2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar merhaba, çatlatma iğnemin 7. Günü, iç çamaşırımda çok yoğun bembeyaz akıntı var, hiç böyle akıntım olmazdı, neyin nesi anlamadım.

Kızlar merhaba, çatlatma iğnemin 7. Günü, iç çamaşırımda çok yoğun bembeyaz akıntı var, hiç böyle akıntım olmazdı, neyin nesi anlamadım.
canım inş hayırlı hamilelik haberini alırsın bize de verirsin bende de olmuştu fakat bende hamilelik çıkmadı ama hamile kalan arkadaşların da belirtisi bu beklemekten başka çare yok

*****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.

arkadaşlar kan tahlili sonucum negatif çıktı benim de ben de biran önce adet olmayı bekleyeceğim umutlar ocak ayına kaldı ama bu diş ağrısı yüzünden ne yapacağımı da bilememiştim ocak ayında pür dikkat hazır olalım arkadaşlar bakalım adeti yaklaşan arkadaşlardan güzel haberleri duyma dileğiyle :)

Canim uzulme sakin hayirlisi boyleymis demekki..insallh bir dahaki aya umutlar

aa canım o kadar gecikmeye çok ilginç ya normalde olurmuydu böyle gecikmen. Dişine hemen baktır önümüzdeki aya hazır ol

canım inş hayırlı hamilelik haberini alırsın bize de verirsin bende de olmuştu fakat bende hamilelik çıkmadı ama hamile kalan arkadaşların da belirtisi bu beklemekten başka çare yok
İnşallah canım ya, isteyen herkese nasip etsin Rabbim, kaç gündür hastaydım başka belirti takip edemiyorum, sabah da bel ağrısıyla uyandım, hayırlısını versin Allah...

Hemen tedavini ol tatlım, ocak ayına nasip eder inşallah Rabbim. Ben 30 aralıkta çatlatma iğnesini oldum, 3 gündür de hastayım, yatak döşek yatıyorum, ilaç içmemek için de direniyorum, bilirim ne kadar zor olduğunu. Her şeyde vardır bir hayır. Hiç bozma moralini, inşallah buradan alırız güzel haberlerini...

ben de 31 yaşındayım canım 28 yaşında evlendim ne kadar oldu sende evleneli canım doktora gittin mi
canım ben evleneli 3 ay olucak daha erken ama olmayınca insan endişeleniyor ister istemez . doktora gitmedik ama düşünüyoruz zaman ve yaş geçmeden

canım ben evleneli 3 ay olucak daha erken ama olmayınca insan endişeleniyor ister istemez . doktora gitmedik ama düşünüyoruz zaman ve yaş geçmeden
evet insan endişeleniyor gerçekten de daha erken ama birkaç ay daha beklemeni tavsiye ederim doktor da öyle diyecek zaten

evet canım üzülmüyorum hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki sııntı stresten bazen aksamalar oluyordu şimdi adet olmayı beklerim işte kuzum bakalım ocak ayı uğurlu gelir inş olmayan arkadaşlarımızın hepsine

aa canım o kadar gecikmeye çok ilginç ya normalde olurmuydu böyle gecikmen. Dişine hemen baktır önümüzdeki aya hazır ol
stres sıkıntıdan oluyordu ara ara canım ya ders de çalışamıyorum ya delirecem tam rayına oturmuştu çalışmalarım ama ne kadar engellemiyoruz deseler de evde misafirin olunca olmuyor ben bir çay demler ayaküstü atıştırırdım ama şimdi 3 öğün sofra açıyorsun ara çayı falan zaman kalmıyor geceleri de dişim yüzünden ders çalışamadım bakalım

Canim uzulme sakin hayirlisi boyleymis demekki..insallh bir dahaki aya umutlar
yok canım üzülmüyorum umutla ocak ayını bekleyeceğim şu dişimi de halledeyim hem dayanamıyordum artık ağrısına majezik içtim bakalım ne olacak

Misafir olunca olmuyo canım illa ki ilgilenmen gerekiyor mecburen.. Sen şu dişini iyileştirde gerisi gelir bebiş gelirse önümüzdeki ay ağlarsın sonra dişim diye

merhabalar bende geldim:) bende hamileydim ama 10.08.2015 de düşük yaptım 07.08.2015 de ablamı kaybettim çünkü 2016 yılı bizim için hayırlı olur inş. bende kaybettiğim bebeğime kavuşurum bat:09.01.2015

Hoş geldin canım Allah sabır versin çok üzücü geçmiş sizin için. inşallah yeni yıl hayırlı ve güzel geçer bebeğin gelir. Takvimde o zamandan kaldı herhalde.. batını aaynaa ekler listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…