gördüm cnm çok güzel hep dua edicem inşallah listemizdeki herkes biran önce anne olurseni 41. sıraya hamiş olarak ekledim canım bizlere bol bol dualar et
amin canım sevindim senin adına dikkat et kendine :)amin inşallah herkese canım valla canım adet olmama 1 yada 2 hafta kala kasık batmam oldu özellikle sol kasıkta ara ara şidddetli oldu bid normaldede adet öncesi göğüslerim şişiyodu ama bu şeklide acıma olmuyodu özellikle göğüs uçlarım daha hassastı değişik bi ağrı vardı yani ben hiç gebelik diye düşünmemiştim bu ay başka bi belirtim olması canım adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım ve dünyalar benim oldu :) darısı tüm isteyenlere inşallah
çok saol tatlım 4 buçuk yıllık ama iki tane kaybım var geçen sene 1 düşük 1 de servikal gebelik yaşadım rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallahsağlıkla kucağına alırsın inşallah ne kadarlık evlisin canım :)
bat 2 ocaktı canım :) amin çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinbeklenen adet tarihiniz 19 ocakmıydı peki? nasıl bu kadar erken öğrendiniz son adet tarihiniz ne zamandı merak ettim bende 9 ocakda bekliyorum inş gelmez ama yani test yapsam çıkar mı? bu arada hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benide eklerseniz sevinirim :)*****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.
LİSTEMİZE 41 KERE MAŞALLAH
darısı bizlere de inş aminbat 2 ocaktı canım :) amin çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin
eklerim canım tabiibenide eklerseniz sevinirim :)
4 aylık evliyim canım ilk günden beri istiyorum ama şimdi nasip olduAllah kucağına almayi nasib etsin canim :) ne kadardır istiyordun
inşallah canım benim iyi düşün iyi olsun onları unut bebişine de kendine de dikkat et darısı bize :)çok saol tatlım 4 buçuk yıllık ama iki tane kaybım var geçen sene 1 düşük 1 de servikal gebelik yaşadım rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah
sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun :)Beni de ekler misiniz ben de dün öğrendim hamile olduğumu diyet sayfalarından buraya geçiş yaptım artık
umutsuz olma canım dua ederek bekle ALLAH hayırlısıyla sevindirir umarımMerhaba kizlar,doktora gittim ve once ultrasonla bakti..bugun catlatma ignemin 16.gunuydu ve regl tarihimde pazar.. ultrasonda döl yatagimda kalinlasma oldugunu soyledi ve test yapti..Ancak negatif..Ama doktor supheye dustu. Adet olmazsan cuma tekrar kan testi ver dedi..ama ben reglimi bekliycem.. kafam karisti ya??
amin cnm inşallah hiç umudumu kaybetmedim ben allah nezaman uygun gördüyse ozaman olacak dedim yüzümüze güldü çok şükür inşallah biran önce sizlerde alırsınız güzel haberleriinşallah canım benim iyi düşün iyi olsun onları unut bebişine de kendine de dikkat et darısı bize :)
Olsun bidahaki aya inşallahyok canım negatif çıktı
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinsağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun :)
Yok dol yatagi kalinlasmasi hamilelikte oluyor dedi doktor..umutsuz degilim canim,Allah a inancim sonsuz.boyle birsey yasayan varmi diye yazdim :)umutsuz olma canım dua ederek bekle ALLAH hayırlısıyla sevindirir umarım
hoşgeldin canım aramıza diyet mi yapıyordun ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş darısı bizlere de en yakın zamanda inş aminAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin