- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
amin hayırlarla sağlıcakla inşallah aminKızlar herkese hayırlı kandiller bu güzel gecenin hürmetine allah günahlarımızı bağışlasın, hepimizin dualarını kanul etsin ,dileklerimize kavuştursun.
Aaaaaa kıymetli varislerini taşıyorum olacak o kadar :)) ama haberleri yok cocuklarimi ayni kendime benzetecem:))) iyi olur kuzum dinlenmeyi hakettin. Zaten yere göğe sığdıramazlar şimdi seni
Amınn allah cumlemızden razı olsun ınsaallah. Bu arada 12.000 ıhlas tamamlandı allah kab edrse yolladm nıhat hocaya ulasmtr ınsallah. Bunn yannda kendım zıkrettgım 10.000 elhamdulıllah
10.000 laılaheıllallah
10.000 estagfurllah zıkrettım kımın. Ne sıkntısı duası varsa hedıyem olsun ınsaallah
prki o halde bayramdan sonra gitcek o zman esim insallah bisey yoktur.bir de ben bisey daha sormak istiyorum yumurtlama testi yaptim cift cizgi oldugu gun iliskiye girdik daha sonra girmedik bide once ki gunlerde 2 kez olmustu yanlis mi yaptim acaba ??Eşin genel bir kontrol icin üroloji bölümüne gitmeli canim erkek işlerine urologlar bakıyor. sperm kalitesizligi vardi esimde ve tedavisi kolay. Baska bir cok problem de olabiliyor en iyisi baştan önlem almak.
Kuzum benim kocamin sperm kalitesinde sorun oldugu tedavi oldugu halde ovulasyon doneminde 4 gün üst üste yaptik.. Ondan sonra madem yumurta catladi artik dinlersiniz ara verirsiniz bayram falan girer zaten araya canim. Her günü degerlendirin derim ben :))
pek
prki o halde bayramdan sonra gitcek o zman esim insallah bisey yoktur.bir de ben bisey daha sormak istiyorum yumurtlama testi yaptim cift cizgi oldugu gun iliskiye girdik daha sonra girmedik bide once ki gunlerde 2 kez olmustu yanlis mi yaptim acaba ??
Yumurtlama günü de yapin sonraki gubler de yapin canim en mantiklisi yumurtlama doneminde bir haftayi degerlendirmek. Nasip olur insallah daha yolun basindasinuz stres yapmayinpek
prki o halde bayramdan sonra gitcek o zman esim insallah bisey yoktur.bir de ben bisey daha sormak istiyorum yumurtlama testi yaptim cift cizgi oldugu gun iliskiye girdik daha sonra girmedik bide once ki gunlerde 2 kez olmustu yanlis mi yaptim acaba ??
Canim herkes farketmeyebiliyormus. Sen yine de bugunlerini degerlendir ben ilk defa akintiyi takip edetim dedim test yapmadim tahminen basladim her gün iliski yapmaya iki gün yaptik üçüncü gün baktim anlatilan akinti geldi o gün ve sonraki gün de yaptik.. Yani ilk kez takip ettim ve işe yaradi çok şükür:)) ayaklari da yükseğe kaldirin belinizin altina mutlaka yastık koyun biraz yatin öyle:)) hadi bu ay umutluyum sizden :)Canim dediginiz gibi calismalar devam ama yumurtam catlamadi halen benim yaa. Gecen cift cizgi gordumya ovulasyon testinde bir sonraki gun catlamasi gerekiyodu o gün yine test yaptim yine 2 koyu cizgi cikti sonrasindada testim bitti zaten. Hic uzayan yumurta aki kivaminda akintimda yok. Bugun adetin 16. Gunu. Acaba catlamayacakmiyim bu ay.Catlayinca illaki yumurta aki kivaminda akinti olmak zorundami acaba
Canim gidemedim dün ama evde test yaptim akşam sonuç negatif.hala adet olmadım birazdan kan vermeye gidicem kuzumaysefeytum . Canim ne yaptin haber vermedin
Canim herkes farketmeyebiliyormus. Sen yine de bugunlerini degerlendir ben ilk defa akintiyi takip edetim dedim test yapmadim tahminen basladim her gün iliski yapmaya iki gün yaptik üçüncü gün baktim anlatilan akinti geldi o gün ve sonraki gün de yaptik.. Yani ilk kez takip ettim ve işe yaradi çok şükür:)) ayaklari da yükseğe kaldirin belinizin altina mutlaka yastık koyun biraz yatin öyle:)) hadi bu ay umutluyum sizden :)
listemize ekleyeyim mi canım seni deİnşallah ALLAH'IM isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin inşallah bende hamile.kalirim
testlere güvenmiyorum ben yaCanim gidemedim dün ama evde test yaptim akşam sonuç negatif.hala adet olmadım birazdan kan vermeye gidicem kuzum
Hadi bakalim canim hakkinda hayirlsii insallah. Ben de bu aksam kalp diblemeye gidecegim insallah duyabiliriz yaaa valla test yapip pozitif olmakla bitmiyor iş asıl sıkıntılar ondan sonra basliyorCanim gidemedim dün ama evde test yaptim akşam sonuç negatif.hala adet olmadım birazdan kan vermeye gidicem kuzum
Ahh canimm ahhhh... Burdaki herkes hepimiz yasadik bu durumu seni cok iyo anlıyorum. Ama her şeyin bir zamani var bir saniye öncesine bile alamayız. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak ben zamani ileri alamam de.. Allah dualarini kabul eylesin inşallah. Ummadigin anda sevinirsiniz inşallah sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi kuzum..Gecen ay tam gununu bulmustum aslinda bayagi yogun yumurta aki gibi uzayan akintim olmustu ama tutmadi yine.bu ay henüz olmadi o akinti bakalim belki bir iki güne olur insallah. Bu aydan pek umudum yok hic takviye almadik orucluyduk zaten iyide beslenemedik ama Allahtan ümidimi kesmiyorum yinede. Dün cok dua ettim cok agladim. Yine bir arkadas iftar toplantimiz vardi yine o sinir bozucu sorularla üstüme geldiler. Neden yapmiyorsun yasiniz geciyor neyi bekliyorsunuz. Diyenlerin 1 tanesinin 1 yasinda bebegi digeride 7 aylik hamileydi. Kotu niyetle soylemiyorlar belki ama cok dokunuyor icim eziliyor boyle laflara insanlardan soğuyorum iyice
Ben sonucu aldım canım negatif kanda da.kendi doktorum yoktu.konusamadim.0.9 çıktı sonuç geç döllenme falan olabilirmi acaba kizlar.çok moralim bozuldu.adetim hiç bukadar gecikmemisti.canım inan seninkiler tatlı telaş inşallah güzel güzel duyarsınız kalp atislariniHadi bakalim canim hakkinda hayirlsii insallah. Ben de bu aksam kalp diblemeye gidecegim insallah duyabiliriz yaaa valla test yapip pozitif olmakla bitmiyor iş asıl sıkıntılar ondan sonra basliyor
Kanda da çıkmadı canım. Napcam bilmiyorum.yarın devlette tekrar kan mi versem acabatestlere güvenmiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?