2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Aminn Rabbim razi olsun sizden. Dün gecenin hürmetine Allahim dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin.

pek
Eşin genel bir kontrol icin üroloji bölümüne gitmeli canim erkek işlerine urologlar bakıyor. sperm kalitesizligi vardi esimde ve tedavisi kolay. Baska bir cok problem de olabiliyor en iyisi baştan önlem almak.
prki o halde bayramdan sonra gitcek o zman esim insallah bisey yoktur.bir de ben bisey daha sormak istiyorum yumurtlama testi yaptim cift cizgi oldugu gun iliskiye girdik daha sonra girmedik bide once ki gunlerde 2 kez olmustu yanlis mi yaptim acaba ??

Canim dediginiz gibi calismalar devam ama yumurtam catlamadi halen benim yaa. Gecen cift cizgi gordumya ovulasyon testinde bir sonraki gun catlamasi gerekiyodu o gün yine test yaptim yine 2 koyu cizgi cikti sonrasindada testim bitti zaten. Hic uzayan yumurta aki kivaminda akintimda yok. Bugun adetin 16. Gunu. Acaba catlamayacakmiyim bu ay. Catlayinca illaki yumurta aki kivaminda akinti olmak zorundami acaba

Merhaba canim. Tez zamanda umutlarina kavusursun sende insallah. Benim bildigim kadariyla 2 tane koyu cift cizgi gordukten sonra 24 yada 36 saat sonra yumurta catliyormus. Cift cizgiyi gordugun gün ve 1 gün sonrasi yani 24 yada 36 saat sonrasi iliski oneriyorlar genelde. Yumurta catladiginda hazirda bekleyen spermlerle bulussun diye cift cizgi gunu iliski. Bide catladiktan sonra iliski. Tecrubesi olan arkadaslarda bilgi verir sana

Yumurtlama günü de yapin sonraki gubler de yapin canim en mantiklisi yumurtlama doneminde bir haftayi degerlendirmek. Nasip olur insallah daha yolun basindasinuz stres yapmayin

Canim herkes farketmeyebiliyormus. Sen yine de bugunlerini degerlendir ben ilk defa akintiyi takip edetim dedim test yapmadim tahminen basladim her gün iliski yapmaya iki gün yaptik üçüncü gün baktim anlatilan akinti geldi o gün ve sonraki gün de yaptik.. Yani ilk kez takip ettim ve işe yaradi çok şükür:)) ayaklari da yükseğe kaldirin belinizin altina mutlaka yastık koyun biraz yatin öyle:)) hadi bu ay umutluyum sizden :)

Gecen ay tam gununu bulmustum aslinda bayagi yogun yumurta aki gibi uzayan akintim olmustu ama tutmadi yine.bu ay henüz olmadi o akinti bakalim belki bir iki güne olur insallah. Bu aydan pek umudum yok hic takviye almadik orucluyduk zaten iyide beslenemedik ama Allahtan ümidimi kesmiyorum yinede. Dün cok dua ettim cok agladim. Yine bir arkadas iftar toplantimiz vardi yine o sinir bozucu sorularla üstüme geldiler. Neden yapmiyorsun yasiniz geciyor neyi bekliyorsunuz. Diyenlerin 1 tanesinin 1 yasinda bebegi digeride 7 aylik hamileydi. Kotu niyetle soylemiyorlar belki ama cok dokunuyor icim eziliyor boyle laflara insanlardan soğuyorum iyice

Canim gidemedim dün ama evde test yaptim akşam sonuç negatif.hala adet olmadım birazdan kan vermeye gidicem kuzum
Hadi bakalim canim hakkinda hayirlsii insallah. Ben de bu aksam kalp diblemeye gidecegim insallah duyabiliriz yaaa valla test yapip pozitif olmakla bitmiyor iş asıl sıkıntılar ondan sonra basliyor

Ahh canimm ahhhh... Burdaki herkes hepimiz yasadik bu durumu seni cok iyo anlıyorum. Ama her şeyin bir zamani var bir saniye öncesine bile alamayız. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak ben zamani ileri alamam de.. Allah dualarini kabul eylesin inşallah. Ummadigin anda sevinirsiniz inşallah sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi kuzum..

Hadi bakalim canim hakkinda hayirlsii insallah. Ben de bu aksam kalp diblemeye gidecegim insallah duyabiliriz yaaa valla test yapip pozitif olmakla bitmiyor iş asıl sıkıntılar ondan sonra basliyor
Ben sonucu aldım canım negatif kanda da.kendi doktorum yoktu.konusamadim.0.9 çıktı sonuç geç döllenme falan olabilirmi acaba kizlar.çok moralim bozuldu.adetim hiç bukadar gecikmemisti.canım inan seninkiler tatlı telaş inşallah güzel güzel duyarsınız kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…