2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hayırlarla sağlıcakla biz de seviniriz ALLAH hürmetini davetini kabul etsin canım Rabbim verdiklerini önünde bulundurup hayırlı sağlıklı evlatla inşallah sevindirir sizleri de bizleri de inşallah amin

Birşey daha soracağım kızlar ben oruç tutuyorum başından beri bı zararı falan olurmu ki gelişimi açısından engel bir durum olurmu sizce bu konuda bilgisi olan varmı
Ben de tutuyordum dontorum kesonnnnlikle birakacaksin cok zararli dedi. Tutunma zamani çok fazla su tuketmelisin vucut susuz kalmayacak dedi. Folik asit kullanmaya basladin mi canim. Valla saglikla kucagimiza almak nasip olsun da bu seneden 20 gün borcum olsun öderim insallah canim

Birşey daha soracağım kızlar ben oruç tutuyorum başından beri bı zararı falan olurmu ki gelişimi açısından engel bir durum olurmu sizce bu konuda bilgisi olan varmı
Ben de tutuyordum dontorum kesonnnnlikle birakacaksin cok zararli dedi. Tutunma zamani çok fazla su tuketmelisin vucut susuz kalmayacak dedi. Folik asit kullanmaya basladin mi canim. Valla saglikla kucagimiza almak nasip olsun da bu seneden 20 gün borcum olsun öderim insallah canim

Canım folik asidi neydeyse 1.5 aydır kullanıyorum zaten bugün de sordum kullanmaya devam et dedi.valla şu an varya nasıl midem bulanıyo zor dayanıyorum

Bende de doktor tutturmadi . Ilk üç ay bebek için çok önemliymiş. Bebeğin organları oluşuyormuş o yüzden yemene içmene çok dikkat et canım

Canım folik asidi neydeyse 1.5 aydır kullanıyorum zaten bugün de sordum kullanmaya devam et dedi.valla şu an varya nasıl midem bulanıyo zor dayanıyorum
Doktoruna sorsaydin tutabilir miyim diye keşke.. Tutunma döneminde kesinlikle onermiyorlar ben de tutmayi cok istedim ama malesef canim..

Birdilimkek nasılsiniz bakalım

limoncicegi41 çalışmalar nasıl gidiyor çalış çalış ihmal etme

aaynaa naber canım sen nasılsın
Iyiyim kuzum cok şükür aman tahliller bitmiyo az once de gidip kizamik gecirmis miyim hayvan alerjim var mi onun tahlilibi yaptirdik doktor istedi.. Çok titiz valla doktor kime sorsak cok iyi cok pipirikli doktor iyi ki ona gittiniz diyo.. Bakalim hayirlisi artik.. Sen nasilsin kuzum bata az kaldi hadi bakalim insallah hamissindir:))

Ya doktor hanım pek bir konuşkan değil o yüzden benim bile konuşasım gelmiyor kadınla.. neyse dediğin gibi kritik dönem tutmayın ben artık

Sinir oluyorum şu suratsiz doktorlara. Sanki zorla bu meslegi yaptiriyorlar babalarinin hayrina yapiyorlar sanki. Az guler yuzlu candan olsalarda hastalarida cekinmeden sikintisini cekincelerini durumunu anlatabilse. Bir cok doktor oyle gercekten insan soru sormaya cekiniyor

Kizlar benim yumurtlama haftam. Bugun 14. Gun ve ovulasyon testinde 2 koyu cizgi cikti. Resmini gönderdim sizde bi yorunlayin bakam :) Elimdede 1 tane kaldi o testlerden. Bugun iliski oldu. yarin aksama çatlar diye dusunuyorum carsamba ve cuma aksamida iliski olsa yeterli olur heralde degilmi 2 gün arayla. Bakalim yarin yumurtlama akintisi gelecekmi. Takipteyim bu ay

Kizlar benim yumurtlama haftam. Bugun 14. Gun ve ovulasyon testinde 2 koyu cizgi cikti. Resmini gönderdim sizde bi yorumlayin bakam :) Elimdede 1 tane kaldi o testlerden. Bugun iliski oldu. yarin aksama çatlar diye dusunuyorum carsamba ve cuma aksamida iliski olsa yeterli olur heralde degilmi 2 gün arayla. Bakalim yarin yumurtlama akintisi gelecekmi. Takipteyim bu ay

ooouu kuzum o kadar misafiri nasıl ağırladın? takdir ettim seni ben maksimum 10 kişi anca ağırlarım :) sen onların dediklerine bakma yeni nesile çocuk istemiyor gözüyle baktıkları için tembellikle itham ediyorlar. üzme sen kendini duyduğun gibi unutmaya çalış kuzucum.

canım benim ilk üç ay çok dikkat etmen lazım lütfen yorma kendini :) allah bebeğinii sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım.

Birdilimkek nasılsiniz bakalım

limoncicegi41 çalışmalar nasıl gidiyor çalış çalış ihmal etme

aaynaa naber canım sen nasılsın
ramazanın son günleri benim yumurtlama haftam biraz zor oluyor ama oldukça çalışkan olduğumuzu söyleyebilirim gerisi takdiri ilahi. senin kaç gün kaldı hadi bir güzel haber senden gelir insallah.

canım bence asıl yarını ve çarsambayı değerlendirmelisin cuma günü sürec coktan bitmiş olur

Ovulasyon testlerinde iki koyu cizgi ciktigi gun iliski oneriyorlarki yumurta 24 ile 36 saat sonra catladiginda hazirda bekleyen spermler olsun diye. Aslinda yarinda olsa iyi olur ama ard ardada spermde dusukluk olur o yuzden carsamba olsun diye dusunmustum ama bilemedim simdi sen öyle diyince. Şu hesapli kitapli iliskiler beni strese sokuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…