2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

benimde minnakım geliyoooor
beklenen adet tarihiniz 19 ocakmıydı peki? nasıl bu kadar erken öğrendiniz son adet tarihiniz ne zamandı merak ettim bende 9 ocakda bekliyorum inş gelmez ama yani test yapsam çıkar mı? bu arada hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hsg yi baskentte 150 liraya cektrdi bir arkadassim.. Anestezisiz kesnlikle cektirmeyin derim ben .. Bende anestezyle cektrmistim birsey hissetmyn zaten.. 16 aydr olmuyorsa mutlaka arastrilmadi lazim canim gec bile kalmissiniz hatta hsg icin bir an once cektrin bir sorun varsa cikar yoksa tedavi onerrler muhtemelen 1 yildan sonrasi icin normal degil diyolar cunku

canim sen adet oldun mu ne durumdasin

Nebiçim kaynana yaa eşin bişey demez mi öyle laflarına canım. Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın gönlündekileri yaparsın. Kilon çok mu fazla canım merak ettim benimde takıntım varda

Canım ben istanbuldayım olursam zaten anestezili istiyorum görünür de sorun yok daha önce sağ yumurtalıgimda kist patlamasindan ameliyat olmuştum evlenmeden önce ona bağlı bir tıkanma falan olabilir dedi doktor ben ovulasyon testi de kullandım yumurtluyorum da bi an once tedavi olup çocuk istiyorum

Özellikle geçen ay çok tuhafti en az 5 6 tane test yaptım hepsinde silik cizgi çıktı daha önce hiç olmamıştı ama koyulasma falan olmadı hic sonra hatta kan testi yaptirmistim 0.135 çıktı muayene oldum geçen hafta bişey yok dedi doktor

Nebiçim kaynana yaa eşin bişey demez mi öyle laflarına canım. Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın gönlündekileri yaparsın. Kilon çok mu fazla canım merak ettim benimde takıntım varda
Evet canım okul bittikten sonra aldım antideprasan kullandım panik atak rahatsızlığım vardı 80 di şimdi son 6 ayda tekrar aldım 91 oldu boy 1.68

üniversitedeyken 60-67 arasında olurdu hep kilom

kızlar dr dan geldim şimdi hamileyimmm çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
biz de sevindik canım ALLAH hayırlın uğurlu etsin analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha bir evlat olur inş amin darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bol bol dua et bize

biz de sevindik canım ALLAH hayırlın uğurlu etsin analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha bir evlat olur inş amin darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bol bol dua et bize
çok saol aynacım amin inşallah...etmezmiyim hamilelerin duası kabul olurmuş zaten inşallah allah herkese nasip etsin biran önce

*****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.

LİSTEMİZE 41 KERE MAŞALLAH

Bugün test sonucu çıkçaktı senin canım noldu merak ettim

sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı hayırlı zamanda bize :) belirtilerin nelerdi canım bizimle paylaşırsan seviniriz :)
amin inşallah herkese canım valla canım adet olmama 1 yada 2 hafta kala kasık batmam oldu özellikle sol kasıkta ara ara şidddetli oldu bid normaldede adet öncesi göğüslerim şişiyodu ama bu şeklide acıma olmuyodu özellikle göğüs uçlarım daha hassastı değişik bi ağrı vardı yani ben hiç gebelik diye düşünmemiştim bu ay başka bi belirtim olması canım adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım ve dünyalar benim oldu :) darısı tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…