- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.880
- 798
evet bende saf gibi oldum sürekli ayaktayımSelam kızlar aynennkac gündür ses cikmiyor kimseden ramazandan olsa gerek :)) iyisiniz Insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende saf gibi oldum sürekli ayaktayımSelam kızlar aynennkac gündür ses cikmiyor kimseden ramazandan olsa gerek :)) iyisiniz Insallah
hayırlarla sağlıcakla biz de seviniriz ALLAH hürmetini davetini kabul etsin canım Rabbim verdiklerini önünde bulundurup hayırlı sağlıklı evlatla inşallah sevindirir sizleri de bizleri de inşallah aminAleykumselam canim. Ramazanin son gunleri son misafirler. Dün aksam 25 kisilik misafirim vardi bugün pertim. Sahura kadar anca toparlayabildim evi yatistirdim. Gözümü acamiyorum uykusuzluktan yorgunluktan. Allah kabul etsin kalabalik iftarlari cok seviyorum ama her gordüklerinde bu kadar tembel olmayin yokmu halen bebek.bukadar uzatmayin ilerde tedavi olmak zorunda kalirsiniz laflari beni derinden üzüyor. Bu insanlar nekadar dusuncesiz nasil cocuk sevdigimi biliyorlar belki olmuyordur sorupta üzmeyelim diye hic dusunmuyorlar![]()
Ben de tutuyordum dontorum kesonnnnlikle birakacaksin cok zararli dedi. Tutunma zamani çok fazla su tuketmelisin vucut susuz kalmayacak dedi. Folik asit kullanmaya basladin mi canim. Valla saglikla kucagimiza almak nasip olsun da bu seneden 20 gün borcum olsun öderim insallah canimBirşey daha soracağım kızlar ben oruç tutuyorum başından beri bı zararı falan olurmu ki gelişimi açısından engel bir durum olurmu sizce bu konuda bilgisi olan varmı
Ben de tutuyordum dontorum kesonnnnlikle birakacaksin cok zararli dedi. Tutunma zamani çok fazla su tuketmelisin vucut susuz kalmayacak dedi. Folik asit kullanmaya basladin mi canim. Valla saglikla kucagimiza almak nasip olsun da bu seneden 20 gün borcum olsun öderim insallah canimBirşey daha soracağım kızlar ben oruç tutuyorum başından beri bı zararı falan olurmu ki gelişimi açısından engel bir durum olurmu sizce bu konuda bilgisi olan varmı
Canım folik asidi neydeyse 1.5 aydır kullanıyorum zaten bugün de sordum kullanmaya devam et dedi.valla şu an varya nasıl midem bulanıyo zor dayanıyorumBen de tutuyordum dontorum kesonnnnlikle birakacaksin cok zararli dedi. Tutunma zamani çok fazla su tuketmelisin vucut susuz kalmayacak dedi. Folik asit kullanmaya basladin mi canim. Valla saglikla kucagimiza almak nasip olsun da bu seneden 20 gün borcum olsun öderim insallah canim
Bende de doktor tutturmadi . Ilk üç ay bebek için çok önemliymiş. Bebeğin organları oluşuyormuş o yüzden yemene içmene çok dikkat et canımBirşey daha soracağım kızlar ben oruç tutuyorum başından beri bı zararı falan olurmu ki gelişimi açısından engel bir durum olurmu sizce bu konuda bilgisi olan varmı
Doktoruna sorsaydin tutabilir miyim diye keşke.. Tutunma döneminde kesinlikle onermiyorlar ben de tutmayi cok istedim ama malesef canim..Canım folik asidi neydeyse 1.5 aydır kullanıyorum zaten bugün de sordum kullanmaya devam et dedi.valla şu an varya nasıl midem bulanıyo zor dayanıyorum![]()
ben de iyiyim gülüm kaldı 8 günBirdilimkek nasılsiniz bakalım
limoncicegi41 çalışmalar nasıl gidiyor çalış çalış ihmal etme
aaynaa naber canım sen nasılsın
Iyiyim kuzum cok şükür aman tahliller bitmiyo az once de gidip kizamik gecirmis miyim hayvan alerjim var mi onun tahlilibi yaptirdik doktor istedi.. Çok titiz valla doktor kime sorsak cok iyi cok pipirikli doktor iyi ki ona gittiniz diyo.. Bakalim hayirlisi artik.. Sen nasilsin kuzum bata az kaldi hadi bakalim insallah hamissindir:))Birdilimkek nasılsiniz bakalım
Ya doktor hanım pek bir konuşkan değil o yüzden benim bile konuşasım gelmiyor kadınla.. neyse dediğin gibi kritik dönem tutmayın ben artıkDoktoruna sorsaydin tutabilir miyim diye keşke.. Tutunma döneminde kesinlikle onermiyorlar ben de tutmayi cok istedim ama malesef canim..
Ya doktor hanım pek bir konuşkan değil o yüzden benim bile konuşasım gelmiyor kadınla.. neyse dediğin gibi kritik dönem tutmayın ben artık
kuzumm asıl sen nasılsın biz iyiyiz çok çalışıyoruz bildiğin gibi değil.Selam kızlar aynennkac gündür ses cikmiyor kimseden ramazandan olsa gerek :)) iyisiniz Insallah
ooouu kuzum o kadar misafiri nasıl ağırladın? takdir ettim seni ben maksimum 10 kişi anca ağırlarım :) sen onların dediklerine bakma yeni nesile çocuk istemiyor gözüyle baktıkları için tembellikle itham ediyorlar. üzme sen kendini duyduğun gibi unutmaya çalış kuzucum.Aleykumselam canim. Ramazanin son gunleri son misafirler. Dün aksam 25 kisilik misafirim vardi bugün pertim. Sahura kadar anca toparlayabildim evi yatistirdim. Gözümü acamiyorum uykusuzluktan yorgunluktan. Allah kabul etsin kalabalik iftarlari cok seviyorum ama her gordüklerinde bu kadar tembel olmayin yokmu halen bebek.bukadar uzatmayin ilerde tedavi olmak zorunda kalirsiniz laflari beni derinden üzüyor. Bu insanlar nekadar dusuncesiz nasil cocuk sevdigimi biliyorlar belki olmuyordur sorupta üzmeyelim diye hic dusunmuyorlar![]()
canım benim ilk üç ay çok dikkat etmen lazım lütfen yorma kendini :) allah bebeğinii sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım.Merhaba kızlar aynen valla orucun son günleri yoğun geçiyor hafta sonu bizde toplu bı iftar verdik bayağı kalabalıktı 200-300 kişi hemen hemen maneviyat çok yoğun güzeldi ama kimse henüz hamile olduğumu bilmediği için bayağı yoruldum ama değdi . Simdi de hastaneye geldim bakalim değerim ne kadar yükselmiş umarım yeteri kadar Yükselmiştir..
Birdilimkek nasılsiniz bakalım
canım bence asıl yarını ve çarsambayı değerlendirmelisin cuma günü sürec coktan bitmiş olurKizlar benim yumurtlama haftam. Bugun 14. Gun ve ovulasyon testinde 2 koyu cizgi cikti. Resmini gönderdim sizde bi yorumlayin bakam :) Elimdede 1 tane kaldi o testlerden. Bugun iliski oldu. yarin aksama çatlar diye dusunuyorum carsamba ve cuma aksamida iliski olsa yeterli olur heralde degilmi 2 gün arayla. Bakalim yarin yumurtlama akintisi gelecekmi. Takipteyim bu ayEki Görüntüle 2011386