalar bende geldim:) bende hamileydim ama 10.08.2015 de düşük yaptım 07.08.2015 de ablamı kaybettim çünkü 2016 yılı bizim için hayırlı olur inş. bende kaybettiğim bebeğime kavuşurum bat:09.01.2015
hoşgeldin canım aramıza hemen listeye ekleyeyim hepimiz birbirimizi motive edeceğiz üzüntüleri de sevinçleri de paylaşacağız

*****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.

meraba kızlar nasılsınız allah kısmet ederse bende 2016da bebiş istiyorum inşallah hepimize hayırlı zamanda nasip olur :)

kesinlikle üzülüyoruz canım çok umutlu olunca daha çok acıyor canımız inş diğer aya ben de adet olmayı bekleyeceğim artık

Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum ben evleneli 16 ay oldu evlendigimizden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadım ama hiç hamile kalamadım hormon testi temiz kistim falan da yok eşimin sperm testi de iyi çıktı doktor rahim filmi istedi sizce biraz daha mı beklim yoksa yaptirayim mi
bence yaptır canım ben de 3 ay önce yaptırdım 2 yılı geçti evleneli

X