Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla bebis nasip etsin canim.bol bol dua etGünaydın kızlar bende kırmızı kartı yedim yine bu ay ve ilk defa gününde önce hasta oldum bu ay çok umutluydum olmadı isyan değil herşeyin hayırlısı ama çok canım yanıyor
haklısın canım en iyisi biraz sabır sanırımevet insan endişeleniyor gerçekten de daha erken ama birkaç ay daha beklemeni tavsiye ederim doktor da öyle diyecek zaten
İnşallah canım, herkese çok dua ediyorum, Rabbim verecektir...evet canım üzülmüyorum hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki sııntı stresten bazen aksamalar oluyordu şimdi adet olmayı beklerim işte kuzum bakalım ocak ayı uğurlu gelir inş olmayan arkadaşlarımızın hepsine
Canım her ay mi oluyor çünkü benim bata yakın olur öyle akıntıkızlar merhaba,7 aydır çocuk istiyoruz olmuyor. bakalım bat 9unda.çok fazla bel ağrım ve beyaz su gibi akıntım var. göğüsle çok hasas kısmet beni de eklerseniz sevinirim
kıyamam ya benim de öyle oldu geçen ay baya erken geldi. erken gelmesine rağmen test yaptım acaba yerleşme kanaması mı diye ama değil malesef.. hayırlısı olsun inş canımGünaydın kızlar bende kırmızı kartı yedim yine bu ay ve ilk defa gününde önce hasta oldum bu ay çok umutluydum olmadı isyan değil herşeyin hayırlısı ama çok canım yanıyor
:Misafir olunca olmuyo canım illa ki ilgilenmen gerekiyor mecburen.. Sen şu dişini iyileştirde gerisi gelir bebiş gelirse önümüzdeki ay ağlarsın sonra dişim diye
hoşgeldin canım aramıza hemen listeye ekleyeyim hepimiz birbirimizi motive edeceğiz üzüntüleri de sevinçleri de paylaşacağızmerhabalar bende geldim:) bende hamileydim ama 10.08.2015 de düşük yaptım 07.08.2015 de ablamı kaybettim çünkü 2016 yılı bizim için hayırlı olur inş. bende kaybettiğim bebeğime kavuşurum bat:09.01.2015
kesinlikle üzülüyoruz canım çok umutlu olunca daha çok acıyor canımız inş diğer aya ben de adet olmayı bekleyeceğim artıkGünaydın kızlar bende kırmızı kartı yedim yine bu ay ve ilk defa gününde önce hasta oldum bu ay çok umutluydum olmadı isyan değil herşeyin hayırlısı ama çok canım yanıyor
bence yaptır canım ben de 3 ay önce yaptırdım 2 yılı geçti evleneliSelam kızlar ben bişey sormak istiyorum ben evleneli 16 ay oldu evlendigimizden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadım ama hiç hamile kalamadım hormon testi temiz kistim falan da yok eşimin sperm testi de iyi çıktı doktor rahim filmi istedi sizce biraz daha mı beklim yoksa yaptirayim mi