2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Öyle heyecanlıyım ki anlatamam canım. Yarın sabah da olmassam akşam acile gidip kan vericem cumaya kadar sabredemem heralde.bide sabahtan beri midem bir tuhaf sende de olmusmuydu canım adetin gecikince
Midem normaldi sanirim canim 5. Haftada benim midem tuhaflasti ve agzim acayip tatsiz ne yesem gecmiyor ya sanki agzimda demir parcalari var gibi demir tadi geliyor hep.. Herkesin belirtileri farkli gublerde basliyor canim İnşallah hayirlisiyla bebisinin habercisidir bu :))

Aslında bulantı da değil tam olarak yanma gibi değişik. Peki heran adet olcakmissin gibi ağrıların olmusmuydu çok soruyorum ama

Aslında bulantı da değil tam olarak yanma gibi değişik. Peki heran adet olcakmissin gibi ağrıların olmusmuydu çok soruyorum ama
Estagfurullah kuzum sorabilirsiniz tabi milyonlarcaaaaa kezzz:)) evet özellikle belim agriyordu canim kasiklarimda ozellikle ani hareket edince veya gece yatakta dönerken kremp gibi bir batma oluyordu

Çok saol canım o kadar hecanliyom ki yarın akşam nasıl olacak bakalım beklemek en doğrusu olacak sanırım. Sürekli tuvalete gidip geliyorum geldimi acaba diye..midemde stresten tuhaflasti heralde

6+6 oluyor canim. Icimde bir korku var inan hala sevinebilmis degilim. Ya doktor kalp atmıyor derse ya gelişmemiş derse.... Allah korusun... Kalbini duysam 12 haftayi atlatsam anca o zaman sevinecegim insallah kuzum..
hiçç korkma canım bu kez ufaklık senden ayrılmayacak o şüpheleri aklından atmaya calıs lütfen . sürecin keyfini cıkar. kaynananı ara gel bana bak de nazın dibine vur D haketti onlar kayınpederi ara doktor bana tatil ısmarlamanı söyledi de

evet sizi tatile yollasınlar hele torunlarının tüm masrafını üstlensinler :)

Aynen öyle yaa kadın ben sormadan bişey söylemiyor ya ben o kadar heyecanlanıyorum ki konuşurken sesim titriyor iki cümleyi bir araya getiremiyorum ama kadında tık yok. İyi bı doktor bulayım değiştireceğim zaten

Cuma aksami oraya gidip bayrami orada gecirecegiz annemin evi uzak biraz araba sarsar diye gitmeyecegiz. Bayramin 2. Veya 3. Gününe kadar kaynanamdayim. Onlar Her bayram namazindan gelirken ben deli gubi kahvalti hazirlardim bahcege tasirdim hem de... Şimdi devirecem totoyu yatacam hadi bakalim kahvaltiyi hazirlayip beni cagirsinlar hic biseye elimi sürmeyecegim

Gunaydin hanımlar
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Cumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğim vücudumu ele geçirip yönlendiriyor

Kuzum erken yapinca cikmayabilir aaahhh ahh her ay size diyorum bi bekleyin gününüZ geçsin belki hamilesiniz ama boşuna üzüntü yaşıyorsunuz öncesinde

arkadaslar merhaba 2 aydir bebek istiyoruz bu ay yine negatif cikti hasta olmama 3 gun var ve bhcg 0,60 cikti.doktora gitmistim bir problem yoktu acaba esimde gitse mi yoksa bir kac ay daha mi denemeliyiz acele mi ediyorum?? doktor bir yila kadar tedavi yok demisti.offf bilmiyorum hic birsey kafam cok karisti oncesinde de vajinusmustum onla alakali bisey olabilir mi acaba lütfen yardim

Canim ben de iki sene vajinismus yaşadım cok kötü birsey kurtulmana sevindim. Hemen ha deyince olmayabilir canını sıkma. Ama ciftler cocuk yapmaya karar verdiklerinde ikisi de gidip muayene olmalı. Biz bunu gec farkettik meger esimde problem varmis. 2.5 ay tedavi oldu şimdi hamileyim çok şükür..

nasil bir sorun vardi acaba esinizde nereye gitmemiz gerekiyo bilmiyorum

Hayırlı kandiller Arkadaslar Rabbim bizleri affeylesin ve evlatlarimiza saglikla hayırla kavuştursun inşallah..

nasil bir sorun vardi acaba esinizde nereye gitmemiz gerekiyo bilmiyorum
Eşin genel bir kontrol icin üroloji bölümüne gitmeli canim erkek işlerine urologlar bakıyor. sperm kalitesizligi vardi esimde ve tedavisi kolay. Baska bir cok problem de olabiliyor en iyisi baştan önlem almak.

Hayırlı kandiller Arkadaslar Rabbim bizleri affeylesin ve evlatlarimiza saglikla hayırla kavuştursun inşallah..
arkadaşlar isimlerini yazmak isteyenler isimleriyle dua edeceğim inşallah bu gece yarına arkadaşlarla hatim duamda inşallah tek tek kağıda yazıyorum sizleri de katayım inşallah RABBİM RAHMAN VE RAHİMDİR...hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin

:))) iyi olur kuzum dinlenmeyi hakettin. Zaten yere göğe sığdıramazlar şimdi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…