2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

son testini en son yaptıgın testten 12 saat sonra yap eğer silikleşmişse 24 saat olmadan ikinci ilişki olmalı. yani mutlaka yarını değerlendir canım yoksa geç kalmış oluyorsun. ben geçen ay çift çizgi cıktıgı günü ve ertesini değerlendiremedim sonraki gün ilişki olmuştu gecikmişim haliyle

Allah yardim etti canim ama halen daha kendime gelmis degilim aksama kadar sayikladim resmen yorgunluktan uykusuzluktan. Hepsine raziyim ama her seferinde bebek yokmu demeleri cok canimi sıkıyor insallah en yakin zamanda bizde hamileyiz diyebiliriz. Milletin agzi torba degilki büzelim :))

AHH KUZUM BİLMEM Mİ AYNILARINI BENDE YAŞIYORUM. ÖNÜNE GELEN HALA BEBEK YOKMU ÇOK TEMBELSİNİZ DEME CÜRRETİNİ GÖSTEREBİLİYOR. AĞIZLARINA KÜREKLE VURASIM GELSEDE olduğunda duyarsınız diyorum

kuzumm asıl sen nasılsın biz iyiyiz çok çalışıyoruz bildiğin gibi değil. mercimeğin kalp sesini ne zamn dinleyeceksiniz canım?
Persembe günü nasipse canim yaaaa.. Valla bu bekleyiş cok stresli duysak da rahat etsek. O zaman hamile olduguma inanacagim herhalde.. Ramazan bitiyo kızlar çok calisacaksiniz ben anlamam rapor vereceksiniz bana not alacam hepinizi

kuzumm asıl sen nasılsın biz iyiyiz çok çalışıyoruz bildiğin gibi değil. mercimeğin kalp sesini ne zamn dinleyeceksiniz canım?
Persembe günü nasipse canim yaaaa.. Valla bu bekleyiş cok stresli duysak da rahat etsek. O zaman hamile olduguma inanacagim herhalde.. Ramazan bitiyo kızlar çok calisacaksiniz ben anlamam rapor vereceksiniz bana not alacam hepinizi

Ay kız her gün yapin zor oluyor biliyorum ama esinde sperm azligi yoksa her gün yapin bu günlerde..

Kuzum benim kocamin sperm kalitesinde sorun oldugu tedavi oldugu halde ovulasyon doneminde 4 gün üst üste yaptik.. Ondan sonra madem yumurta catladi artik dinlersiniz ara verirsiniz bayram falan girer zaten araya canim. Her günü degerlendirin derim ben :))

Ya doktor hanım pek bir konuşkan değil o yüzden benim bile konuşasım gelmiyor kadınla.. neyse dediğin gibi kritik dönem tutmayın ben artık
Valla canim seni her türlü tatmin etmesi lazim doktorun. Benim eski doktorum da cok iyiydi ama hamile kalinca biraz daha arastirdik ödüllü bir doktor bulduk kadindan randevu almak imkansiz ilk iki muayene ve kontrolu randevusuz yalvara yakara zir aldık. Bir de kapisinda bekledik saatlerce. Kadin o kadar titiz ve pipitikli davraniyor ki bana yapmam gerekenleri anlatirken kızar gibi anlatiyor psikolojik olarak mecbur yapmaliyim hepsini diyorsun. Biz her seyi bilip düşünemeyiz ama doktorlar her şeyi bize hatirlatmak zorunda.. Biz kendi kararlarimizi uygularsak hata yapabiliriz Allah korusun. Ramazan bitmek üzere zaten bence kalan günleri borç yaparsin artik tutma ve ozellikle cok fazla su iç

Birdilimkek canım bir şey soracağım kusura bakma canım belirtiler var mı varsa gögüs uçları falan hemen kararıyor mu canım hanşi o da belirti ya her ay bakıp bakıp duruyorum belirti diye kiminde hemen kararma da olmuyormuş

Benim öyle aman aman bir belirtim olmadi kuzum. Adet günum gectikten sonra göğüs ağrısı cogaldi. Göğüs uclari oyle simsiyah oldugu falan da yok sadece cok gergin oldugu icin öyle görülüyor canim. Ben her ay yaşadığım belirtileri yasadim kasık agrisi göğüs ağrısı falan ama tek farkli belirtim adetime bir hafta kala sarı bir akıntı olmaya başladı o da çok az perecete gelecek kadar kuzum. Belirtiler genel olarak adet ile ayni oldugunu söylüyor herkes bence de öyle kuzum. İnşallah bu ay gelmistir bebisin

bilmiyorum inşallah seviniriz canım benim hayırlarla sağlıcakla inşallah bata kaldı 8 gün bakalım

Öızlar tabbım hayrlısıyla sevndrsın sızlerı ınsaallah. Yarn bol dua etcm sızın ıcın rabbım kabul ederse

ALLAH RAZI OLSUN canım çok sevinirim gerçekten de

Amınn allah cumlemızden razı olsun ınsaallah. Bu arada 12.000 ıhlas tamamlandı allah kab edrse yolladm nıhat hocaya ulasmtr ınsallah. Bunn yannda kendım zıkrettgım 10.000 elhamdulıllah
10.000 laılaheıllallah
10.000 estagfurllah zıkrettım kımın. Ne sıkntısı duası varsa hedıyem olsun ınsaallah

amin canım benim

perşembe günü kaç hafta kaç günlük oluyo? 7. haftada mı dınlenıyordu.valla kuzum benim calışmalar bu hafta ramazanın son haftasına denk geldi.neyseki artık tatildeyim gönül rahatlığıyla çalışabilirim

6+6 oluyor canim. Icimde bir korku var inan hala sevinebilmis degilim. Ya doktor kalp atmıyor derse ya gelişmemiş derse.... Allah korusun... Kalbini duysam 12 haftayi atlatsam anca o zaman sevinecegim insallah kuzum..

Hadi bakalim kuzum insallah insallah :)) sen yine de yarin bekle insallah olmazsan cuma sabahi test yap. Mubarek gün:)))
Öyle heyecanlıyım ki anlatamam canım. Yarın sabah da olmassam akşam acile gidip kan vericem cumaya kadar sabredemem heralde.bide sabahtan beri midem bir tuhaf sende de olmusmuydu canım adetin gecikince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…